【题目】
【1】Bree is a middle-aged lady. She doesn’t like the contemporary styles but prefers clothes of older fashion.
【2】Margaret is an office clerk and doesn’t earn a high salary. She wants to buy some ordinary but up-to-date clothes at an acceptable price.
【3】 Alice, a young housewife, is now planning a family party. She would like to buy something in preparation for the dinner.
【4】 Peter is a sales manager in an international company. He is a fan of fashion and favors French designs.
【5】 Richard is a young engineer working at a hi-tech company. He would like to visit some places specializing in men’s clothes.
A. Abraham & Strauss, more familiarly known as A & S, is a busy store which carries reasonably — priced ready — to make adults and children wear fashions. It is the centerpiece of the largest mall in Manhattan.
B. Barney’s New York is a favorite among the young professional New Yorkers. It specializes in excellent, but expensive designer clothes. A branch for men is located in the glittering World Financial Center.
C. Berdorf Goodman is luxurious, very elegant. It carries top-quality contemporary fashions at high prices, specializing in European designers.
D. Lord & Taylor is famous for its classic and much more conservative fashions for men and women. The store places an emphasis on US designers. You need a strong pair of legs, comfortable shoes and lots of spare time to wander around.
E. John Lewis has a gorgeous selection of fabrics and haberdashery(男子服饰). Its china, glass and household items make John Lewis, and its well-known partner, Peter Johns, equally popular with Londoners.
F. The king of London department stores, by tradition, is Harrods. The spectacular food hall has splendid displays of fish, cheese, fruit and vegetables; other specialties include fashions for all ages, china and glass, and household items.
【答案】
【1】D
【2】A
【3】F
【4】C
【5】B
【解析】
试题分析:本文主要针对不同的职业、性格,以及有不同要求的的人来选择符合他们个人喜好和要求的物品和衣物。
【1】D考查对上下文的理解和推理判断能力。根据prefers clothes of older fashion.可知喜欢的复古一点的衣服,D选项Lord & Taylor is famous for its classic and much more conservative fashions for men and women. The store places an emphasis on US designers. You need a strong pair of legs, comfortable shoes and lots of spare time to wander around.经营经典款式的衣服,符合她的喜好,故选D。
【2】A考查对上下文的理解和推理判断能力。 根据buy some ordinary but up-to-date clothes at an acceptable price.可只是想要买跟随潮流并且价格适中的衣服,故 A选项Abraham & Strauss, more familiarly known as A & S, is a busy store which carries reasonably — priced ready — to make adults and children wear fashions. It is the centerpiece of the largest mall in Manhattan. 可知是价格合理的并且跟随潮流的,符合,所以选择A.
【3】F考查对上下文的理解和推理判断能力。 根据buy something in preparation for the dinner.可知是要买晚餐的食材,F选项The king of London department stores, by tradition, is Harrods. The spectacular food hall has splendid displays of fish, cheese, fruit and vegetables; other specialties include fashions for all ages, china and glass, and household items.专门经营蔬菜、水果、杂货的大型超市,符合,故选F。
【4】C考查对上下文的理解和推理判断能力。根据 is a fan of fashion and favors French designs可知追求潮流并且喜欢法国设计,C选项Berdorf Goodman is luxurious, very elegant. It carries top-quality contemporary fashions at high prices, specializing in European designers.奢侈品商店并且有很多欧洲设计的产品,符合,故选C。
【5】B考查对上下文的理解和推理判断能力。根据 visit some places specializing in men’s clothes.可知谁要买男士衣物,B选项符合 Barney’s New York is a favorite among the young professional New Yorkers. It specializes in excellent, but expensive designer clothes. A branch for men is located in the glittering World Financial Center.可知在这个商店里面有这家店专门买的男人的衣服的分店,故选B.
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】 语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
In many countries, 【1】________is not unusual for families of different backgrounds to live together in the shared space. 【2】________ , in the United States, this idea may still be considered odd.
But this type of housing, 【3】________ (call) co-housing, is gaining 【4】________ (popular) in the United States, too. Co-housing complexes (合租建筑群) are popping up across the country. For many people, this way of life is 【5】________ relief to the busy modern lifestyle. A co-housing community has 【6】________ (private) owned houses and shared land. There is often a “common house” with a kitchen and dining room, meeting room, and maybe a workshop of library or music room. About 25 co-housing communities 【7】________ (build) in recent years, and 150 more are planned.
A co-housing complex is a place 【8】________residents(居民) shop, cook, and eat together. Residents of a co-housing complex like its sense of shared community. Children have other kids to play 【9】________ , which many families like. Other residents like the feeling of living in a “village”. Residents also say that they can live in co-housing for 【10】________ (little) money than they would pay for nearby apartments.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】It was a winter morning, just a couple of weeks before Christmas 2005. While most people were warming up their cars, Trevor, my husband, had to get up early to ride his bike four kilometers away from home to work. On arrival, he parked his bike outside the back door as he usually does. After putting in 10 hours of labor, he returned to find his bike gone.
The bike, a black Kona 18 speed, was our only transport. Trevor used it to get to work, putting in 60-hour weeks to support his young family. And the bike was also used to get groceries(食品杂货),saving us from having to walk long distances from where we live.
I was so sad that someone would steal our bike that I wrote to the newspaper and told them our story. Shortly after that, several people in our area offered to help. One wonderful stranger even bought a bike, then called my husband to pick it up. Once again my husband had a way to get to and from his job. It really is an honor that a plete stranger would go out of their way for someone they have never met before.
People say that a smile can be passed from one person to another, but acts of kindness from strangers are even more so. This experience has had a spreading effect in our lives because it strengthened our faith in humanity(人性)as a whole. And it has influenced us to be more mindful of ways we, too, can share with others. No matter how big or how small, an act of kindness shows that someone cares. And the results can be everlasting.
【1】Why was the bike so important to the couple?
A. The man’s job was bike racing.
B. It was their only possession.
C. It was a nice Kona 18 speed.
D. They used it for work and daily life.
【2】We can infer from the text that ____________.
A. the couple worked 60 hours a week.
B. people were busy before Christmas
C. the stranger brought over the bike
D. life was hard for the young family.
【3】How did people get to know the couple’s problem?
A. From radio broadcasts.
B. From a newspaper.
C. From TV news.
D. From a stranger.
【4】What do the couple learn from their experience?
A. Strangers are usually of little help.
B. One should take care of their bike.
C. News reports make people famous.
D. An act of kindness can mean a lot.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处下加一个漏子符号(/\),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(\)划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1. 每处错误仅限1词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
My dream is to become a school teacher in the future. In fact, I had the dream of becoming a teacher since my childhood. In my opinion, without teachers, no society could make progresses. There is no doubt whether teachers play an important role in children growth. Not only do teachers pass on knowledge for children, but they also teach children how to behave himself. Comparing with other jobs, teaching is hard and the pay is lower. But to me, what a great fun it is to be with children! They make me feel young forever because I’ll study harder and try my best to realize my dream.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假设你是银川一中高二(1)班的学生李华,你的英国笔友Jack刚转入一所新学校,感到一切都很陌生。他在邮件中向你询问如何尽快融入新环境。请你根据以下信息回信。
1.多跟同学交流沟通;
2.积极参加学校活动;
3.向老师寻求帮助。
注意:1. 词数100左右;
2.可适当增加细节, 以使行文连贯;
3.开头和结尾已给出, 不计入总词数。
Dear Jack,
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
Yours,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】W_____ the help of the experienced teacher, Lucy has made great progress in her studies
【2】My dream is that all of us can live __________ __________(和平地).
【3】Many rare animals are __________ __________,such as pandas and antelope.
【4】__________ __________(最重要的是),you should work hard.
【5】When he saw her funny behavior, he __________ __________ __________(突然笑起来)
【6】He __________great importance __________(认为……有重要性) learning English.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
How to plan for a perfect holiday
People often dream of a perfect holiday with white sands, blue beaches and so on. But traveling or sometimes even planning a trip can be more of a stress. Here are some tips to make your holiday a memorable one.
● Set a budget. Before making a plan for the holiday, the most important thing is to set a budget. 【1】
● Plan ahead. The first thing you need to do is to be sure of what you need from this trip. Do you want to experience the local culture or just have fun on those sandy beaches? 【2】
● Read up before you go. 【3】 Buy a good guidebook and read up on the culture, history, local attractions of the place. You can read the local publications online or surf the Net for more information. The more you know, the better you can enjoy the place and its traditions.
● Pack light and right. 【4】 Avoid carrying unnecessary things around. A heavy luggage may sometimes influence your holiday spirit. Carry clothes that are comfortable and right for the season. As much as possible try to put everything you need in a single carry-on bag.
●【5】 Unreasonable expectations can lead to unwanted stress, so enjoy the holiday by managing what you can with the time you have. Enjoy each moment, whether good or bad.
A. Always book your stay.
B. Have realistic expectations.
C. Pack only the important things.
D. Plan your trip according toyour needs and likes.
E. It helps you to plan and enjoy the trip within your limits.
F. Prepare yourself before visiting an unknown holiday place.
G. All you need is to get away from busy people and the world.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】The foreign friends you referred to _______looking forward to ________around the university.
A.being;being shown B.are;being shown
C.being;showing D.are;be shown
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出最能填入空白处的最佳选项。选项中有两项是多余的。
In many countries of the world people do what is called house sitting. It means that if owners of the house are going away, they want someone to come into their home and look after the house and maybe pets while they are away.
In Australia, many people travel. After people retire, they might buy a van(房车) and travel all over the country. 【1】_______________
So if someone wants to travel or go away for some reason, they might want someone in their home to care for it and keep the gardens tidy. House sitters might have to care for pets. Also, quite a few people have swimming pools in their back yard and they need cleaning. 【2】 _______________ I feel it is a great way of seeing the country, because you go and stay in a new city, get to meet new people, and have time to go sightseeing in a new area.
【3】_______________ There are websites where you find the advertisements by people who want to travel, and by replying to the advertisement, you can make arrangements to go and look after their home.
There are some requirements to be a house sitter. You must be a trusted person, so that the home owner knows you will not steal anything. You must be able to go when the house owner wants you to go, so you need lots of free time. 【4】_______________ You need to be good with pets, able to care for cats and dogs, or other pets they may have.
Some house sitting jobs are just for a few days or a couple of weeks while the house owner have a short holiday. Sometimes it is for much longer. We have had one house sit for six months, while the home owner travelled to Europe.
【5】_______________ Then you can travel to many different countries and stay there. One of the important things to get are references from the home owners where you have stayed. A reference is a written letter to say that you are trustworthy and have looked after their home well.
You can show these letters to possible house sitting jobs and they know you will do a good job.
A. I have done house sitting many times.
B. Thousands of people do this all the time.
C. It is also possible to do house sitting in other countries.
D. Generally you have many opportunities to get a house sitting job.
E. You must take a little care over what your description says about you.
F. This is an international house sitting service for all city and country areas.
G. You must have a good car, so you can travel to different parts of the country.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com