精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
12.Famous Places around the World
Mexico
The best time to visit Mexico is spring.The weather in Mexico is hot and wet for most of the year,except in Mexico City.It can get very stormy at the end of August.And you should keep in mind that hurricane season lasts from June to November.
South Africa
South Africa has a pleasant climate,with lovely warm sunny days for most of the year.The summer is from November to February,and the weather is really hot at this time.In August,it's winter and the weather is usually warm,except at night.
Greece
The best time to visit Greece is April to June.If you just want to sit on a beach and see the sunshine every day,then August is the perfect mouth.But,be careful!Temperatures are really high.In the southeast of Greece,it might be 30-35centigrade
Australia
It's winter in Australia in July and August.The hottest months are from November to March.The hottest months are from November to March.The best time to go is September or October.It's cool enough to tour around,and it's not too rainy.If you prefer it colder,go in August.
41.The best time to visit MexicoisA.
A.spring  B.summer   C.autumn  D.winter
42.For most of the year,the weather in South Africa isC.
A.cool and rainy               B.hotandwet  
C.warm and sunny             D.cold and snowy
43.If you want to sit on the beach and see the sunshine in August,you can go toB.
A.Mexico  B.Greece  C.South AfricaD.Australia
44.The hottest months in Australia are fromC.
A.June to November         B.April to June
C.November to March       D.November to February.

分析 这篇文章介绍了世界上四个著名的地方:墨西哥,南非,希腊和澳大利亚,主要是天气和游览该地的最佳时间.

解答 41.A细节理解题.根据The best time to visit Mexico is spring.可知游览墨西哥的最好时间是春天,故选A
42.C细节理解题.根据South Africa has a pleasant climate,with lovely warm sunny days for most of the year.可知南非的天气是温暖而晴朗,故选C.
43.B细节理解题.根据The best time to visit Greece is April to June.If you just want to sit on a beach and see the sunshine veery day,可知如果你想坐在海滩上享受阳光,应该去希腊,故选B.
44.C细节理解题.根据It's winter in Australia in July and  August.The hottest months are from November to March.可知澳大利亚最热的时候是11月到三月,故选C.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.你应该尽力而为,而不是就这么轻易地放弃.
You should try your best insteadof giving up so easily.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.Mary,please show       your picture.(  )
A.meB.mineC.ID.my

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

20.Dearest Mary,
Thank you for the lovely letter and your kind invitation.You are truly special to me.But my dear,I cannot come to live with you.Going to a nursing home is what I want to do.
I know you,Mary,and I'm very proud of you and all your activities.But,your basketball,music classes,and studying,and your parents'work schedules cause you to come home late at least three or four times a week.
An old lady like me needs to eat at regular times and needsto have care and companionship(陪伴) all day long.How can I feel at peace when I'm either alone all day,or causing my loving family to give up important things in their lives to stay home for me?And besides that,moving to your house means I have to leave my hometown and move to a new city.My good friends,people I have known all my life,who come to visit me,would no longer be able to come.You remember Linda and Len.They come every Wednesday at 1O'clock and take me to the store if I need something.Ruth Norton comes for me every Friday morning to take me to play games at the seniors'recreation center.
I do feel sorry for some of the old people in the nursing home who have no family to visit them.I have enjoyed your visits and love to hear all about your experiences,your studies,and your friends.I hope you continue to share your life with me when I move to the nursing home.I hope your young and loving heart can understand an old woman like me.
Much love,
Grandma Thomas

69.What is Mary's invitation?Ask Grandma come to live them.
70.What does Grandma Thomas do every Friday morning?Play gamesattheseniors'recreationcenter.
71.Do Mary and Grandma Thomas live in the same city?No,they don't.
72.将划线句子译成汉语.No,they don't.
73.What does Grandma Thomas want to say in this letter?She decides go to a nursing home and hopes Mary can often see her.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

7.
fly     wide   twenty   traffic   fall off
46.Jim celebrated histwentieth birthday with his parents.
47.Nowadays smart phones arewidely used among young people.
48.Theflight to Hong Kong was canceled because of the terrible weather.
49.The old womanfell off from the bike and lay on the ground crying loudly for help.
50.It takes Mr.King over two hours to get to my company in heavytraffic in the morning.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.阅读下面5段语言材料,从A到F选项中找出与它们相对应的标题,在答案卡上将该项涂黑.
May is National Physical Fitness and Sport Month.Here are some ways for kids to increase physical fitness.
56.DIf you are close to a national park,get the whole family moving with a hike,or get
out the bikes and visit a neighborhood park.Find parks and forests,local nature   and outdoor events,and local playgrounds near you.
57.BLook for information that will explain to kids about a sport.If kids aren't  interested in organized sports,see if swimming at a local pool is of interest,or they may prefer just kicking a soccer ball around,or playing catch.
58.AShow kids an easy way to get exercise is to put on music and dance.Ask them what kind of music they would like for a dance.Turn on your radio to a music station and get moving!
59.FKids need 60minutes of activity a day.Try making a daily plan with your kids,for example,15minutes of running,30minutes of biking,and 15minutes of jumping rope.
60.ETalk to your kids about how g ood nutrition(营养)goes hand-in0hand with    physical fitness.Make sure your kids are off to a good day at school with a nutritions breakfast.Help your kids learn about smart food choices with online games.

A.Put on some music and dance.
B.Help kids learn more about a sport.
C.Make a nutritions dish.
D.Go for a walk or a bike ride.
E.Let kids know about nutritions foods.
F.Make a plan of physical activity.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

8.(B)补全对话  根据对话内容,句子完成对话.
A:Good morning.(86)Can/May I help you?
B:Yes.I'd like to buy a skirt.
A:We have skirts with many colors here.(87)What color do/would you like?
B:I'd like the yellow one.
A:(88)What size do you want?
B:Size M.
A:What about this one?
B:All right.(89)May/CanI try it on?
A:Sure.
(The girl tries on the skirt.)
B:It looks very nice (90)How much is it?
A:It's 80yuan.
B:OK.I'll take it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.We'd better not have a picnic if it ______ tomorrow.(  )
A.rainsB.rainedC.rainingD.will rain

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

6.Haiti had a horrible earthquake.(改为感叹句)
Whatahorrible earthquake Haiti had!

查看答案和解析>>

同步练习册答案