精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.Emma and Hannah are 13-year-old school girls from Minnesota,USA.They are good at making new things and both of them are also good at sales.They are selling charms (小装饰物) made out of bottle caps.
The girls came up with the idea last summer when they saw charms were popular with kids.They talked with their parents about the idea.Since then they have sold enough charms to buy a bike for Hannah.
The girls collect bottle caps and then clean them.They find some interesting pictures on the Internet or on paper,and then glue them onto the inside of the caps.There are different kinds of pictures."Peace signs are popular with girls,and single-letter charms are popular with boys whose names start with those letters,"Emma and Hannah said.
Now,charms can be found everywhere at Dakota Hills Middle School in Eagan."Students put charms on purses,backpacks,and their lunchboxes,"said Emma.Emma and Hannah also have a shop on the Internet.They hope they can sell their charms to more kids.They're thinking about selling their charms at the Eagan Market Festival next summer.
Their business is not only for getting money.At their Valentine's sale,20% of the income (收入) went to charity.

66.What are Emma and Hannah?C
A.They're waiters.
B.They're sellers.
C.They're students.
D.They're charm makers.
67.When did the girls begin to sell the charms?A
A.About a year ago.
B.About two months ago.
C.Nearly fifty days ago.
D.Nearly five weeks ago.
68.Which of the following may NOT be on the charms?D
A.Pictures.
B.Signs.
C.Letters.
D.Numbers.
69.What do Emma and Hannah hope to do now?C
A.They hope to become rich people.
B.They hope to give money to charity.
C.They hope to sell more charms.
D.They hope to sell charms in every school.
70.Which of the following is TRUE?D
A.The two girls love their parents and money.
B.Boys like charms with signs.
C.They won't sell charms next summer.
D.The charms are popular with students.

分析 艾玛和汉娜来自美国明尼苏达州,今年十三岁,还在上学.她们很擅长制作并且售卖一些新玩意.她们两正在卖瓶盖做的小装饰物.
去年夏天看到这些很受孩子们的欢迎之后,她们就萌生了制作和贩卖的主意.她们和父母交流了一下,因为她们卖小玩意赚的钱已经足够给汉娜买一辆自行车了.
她们收集了瓶子之后会清理干净.她们在网上或者报纸上找到一些有趣的图片,并把图片贴到瓶盖内侧.各种各样的图片都有.艾玛和汉娜说:"女孩们很喜欢和平标志,而男孩们喜欢那些有自己姓名首字母的小玩意."
现在,这些小玩意在达科塔山中学附近随处可见.艾玛说,学生们把装饰物放在钱包,背包和他们的午餐饭盒上.艾玛和汉娜还有网店,她们希望把自己的产品能卖给更多的孩子.她们还在计划明年夏天在伊根市场节上卖她们的东西.
她们卖东西并不只是为了赚钱.她们将情人节20%的收入都捐给了慈善机构.

解答 66.C【细节理解题】.根据Emma and Hannah are 13-year-old school girls from Minnesota,USA可知她们是学生(school girls),故选C.
67.A【细节理解题】.文章说:The girls came up with the idea last summer指的是从去年夏天开始,故最佳答案选A,B大约两个月前,C近五十天前,D近五周前,BCD都不对,故选A.
68.D【细节理解题】从charms(小装饰物)的定义可知,Numbers指的数字,故不对,选C.根据There are different kinds of pictures,"Peace signs are popular with girls,and single-letter charms are popular with boys可知A,B,C都正确.
69.C【细节理解题】根据They hope they can sell their charms to more kids可知她们希望卖出更多的小装饰物,故选C.
70.D【逻辑推理题】根据single-letter charms are popular with boys可知B错误;从They're thinking about selling their charms at the Eagan Market Festival next summer可知她们明年夏天还会卖,故C错;根据上面"Peace signs are popular with girls,and single-letter charms are popular with boys可知 D正确.A答案文中没有体现.故选:D

点评 本题是人生感悟类阅读,这类文章所涉及的人生道理和感悟也许平常我们在做这类阅读题的时候可能见过,所以注意不要把自己的日常经验带到考试中.
阅读这类题目,要注意阅读各段的首句和末句,因为往往它就是这段的中心句或者是作者的观点所在,另外一定要抓住细节描写的句子.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-What's your plan for this weekend?
-I'm going to ________ it with my grandparents.(  )
A.costB.spendC.giveD.pay

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Please         something about the picture.(  )
A.tellB.sayC.speakD.talk

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.The play was not interesting,so there were ________ people in the theatre.(  )
A.a littleB.fewC.manyD.much

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Sweden is famous for its ICEHOTEL.The hotel is in the village of Jukkasjarvi.It has to be rebuilt every year because it is made of ice.
24 years ago.a company wanted to attract visitors to Jukkasjarvi in cold winter months.They decided to hold an art show inside an ice hall built on the nearby frozen(结冰的)river.The building was a great success,attracting many day visitors.A group of brave visitors came to the show with sleeping bags and said they would spend the night inside the ice hall.At this exciting moment,the ICEHOTEL was born.
People usually begin to prepare for the ice hotel in March and April.They carry about 5,000 tons of ice to a cold storage (存储空间)where it sits till the beginning of winter.They begin to build the hotel at the beginning of November.About 100 workers take part in the work.By the end of December,it is ready and open for business.The best part about this building is that it is really a green building.The hotel works all winter.As summer arrives and the temperatures rise,it easily changes into one large pool,leaving nothing behind.
Over the years,many other ice hotels can be found in Canada,Finland and Romania.However,the first one remains the biggest of all.

根据短文内容填空,每空填一词.
76.The ice hotel in thevillageof Jukkasjarvi has to berebuiltevery year.
77.24 years ago,an art show was held inside an ice hall toattractvisitors to Jukkasjarvi inwinter.
78.It usually takes about100workers nearly twomonthsto finish building the ice hotel.
79.The ice hotel is reallygreen,for it changes into apoolin summer.
80.There are many ice hotels in Sweden and threeothercountries.And among them,thefirstice hotel is the biggest.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

8.假如你是阳光中学校报英语专栏的小记者,上周日参加了学校为迎接世界环境日组织的远足活动,请你给校报写一篇报道.
活动情况 活动地点 北海公园 
 参与人员 七年级全体师生
 活动内容 上午:环保(environmental protection)演讲比赛
下午:自由活动(唱歌、游戏、放风筝…)
 活动评价
要求:
1.所写内容必须包括提供的所有信息,并适当发挥;
2.文章不少于90词,开头已给出,不计入总词数;
3.语意通顺,意思连贯,条理清楚,书写规范;
4.文中不得出现真实的姓名、校名等信息.
Last Sunday was a sunny day.Our school organized a hiking to greet World Environment Day.All the Grade 7 students and teachers took part in the activity in Beihai Park.
In the morning,we had a speech competition on environmental protection.The speakers talked a lot about protecting environment,like saving water,reducing air pollution.In the afternoon,we did what we like.We sang and played games together.Some of us enjoyed flying kites.Some volunteered to pick up rubbish in the park.
It's a meaningful and exciting day.We've realized it's our duty to help protect the environment.We had a lot of fun the whole day.I hope more activities like this will be organized in our school..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.一           is the park from here?
一It's ten minutes'walk.(  )
A.How longB.How farC.How soonD.How often

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.Thanks _____your letter.(  )
A.withB.forC.atD.of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

9.Ted is big.Mark is bigger than Ted.Fred is bigger than Mark.(合并句子)
Fred is thethe biggest of all the three.

查看答案和解析>>

同步练习册答案