| Attention please, Passengers,please take your bags and get on the bus from the front door.Please stay in order and don't crowd each other.Our bus 116is ready to serve you.Our final station is the summer holiday and now we are at our first station:beginning of the term after the winter holiday.Please take your bags and get on the bus with your tickets.Thank you very much. Our bus is going to leave at 8a.m.on March 7th and it won't wait for anybody.Please show your ticket (homework) when you get on.If you have no ticket (homework),I think you must spend some time to finish it first.Please don't think about copying from others because you will face serious punishment.Thank you! |
分析 这是学校发的一个通知,通知中把这个学期比喻成一趟公交车,学期初要交作业,学期末就是暑假.
解答 31.B细节理解题.根据第一段的Our final station is the summer holiday and now we are at our first station 可知最后一站是暑假,故选B.
32.A细节理解题.根据第二段的Please show your ticket (homework) when you get on 可知上车时要出示车票,故选A.
33.C细节理解题.根据summer holiday,homework 可知passengers指得是学生,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | skate | B. | skates | C. | one | D. | pair |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Happiness Shopping Coupons(购物券) Six Hours Free Parking:If you spend 100or more in our stores you will receive six hours of free parking.Take this coupon to the customer service desk on level 4.They will stamp your parking ticket to allow 6hours of free parking. Win a 1,000CD Collection:Win your choice of 1,000worth of CDs from JB Music Store.Just buy any two CDs and your name will go into the competition.Select your own prize from our wide variety of rock,pop,jazz,and classical music. Buy One,Get One Free:Buy one shirt or tie at Daniel's Menswear,and get another shirt or tie of the same value free. 10% Off:Show this coupon at The Book Store to get a 10% discount on any books you buy.We have lots of books to choose from,including children's books,novels,trvel guides,and science works. Free Soft Drink:Buy any meal for at least 6at Mike's Café,and receive a free soft drink.We serve the best food in the Shopping Center.Come in and try our delicious meals and our excellent service. Half-price Movie Tickets:Buy any full price movie ticket on Tuesdays or Wednesdays,and you can buy a second ticket for a friend for only half price.The latest movies are here,showing in one of our five theaters at Happiness Shopping Center. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | a | B. | an | C. | the | D. | / |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | where can I find a restaurant | B. | what I should buy | ||
| C. | why you eat so much | D. | how I make a milk shake |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Anybody | B. | Nobody | C. | Somebody | D. | Everybody |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com