精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.
Happiness Shopping Coupons(购物券)
Six Hours Free Parking:If you spend 100or more in our stores you will receive six hours of free parking.Take this coupon to the customer service desk on level 4.They will stamp your parking ticket to allow 6hours of free parking.
Win a 1,000CD Collection:Win your choice of 1,000worth of CDs from JB Music Store.Just buy any two CDs and your name will go into the competition.Select your own prize from our wide variety of rock,pop,jazz,and classical music.
Buy One,Get One Free:Buy one shirt or tie at Daniel's Menswear,and get another shirt or tie of the same value free.
10% Off:Show this coupon at The Book Store to get a 10% discount on any books you buy.We have lots of books to choose from,including children's books,novels,trvel guides,and science works.
Free Soft Drink:Buy any meal for at least 6at Mike's Café,and receive a free soft drink.We serve the best food in the Shopping Center.Come in and try our delicious meals and our excellent service.
Half-price Movie Tickets:Buy any full price movie ticket on Tuesdays or Wednesdays,and you can buy a second ticket for a friend for only half price.The latest movies are here,showing in one of our five theaters at Happiness Shopping Center.
56.What are these ads for?C
A.Food you can order for delivery.
B.Places to go on vacation.
C.Special offers at a shopping center.
D.Things on sale in a big store.
57.If you spend 100or more,D.
A.you can get a shirt free         
B.some free stamps will be given to you
C.a free book will belong to you   
D.you can park your car for 6hours without paying any money
58.If you can buy a second movie ticket for only 20,the price for a full-price ticket isC.
A.25           
B.10            
C.40             
D.30
59.Which of the following is true according to the ads?D
A.Spending 50means 3hours of free parking.
B.One person can buy 4tickets for the price of three.
C.After buying two CDs,you can get another two CDs for free.
D.At Mike's Cafe,people can get a free drink after spending 6.
60.We can know from this passageA.
A.there is more than one theatre in the center
B.if you buy a book there,you may pay less than half the price
C.you may get a free one if you buy a shirt,or a tie,or a pair of shoes
D.you won't get a free soft drink unless you spend more than 10dollars on the meal.

分析 这篇短文中作者主要介绍了购物中心的优惠劵的使用注意事项和优惠截止日期等基本内容.意在鼓励消费者消费.

解答 56.C细节理解题.根据短文标题Happiness Shopping Coupons及内容可知,本文广告的主要目的就是宣传一些购物中心厂家的特殊优惠政策;故选C.
57.D细节理解题.根据广告中的第一则优惠信息 If you spend¥100 or more in our stores,you will receive six hours of free parking.可知,购物满一百元可以获得六个小时的免费停车优惠;故选A.
58.C细节理解题.根据,and you can buy a second ticket for a friend for only half price,可知二手票是半价买的,那么半价20的票全价就是40,故选C.
59.D细节理解题.根据Buy any meal for at least 6at Mike's Café,and receive a free soft drink,可知在麦克的咖啡馆消费超过六元就可以获得免费的饮料,故选D.
60.A细节理解题.根据The latest movies are here,showing in one of our five theaters at Happiness Shopping Center,可知这有5个剧院,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.天真好,为什么不出去郊游呢?
What a nice day!Why not/Why don't you go outing?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.十点钟了,该休息一下了.
It's 10o'clock.It's time to have a rest.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

15.根据对话内容,从方框内的选项中选出能填入空白处的最佳选项.其中有两个为多余选项.
Paul:Andy,what's your favorite festival?
Andy:The Spring Festival.
Paul:It seems that the Spring Festival is the most important festival in China.71D
Andy:We celebrate it in many ways.72C
Paul:What's your favorite then?
Andy:Setting off fireworks,of course.It is very exciting.
Paul:73G
Andy:You're right.So I will set off electronic fireworks.They are also beautiful.
Paul:74E
Andy:It's quite safe if you're careful.You can set them off with me this year.
Paul:Really?75A
 
A.I can't wait for it.
B.How do you like it?
C.There are lots of exciting activities,such as setting off fireworks and having a big meal.
D.How do you celebrate this festival?
E.Well,I wonder if it is safe enough to set them off.
F.Believe it or not.
G.But they are not good for the environment,right?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.This is a book show.Read and enjoy them in your free time!Let's do
pleasure reading together.
      Greg Heffley is at school.His middle school is
going lo hold a dance party.but it is very difficult for
Greg to find anyone to go with.Finally he finds a girl
from his class luckily.That is the beginning of孤f 17iird
Wheel story.This book is full of jokes and interesting
Pictures.
By Jeff Kinnney
     Bearn's older 8iSter Goes to a summer camp.but
Bean can't join her because she is too young So Bean
and her best friend,Ivy,decide to create their own
camp.They come up with all the activities and,of
course.they make the rules.Their happiness and
kindness will,make you want to keep reading
By Annie Barrows
     Stick Dog is a dog that lives in an empty pipe(管
子 ).He has four friend,named Pooh-Pooh.,Strips,Karen
and  Mutt.When Stick  Dog smells delicious hamburgers,
he and his friends decide to steal the food from a human
family that k having a picnic in Picasso Park.Along the
way,they face a lot of funny challenges.
By Tom Watson
     Zoe and Alice's mother saves dogs l  But dogs aren't
the only things that need to be saved.The family's new
neighbour,Philip.doesn't speak,and no one knows
why.White Fur Flying is all about understanding the
love from both inside and outside.Although it is a little
sad,the book is good to read.
By Patricia Maclachlan
41.We can find outA is filled with lots of funny jokes and pictures.
A.The Third Wheel
B.Stick Dag
C.White Fur Flying
D.Ivy and Bean
42.What do Bean and Ivy decide to do?D
A.Join a school dancing party.
B.Steal food from the family.
C.Save dogs in their community.
D.Set up their own camp.
43.What does the writer think of the book White Fur Flying?C
A.Funny.
B.Humorous.
C.A little sad.
D.Boring.
44.The books above are mainly written forB
A.middle-aged adults
B.kids or teenagers
C.elderly people
D.college students.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.
Attention please,
Passengers,please take your bags and get on the bus from the front door.Please stay in order and don't crowd each other.Our bus 116is ready to serve you.Our final station is the summer holiday and now we are at our first station:beginning of the term after the winter holiday.Please take your bags and get on the bus with your tickets.Thank you very much.
Our bus is going to leave at 8a.m.on March 7th and it won't wait for anybody.Please show your ticket (homework) when you get on.If you have no ticket (homework),I think you must spend some time to finish it first.Please don't think about copying from others because you will face serious punishment.Thank you!
31.The final station of this bus isB.
A.the winter holiday
B.the summer holiday
C.the beginning of the term
D.the end of the holiday
32.Which of the statements is True according to the passage?A
A.We must show our tickets when we get on.
B.We must get on the bus at 9a.m.on March 8th
C.We needn't stay in order on the bus because it isn't crowded at all.
D.We needn't take any tickets because the bus is ready to serve us.
33.In this passage,the underlined word"Passengers"refers to(指的是)C.
A.visitors
B.parents
C.students
D.teachers.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.Here are two letters to George and his replies
Dear George,
I'm fourteen and I'm much shorter for my age.What's worse,I'm very fat.I want to be 55kg and to be taller and then I can go to the school basketball team and enjoy myself.Can you help me?
Bob
Dear George,
I'm learning French but I don't get good grades,I don't know why.Sometimes I want to give up,but I know I shouldn't because languages are going to be very important.What should I do?
Alice
Dear Bob,
Don't worry if you're shorter than your friends.Teenagers grow at different times.It doesn't matter how heavy you are.You are still the same person.Plan your meals with your mum,and she can help you lose weight.Also,try taking more exercise.
George
Dear Alice,
You're right.You should never give up,and I'm sure that you've made more progress than you think.You can talk to your teacher and ask her what you should do to get a better grade.Talk to your friends who are good at French.Find something that helps you.
George
56.There areB letters to George and his replies.
A.one            
B.two             
C.three
57.Alice is worrying aboutB.
A.her friends          
B.her grades         
C.her height
58.Bob shouldA according to George's letter.
A.take more exercise           
B.talk to his friends        
C.join a basketball team
59.George advises Alice talk toB for help.
A.her mother           
B.her teacher            
C.her sister
60.Which of the following is Right according to the letters?C
A.Bob is not good at basketball.
B.George is from America.
C.Alice is learning French.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-Peter,this is our new classmate,Tom.Could you show        around the school?
-Sure,Mr.Green.(  )
A.heB.sheC.himD.her

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.莫言在扬州告诉我们应该读什么书.
Moyan told us what kind of books we should read in Yangzhou..

查看答案和解析>>

同步练习册答案