精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.Here are two letters to George and his replies
Dear George,
I'm fourteen and I'm much shorter for my age.What's worse,I'm very fat.I want to be 55kg and to be taller and then I can go to the school basketball team and enjoy myself.Can you help me?
Bob
Dear George,
I'm learning French but I don't get good grades,I don't know why.Sometimes I want to give up,but I know I shouldn't because languages are going to be very important.What should I do?
Alice
Dear Bob,
Don't worry if you're shorter than your friends.Teenagers grow at different times.It doesn't matter how heavy you are.You are still the same person.Plan your meals with your mum,and she can help you lose weight.Also,try taking more exercise.
George
Dear Alice,
You're right.You should never give up,and I'm sure that you've made more progress than you think.You can talk to your teacher and ask her what you should do to get a better grade.Talk to your friends who are good at French.Find something that helps you.
George
56.There areB letters to George and his replies.
A.one            
B.two             
C.three
57.Alice is worrying aboutB.
A.her friends          
B.her grades         
C.her height
58.Bob shouldA according to George's letter.
A.take more exercise           
B.talk to his friends        
C.join a basketball team
59.George advises Alice talk toB for help.
A.her mother           
B.her teacher            
C.her sister
60.Which of the following is Right according to the letters?C
A.Bob is not good at basketball.
B.George is from America.
C.Alice is learning French.

分析 这是爱丽丝和鲍勃写给乔治的信以及乔治的回信.

解答 56.B细节理解题.根据文章开头Here are two letters to George and his replies可知是两封信,故选B.
57.B细节理解题.根据第二栏中的I'm learning French but I don't get good grades可知爱丽丝担心的是成绩,故选B.
58.A细节理解题.根据第三栏的Also,try taking more exercise.可知鲍勃应该锻炼,故选A.
59.B细节理解题.根据第四栏You can talk to your teacher and ask her what you should do to get a better grade可知爱丽丝应该和老师谈谈,寻求帮助,故选B.
60.C细节理解题.根据第二栏中的I'm learning French but I don't get good grades可知爱丽丝是在学习法语,故选C.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.送到青海玉树的不仅有衣服还有帐篷.
Not only clothes but also tentshave been given to the people in Yushu,Qinghai.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.用括号里所给动词的适当形式填空,请将答案填写在答题卡指定位置.
When I was a child,my parents often took me to a run-down house in a thick forest.No other children ever stayed there.I didn't even have the choice of playing with a brother or sister.
I could never(42)understand(understand)what the attraction of the house was,even for my parents,who enjoyed nothing better than to sit in silence with a good book.The woman in the house,my father's distant cousin,was a terrible cook.
One day,when I was hanging around the garden behind the house,I noticed a wooden house.It was clearly abandoned(废弃的)and(43)hidden(hide)completely behind tall trees and huge grass.As I walked towards it,I heard a noise,like an animal moving hurriedly away.I was about tu turn away when I saw an old man(44)standing(stand)at the door.I was much scared.
"Please don't tell me you saw me,"he said."They never use this place,and I have nowhere else to live.""Don't worry,"I said."I(45)won't tell(not tell)anyone.But are you all right out here?I mean-do you have enough to eat?"
The old man(46)shook(shake)his head and said that he hadn't had a big meal for ages.I decided to put this right as soon as I could.The same evening,I took a small plastic bag into the dining room and,while no one was looking,I emptied some of the food into it.Later,I got out of the back door secretly and gave the food to the old man,whose name I had discovered was Taff.
I had never seen anything else as lovely as the smile on Taff's face when he (47)ate(eat)the food.From then on,my visits to the old house had a purpose,and I enjoyed every minute of the rest of my stay.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

7.
Happiness Shopping Coupons(购物券)
Six Hours Free Parking:If you spend 100or more in our stores you will receive six hours of free parking.Take this coupon to the customer service desk on level 4.They will stamp your parking ticket to allow 6hours of free parking.
Win a 1,000CD Collection:Win your choice of 1,000worth of CDs from JB Music Store.Just buy any two CDs and your name will go into the competition.Select your own prize from our wide variety of rock,pop,jazz,and classical music.
Buy One,Get One Free:Buy one shirt or tie at Daniel's Menswear,and get another shirt or tie of the same value free.
10% Off:Show this coupon at The Book Store to get a 10% discount on any books you buy.We have lots of books to choose from,including children's books,novels,trvel guides,and science works.
Free Soft Drink:Buy any meal for at least 6at Mike's Café,and receive a free soft drink.We serve the best food in the Shopping Center.Come in and try our delicious meals and our excellent service.
Half-price Movie Tickets:Buy any full price movie ticket on Tuesdays or Wednesdays,and you can buy a second ticket for a friend for only half price.The latest movies are here,showing in one of our five theaters at Happiness Shopping Center.
56.What are these ads for?C
A.Food you can order for delivery.
B.Places to go on vacation.
C.Special offers at a shopping center.
D.Things on sale in a big store.
57.If you spend 100or more,D.
A.you can get a shirt free         
B.some free stamps will be given to you
C.a free book will belong to you   
D.you can park your car for 6hours without paying any money
58.If you can buy a second movie ticket for only 20,the price for a full-price ticket isC.
A.25           
B.10            
C.40             
D.30
59.Which of the following is true according to the ads?D
A.Spending 50means 3hours of free parking.
B.One person can buy 4tickets for the price of three.
C.After buying two CDs,you can get another two CDs for free.
D.At Mike's Cafe,people can get a free drink after spending 6.
60.We can know from this passageA.
A.there is more than one theatre in the center
B.if you buy a book there,you may pay less than half the price
C.you may get a free one if you buy a shirt,or a tie,or a pair of shoes
D.you won't get a free soft drink unless you spend more than 10dollars on the meal.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

14.Since 1850,the temperature of Earth's surface has increased about 0.6℃.Scientists predict(预测) it may warm much more by the end of this century.Who's turning up the heat?Well,it seems that we are!Some of this global warming may be natural.However,nearly all scientists now agree that most of it is due to people's actions.Over the past 150years,we've give out large amounts of gases,
especially carbon dioxide (CO2)to the air. These gases can keep heat near Earth's surface,so more carbon dioxide means more heat is kept near Earth's surface.Global warming may change the weather in ways that lead to more severe(严重的) storms,floods and droughts.
We add carbon dioxide to the air when we burn things,especially fossil fuels(矿物燃料).Fossil fuels are energy sources formed from the remains of plants and animals that lived millions of years ago.Coal,oil,and natural gas are all fossil fuels.People in the United States and other countries started burning large amounts of fossil fuels more than a century ago.The amount of fossil fuels being burned each year has been increasing worldwide.The more we burn,                .
What can we do to help?Nowadays to live a low-carbon life is quite popular in the world.Low-carbon means to reduce the amount of carbon dioxide.Saving energy and reusing are the key words.In fact,even the simplest everyday activities can make our lives low-carbon.
66.What problem can global warming cause?(根据课文内容回答问题)Global warming may change the weather in ways that lead to more severe storm,floods and droughts.
67.What are fossil fuels?(同上)Fossil fuels are energy sources formed from the remains of plants and animals that lived millions of years ago.Coal,oil,and natural gas are all fossil fuels.
68.请将第一段中的划线句子翻译成汉语.在过去的150年间,我们向空气中排放了大量这类气体,特别是二氧化碳.
69.请根据第二段内容,将最后一个句子补充完整.the more carbon dioxide will be produced.
70.请写出日常生活中的一种"低碳"行为 (用英语写一个句子).We'd better go to school by bike or on foot..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.There is ______ useful saying,"The early bird catches the worms(虫子).(  )
A.aB.anC.theD./

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.-Can you come on Monday or Tuesday,Scott?
-I'm afraid ________is possible.I'm studying for my math test.(  )
A.bothB.eitherC.neitherD.none

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.The speech was so boring that he fell asleep in the hall.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.Are some people born clever,and others born stupid?Or is intelligence (智力) developed by our environment and our experience?Strangely enough,the answer to these questions is yes.In some degree,our intelligence is given to us at birth,and no education can make a talent out of a child born  with low intelligence.On the other hand,a child who lives in a boring environment will develop his intelligence less than one who lives in rich environment.Therefore,the limits of person's intelligence are fixed at birth,whether or not he reaches those limits will depend on his environment.This point of view,now  is held by most experts.
It is easy to show that intelligence is something that we are born with.The closer the blood relationship between two people,the closer they are likely  to be intelligence.If we take two strangers by chance from the population,it seems that their degree of intelligence will be completely different.If,on the other hand,we compare two twins,they will very likely be as intelligent as each other.Relations like brothers and sisters,parents and children,usually have similar intelligence,and this clearly suggests that intelligence depends on birth.
Imagine now that we take two twins and put them in different environments.We might send one,for example,to a university and the other to a factory separately where the work is boring.We would soon find differences in intelligence developing,and this shows that environment as well as birth plays an important role.This conclusion is also suggested by the fact that people who live in close contact (接触) with each other,but who are not related at all are likely to have similar degree of intelligence.
41.How is man's intelligence given?C
A.At birth                           
B.Through education
C.Both at birth and through education     
D.Neither at birth nor through education
42.What does the underlined word mean in the first paragraph?A
A.确定        
B.修理       
C.稳固        
D.安排
43.According the passage,if a child is born with low intelligence,what might happen to him later?C
A.Become a genius.
B.Still become a genius if he should be given special education.
C.Reach his intelligence limits in rich environment.
D.Never reach his intelligence in his life.
44.What can we learn from the example of the twins going to a university and to a factory?B
A.The importance of their intelligence.
B.The role of environment on intelligence.
C.The importance of their jobs        
D. The part that birth plays
45.What statement is TRUE according to the passage?D
A.No education can help make a genius.
B.Personality is important as intelligence which was given to people at birth.
C.People who have similar degree of intelligence must be relatives.
D.Environment influences people in intelligence developing.

查看答案和解析>>

同步练习册答案