精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.
Guitar Player Wanted
Are you a lover of music?Can you play the guitar?Can you sing or dance?Join our Sunshine Rock Band.Please call Mike at 5487-6598 or send email to sunshine@yahoo.com.
Hot Club
Do you like to play table tennis?Do you want to play it well?Mr Zhang is a good teacher.You can come here every Saturday afternoon from 2:30 to 5:30.
Telephone:8665-7868
Address:Room 15,Lantian Hotel
Swimmer Wanted
Can you swim?Do you like children?Can you teach them to swim on Sundays?Come and join us.Call Joe at 8472-9999 for more information.
Summer Job
Do you like to talk with people?Do you like to write stories?Would you like to work for a magazine?Then come and work as a reporter.Please call Karen at 5561-8823.
26.Sunshine Rock Band needsA.
A.a guitar player
B.a reporter
C.a swimming coach 
D.a table tennis coach
27.If you can swim very well and like children very much,you will be more interested in theC advertisement.
A.first   
B.second     
C.third        
D.fourth
28.If you like writing,you can callC for a job.
A.8472-9999
B.8665-7868    
C.5561-8823    
D.5487-6598
29.Your classmate wants to learn table tennis,so you can advise her to callB.
A.Joe   
B.Mr Zhang 
C.Karen        
D.Mike
30.The above ads are probably fromA.
A.a newspaper
B.a story book 
C.a science book  
D.a text book.

分析 这篇短文主要介绍了四个招聘广告,包括招聘的职位,联系方式和地址.

解答 26.A  细节理解题.根据短文Can you play the guitar?Can you sing or dance?可知在招聘吉他手,或歌手,或舞蹈演员.故选A.
27.C 细节理解题.根据第3广告Swimmer Wanted中的 Can you swim?Do you like children?可知如果你游泳游得很好,很喜欢小孩子,应该对第3个广告感兴趣,故选C
28.C  细节理解题.根据广告Summer Job 中Do you like to write stories?可知在招聘作者,如果你喜欢写作,可以拨打这个电话,故选C
29.B  细节理解题.根据广告Hot Club中Do you like to play table tennis?Mr Zhang is a good teacher可知在招学习乒乓球员,如果你的同学想学乒乓球,可以和Mr Zhang 联系.故选B
30.A归纳理解题.根据文章内容可知这是一个广告,应该是在报纸上的,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.
 How The Little Kite Learned To Fly?
By Katherine Pyle
"I never can do it."the little kite said,
As he looked at the others high over his head.
"I know I should fall if I tried to fly."
"Try,"said the big kite,"only try!
Or I fear you never will learn at all."
But the little kite said:"I'm afraid I'll fall."
The big kite said:"Ah,well,good-bye;
I am off."And he rose towards the sky.
Then the little kite's paper stirred (微动).
And he shook himself free for flight.
First whirling (回旋) and scared,then bravery grown,
Up,up he rose through the air alone,
31.This writing is aA.
A.poem
B.play
C.diary
D.speech
32.When the little kite was afraid,the big kiteB.
A.laughed at it
B.encouraged it
C.said nothing to it
D.told it not to move
33.The little kite flew high at last because itD.
A.was free
B.grew up
C.was careful
D.tried bravely.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

10.
4-Day Beijing Tour
If you want to see more of China,how about going to Beijing?Visit the Great Wall and other famous places,and enjoy Beijing Duck!
Tour price:590dollars
Call us!820-6222
5-Day Sanya Tour
Sanya is famous for its wonderful sunshine,white sandy beaches and clear water.Instead of a busy trip,you can relax here by walking along the beaches and enjoying the fresh air!
Tour price:
1 person 2~5 persons6~9 persons
569dollars548dollars/person535dollars/person
Call us!810-5222
4-Day Beautiful Guilin Tour
Do you want to enjoy fresh air?Then come to Guilin for a few relaxing days to enjoy the river life!
Tour price:
1 person 2~5 persons6~9 persons
630dollars565/person527/person
Call us!810-6562
47.The Beijing Tour will lastA.
A.four days    
B.five days   
C.seven days   
D.eight days
48.If you want to relax there by walking along the beach,you should callD.
A.810-6562   
B.820-6222   
C.820-8188
D.810-5222
49.If you take the"4-Day Beautiful Guilin Tour",you will be able toB.
A.visit the Great Wall  
B.enjoy the river life
C.relax on the beach   
D.experience the city life.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.---Do you know Mo Yan?
---Of course,I have read all the works of Mo Yan ________got Nobel Prize in 2012.(  )
A.whichB.whatC.whoD.whose

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.List of the 85th Oscar Award winners announced Sunday in Los Angeles,America:
AwardsWinnersFilms
Best ActorDaniel Day-LewisLincoln
Best ActressJennifer LawrenceSilver Linings Playbook
Best Supporting ActorChristoph WaltzDjango Unchained
Best Supporting ActressAnne HathawayLes Miserables
Best DirectingAng LeeLife of Pi
26.Where was the 85th Oscar Awards presentation held?C
A.In Nanjing
B.In New York
C.In Los Angeles
D.In London
27.Which film was directed by the winner of this year's Best Director?
A.Lincoln
B.Life of Pi
C.Ang Lee
D.Les MiserablesB.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.
ADVERTISEMENTS
HONGNAN RESTAURANT
Tel:83386223
Add:635Grand Road
Open:Mon.to Fri.7:00am-2:30pm
7:00pm-10:00pm
Sat.& Sun.7:30am-2:00pm
5:00pm-10:00pm
HISTORY MUSEUM
Tel:87796960
Add:69Hong Kong Road
One of Guangdong's largest museums
specializes(专门 in Guangdong history of the native people ).
Open:Mon.to Fri.9:00am-5:00pm
Sat.& Sun.9:00am-3:00pm
BAIHE SHOPPING CENTRE
Tel:87872738
Add:5300Shanghai Road
Open:Mon.to Fri.10:00am-11:00pm
Sat.to Sun.9:00am-10:30pm
FULL HOTEL
Tel:83338989
Add:368East Huanshi Road
Breakfast:6:30am-9:00pm
Lunch:11:30am-2:00pm
Dinner:5:30am-10:00pm
Coffee Shop:
Mon.to Fri.7:00am-10:00pm
Sat.to Sun.8:00am-10:00pm
76.If you want to go out for lunch on Sunday,you can call atA.
A.83386223or 83338989             
B.87679690or 83386223
C.83338989or 87872738             
D.87872738or 876796960
77.If you want to buy a new dress,you can go toC.
A.69Hong Kong Road                
B.368East Huanshi Road
C.5300Shanghai Road               
D.635Grand Road
78.B is open for two and a half hours in the afternoon on weekdays.
A.FULL HOTEL                      
B.HONGNAN RESTAURANT
C.HISTORY MUSEUM                
D.BAIHE SHOPPING CENTRE
79.On Sunday morning,the coffee shop in Full Hotel doesn't open untilD.
A.6:30am        
B.7:00am          
C.7:30am         
D.8:00am
80.You can knowB when you visit History Museum.
A.the history of South China            
B.the history of Guangdong's native people
C.the history of Shanghai               
D.the history of Hong Kong.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.那苹果放得太高了,这个孩子够不到.The apple is too high for this kid to reach.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.[im'p?s?bl]impossible.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

9.The girl hurt her arm in PE lesson yesterday.  (否定句)
The girldidn'thurther arm in PE lesson yesterday.

查看答案和解析>>

同步练习册答案