| Photography doesn't only mean taking photographs; it is also a form of art.Photographs showed not only the real world,but also the ideas and feelings. | |
| In 1826 | A Frenchman named Niepce invented a very simple camera and the first photograph was (62)taken by him. |
| In 1837 | Another Frenchman Daguerre invented a kind of photograph called daguerreotype.People could see (63)clear things in the pictures. |
| In 1840 | The photographers could take pictures of people and moving things with lots of films and processing equipment. |
| In 1862 | An American photographer Brady took many pictures of real and (64)things in the war.He was the first person to take war pictures. |
| In the 1880s | There were films readymade in rolls(卷).Photographers did not have to carry lots of equipment any more.The invention of the small hand-held camera made photography (65)cheap. |
分析 1826年,一位名叫Niepce的法国人需要工作照片,但他不是一个好的艺术家,所以他发明了一个非常简单的相机,他把它放在他家的窗户里,给他的花园拍了一张相片,这是第一张相片.摄影术另一个重要的日期是在1837年,那一年,Daguere,另一个法国人,给他的阅览室拍了一张相片,他以一种不同的方法使用了一种新的相机,在他的照片中你能非常清楚地看到每样东西,甚至是最小的东西.这种照片被称为银版照相法.1840年,摄影术得到了发展,摄影师们能给人和动的东西拍照.摄影在19世纪末也变成了一种艺术.
解答 61.development.细节理解题.根据Photography is about taking photographs.及下文描述,可知本文主要介绍的就是摄影技术的发展史,故填development.
62.taken.推理判断题.根据So he invented a very simple camera.He put it in a window of his house and took a picture of his garden.That was the first photograph.可知所以他发明了一个非常简单的相机,他把它放在他家的窗户里,给他的花园拍了一张相片,这是第一张相片.这里句子主语为动作对象,故用被动语态,拍照用take photograph,所以这里用take的过去分词形式taken.
63.clear.细节理解题.根据In his pictures,you could see everything very clearly,可知在他的照片里,你可以看得很清楚,这里放在名词things前面,应该用形容词形式,故填clear.
64.terrible.细节理解题.根据They made the war seem more real and more terrible.可知他们使战争看起来更真实,更可怕,所以这里填terrible.故填terrible.
65.cheap.细节理解题.根据And finally,the invention of the small hand-held camera made photography less expensive.可知最后,小型手持式照相机的发明使摄影变得不那么昂贵了.这里less expensive意思是easy.故填easy.
点评 本文中长句较多,一时很难读懂句子含义,注意多读几遍,不要强求非得理解一词一句的含义,能把握文章大意就行.然后带着问题阅读短文,一般就能顺利找出答题依据.对于不能直接找到根据的问题注意联系上下文,根据短文中心总结出正确答案.本文中长句较多,一时很难读懂句子含义,注意多读几遍,不要强求非得理解一词一句的含义,能把握文章大意就行.然后带着问题阅读短文,一般就能顺利找出答题依据.对于不能直接找到根据的问题注意联系上下文,根据短文中心总结出正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.however | B.although | C.not | D.but also |
| 17.A.Standing | B.To stand | C.Stand | D.To standing |
| 18.A.happy | B.excited | C.comfortable | D.uncomfortable |
| 19.A.to allow | B.allow | C.allowed | D.allowing |
| 20.A.sound | B.noise | C.speech | D.voice |
| 21.A.or | B.and | C.but | D.for |
| 22.A.following | B.breaking | C.to break | D.breaks |
| 23.A.are to | B.are | C.is to | D.is |
| 24.A.waiting | B.jumping | C.cutting | D.joining |
| 25.A.put on | B.put off | C.put out | D.put up. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | distance | B. | pink | C. | night |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | give | B. | make | C. | carry |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com