分析 本文介绍了美国的烧烤文化,通过烧烤在美国悠久的历史还有不同地区不同的烧烤方式描述了烧烤在美国的流行程度.
解答 56.D细节理解题.根据文中第一段原句Popular foods barbecue include hamburgers,hot dogs,and grilled vegetables.可以得知,流行的烧烤食物包括汉堡、热狗和烤蔬菜,故选D.
57.B细节理解题.根据文中第一段原句they usually mean that they're going to an outdoor event where food is cooked over a grill可以得知,在烤架上做饭就是barbecue,所以B是正确的.
58.A细节理解题.根据文中第三段原句The smell of the burning wood adds flavor(味道) to the meat,which becomes soft as it cooks.可以得知,最开始的barbecue是要长时间低温烧烤,使燃烧的木头的香气加到肉里.故选A.
59.B细节理解题.根据文中第四段在讨论不同地区做barbecue有不同的作法,结合原句Each region says that its own barbecue is the best.可以得知,每个地区的人都认为自己的barbecue是最好吃的.故选B.
60.B总结归纳题.结合本篇文章来看,全文都在介绍美国的烧烤文化,故选B.
点评 阅读理解题,需要先读题,理解清楚题目意思,接着带着问题去文章中寻找、推断答案.把握好细节,注意推敲才能保证正确率.
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 75.A.comes to life | B.comes up | C.comes true | D.comes on |
| 76.A.In return | B.First of all | C.What's more | D.As a result |
| 77.A.difference | B.variety | C.text | D.writing |
| 78.A.traditional | B.foreigh | C.famous | D.poor |
| 79.A.directly | B.quickly | C.carefully | D.exactly |
| 80.A.scientists | B.workers | C.teachers | D.students. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | terrible | B. | comfortable | C. | crowded | D. | Expensive |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| five begin wine friendly on one's own |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Harold | I don't quite understand why they are so interested in the game.Maybe they are just not confident enough to face the real world. |
Allan | I enjoy putting some"bugs(虫子)"in my friends'gardens.We also become closer because of the game.Having fun together is the most exciting thing about it. |
Laura | You know,people in the city like the life in the countryside very much. It helps me relax after work.And it gives me the exciting experience of being a"thief". |
| 1vy | Well,it's just a waste of time.It takes students so many hours to play the game,so they eannot study carefully. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| What they care about | Health | Safety | Food |
| 52% | 33% | 15% | |
| Where they like to live | In a quieter place | In a busier place | In a greener place |
| 15% | 5% | 80% | |
| What they think of working in the city | Bad | Good | No idea |
| 8% | 80% | 12% | |
| Whether they plan to change their living places | Yes | No | Difficult to say |
| 39% | 41% | 20% |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com