分析 本文介绍了上海的迪斯尼乐园,包括开业时间,票价,订票信息以及乐园的结构.
解答 61.Yes,it will.细节理解题,根据Shanghai Disney Resort,its first on the Chinese mainland,will officially open and welcome its first guests on June 16,2016,a Thursday.可知迪斯尼乐园将在2016年6月16日开始营业,故填Yes,it will.
62.370 yuan ( 56.2)细节理解题,根据A standard one-day ticket for the Shanghai Disney Resort costs 370yuan 可知标准的单日票是370元,故填370 yuan( 56.2).
63.You can book the tickets on the official website of the resort on www.shanghaidisneyresort.com or through the hotline 400-180-0000.细节理解题,根据Tickets can be booked on the official website of the resort on www.shanghaidisneyresort.com or through the hotline 400-180-0000.可知可以通过网站或电话订票,故填You can book the tickets on the official website of the resort on www.shanghaidisneyresort.com or through the hotline 400-180-0000.
64.Six theme lands细节理解题,根据Shanghai Disney park is made up of six theme lands可知上海迪士尼公园由六个主题公园组成,故填Six theme lands.
65.It has cheaper tickets and reflects Chinese culture.细节理解题,根据In comparison with the other five Disney parks in the world,a one-day ticket for the Hong Kong Disney costs 539Hong Kong dollars ( 69.2 ) for adults aged 16to 64years old,while that for the theme park in Tokyo is being sold at 6900yen ( 58)和Disney says the park will also reflect Chinese culture可知与其他五个迪士尼公园在世界上比较,上海迪斯尼乐园是比较便宜的并且具有中国元素,故填It has cheaper tickets and reflects Chinese culture.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,填上合适的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.certain | B.sure | C.surprised | D.frightened |
| 17.A.calendar | B.envelope | C.book | D.photo |
| 18.A.signed | B.picked | C.copied | D.practised |
| 19.A.unhappy | B.sleepy | C.excited | D.sad |
| 20.A.why | B.that | C.what | D.whether |
| 21.A.serious | B.confident | C.strict | D.humorous |
| 22.A.expect | B.describe | C.introduce | D.encourage |
| 23.A.other | B.the other | C.others | D.the others |
| 24.A.But | B.However | C.Therefore | D.Actually |
| 25.A.opinion | B.advice | C.idea | D.decision |
| 26.A.stronger | B.weaker | C.harder | D.easier |
| 27.A.wait | B.last | C.stop | D.rest |
| 28.A.once | B.only once | C.more than once | D.less than once |
| 29.A.thanks | B.truth | C.trouble | D.help |
| 30.A.happen | B.matter | C.turn | D.hold |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com