【题目】Internet data shows that younger adults have become the main audience crazy about changing their appearance. Once the world of the female in her fifties, plastic surgery(整形手术) has become the focus of the younger Internet users.
The recent death of Stephanie Kuleba, an 18-year-old high school cheerleader who died as a result of plastic surgery, brought our attention to the fashion of becoming a more “ideal” body among teenagers. In fact, search data confirms this phenomenon. One of the most popular sites visited from the search term “plastic surgery” is the official site of the American Society of Plastic Surgeons (www. plastic surgery. org). Over 25% of the visitors, which is up from 19.6% two years ago, fell within the 18 to 24 years old.
Plastic surgery has become an American obsession (痴迷). Checking other countries, such as the UK and Australia, the 18 to 24-year-old’s being interested in plastic surgery is an obvious US phenomenon. Unlike the other groups who visit sites related to diseases and keeping healthy, younger Internet users rush to sites that deal with personal appearance, such as those focused on body-building, weight loss and skin-care, and obviously plastic surgery.
While television on surgery may be driving the interest of a younger audience, one factor appears to be a key in preventing such teens from changing their bodies: the failing U.S. economy. There has been a decline in all plastic surgery topics over the last year. While older age continue to search for information on procedures such as liposuction(抽脂), it’s younger Internet users who in tough economic times are focusing on improving their outer beauty, though at a discount price.
【1】Why does the author mention the death of the 18-year-old cheerleader?
A. To show cheerleaders pay more attention to their appearance.
B. To warn people that plastic surgery is not as safe as it is said to be.
C. To prove the fact that people will pursue beauty at any cost.
D. To draw attention to the issue of young people having plastic surgery.
【2】While young people are surfing on the Internet, they are very interested in____________.
A. how to be physically and mentally healthy.
B. how to make themselves look young.
C. how to prevent and cure diseases.
D. how to have more attractive appearance.
【3】What may affect young people’s decision on whether to have plastic surgery?
A. The safety of the operation
B. The total expense of the surgery.
C. The need for having the operation.
D. The results of the surgery.
【答案】though at a discount price B项 The total expense of the surgery.
【解析】试题分析:本文是一篇说明文。讲述网络数据表明整容人员日益年轻化。文章通过调查数据证实了18到24岁的年轻人成为对整形最感兴趣的人,并且比较于其他国家,只有美国这种现象比较严重,尽管日益衰退的经济阻碍了这些青少年改变他们的外貌,但是他们仍旧痴迷整形。
【1】推理判断题。根据第二段首句The recent death of Stephanie Kuleba, an 18-year-old high school cheerleader who died as a result of plastic surgery, brought our attention to the fashion of becoming a more “ideal” body among teenagers. 可知,最近,18岁的高中啦啦队长Stephanie Kuleba因整形手术而死亡,这引起了我们对于青少年整形这种时尚的注意。因此推断,提到这名18岁的啦啦队长的死亡是为了引起人们对年轻人进行整形手术的关注。故选D。
【2】推理判断题。根据第三段句子One of the most popular sites visited from the search term “plastic surgery” is the official site of the American Society of Plastic Surgeons (www. plastic surgery. org). Over 25% of the visitors, which is up from 19.6% two years ago, fell within the 18 to 24 years old.可知,最受欢迎的网站之一是 “整形手术”,它是美国整形外科学会的官方网站,超过25%的访客是 18-24岁的青少年。因此推断,青少年浏览网站,最感兴趣的是如何拥有更吸引人的外表。故选D。
【3】推理判断题。根据最后一句While older age continue to search for information on procedures such as liposuction(抽脂), it’s younger Internet users who in tough economic times are focusing on improving their outer beauty, though at a discount price.可知,在经济困难时期,年轻的互联网用户专注于改善他们的外在美,尽管是以打折的价格。因此推断手术的全部费用可能会影响年轻人的决定。故选B。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】B.用上面词组的适当形式完成下列句子
【1】He ________ his hand and touched a book.
【2】It was as fine an afternoon as you could ________.
【3】What are you ________?There's nothing in the sky.
【4】The police are ________ the suspect these days.
【5】My father and I held our breath when a tiger came ________.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假设你是李华。自从进入高中后,你的父母就不要你做家务,在家里父母也不敢大声说话。最近学校英文报“Student Voice”栏目征文,你想据此给父母写一封信,谈谈你的看法,发表在该栏目。
注意:1.词数100左右;
2.可以适当增加细节,以使行文连贯。
Dear Mom and Dad,
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________
Yours
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:每句话只有一处错误,每处错误及其修改仅限一词。
【1】The evening party we were looking forward to coming finally.
【2】Disappointing and angry, he left the meeting room.
【3】The old couple often take a walk after supper in the park with their pet dog followed them.
【4】I regret tell you that you did not do very well in the exam.
【5】On a clear day, you can see the temple at the distance.
【6】The plane took up from the airport and headed south towards Hong Kong.
【7】Ghan is short of Afghanistan.
【8】Don’t you know the girl dressing in a red skirt?
【9】Would you mind if I change channels on the TV?
【10】It was not until I got married I could afford to buy a house of my own.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】The doctor suggested that I keep away from oily food, because it ________ easily.
A. isn’t digestB. doesn’t digest
C. isn’t to digestD. won’t be digested
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Getting ripped off from time to time is just part of traveling---don’t let it ruin your day or your overall experience. But there are things you can do to avoid some of the most common rip-offs. Let me share my travel tips for how to avoid hidden fees, disappointed experiences and overpriced items.
Baggage Fees
Depending upon the airline, you can pay $15 to $75 for the first checked bag, and more for overweight bags. When possible, pack a bag lightly enough to a carry-on or fly airlines that still allow free checked bags(two bags for Southwest and one for JetBlue). Many airline programs allow members with a high status to have a free checked bag, so check your status.
Overpriced Hotel and Airport Food
To avoid the overpriced water sold at airports, bring an empty water bottle with you through security at the airport. Then, fill it up at a water fountain or ask a waiter at a coffee shop to fill it up for you. Pick up some snacks at a local corner store instead of hitting the hotel room mini bar, which can lead to expensive surprises on your final bill.
Tourist Trap Restaurants
If you’re visiting a restaurant or attraction that has online presence, Google it or search it on Yelp to see what the locals say about it and to find any available coupons(优惠券) that might get some extra savings. Often restaurants run deals on Yelp where if you “check in” at that restaurant and review it, you get a free dessert or 15% off the total bill, etc. By researching online, you’ll not only see whether there are any coupons or extra savings available, but people will tell you if the chef changed a month ago and the food is awful now.
【1】To have a free checked bag, you shall not_______.
A. take a light carry-on B. have a high status
C. take overweight bags D. choose Southwest Airlines
【2】If you want to drink free water at an airport, you can______.
A. take a bottle of water through security
B. go to a water fountain
C. go to a store at the airport
D. order a coffee at a coffee shop
【3】The passage is probably written by______.
A. a travel agent
B. an economical person
C. an experienced traveler
D. a skilled net-worker
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定你是李华,今晚你去拜访你班的美国交换生Linda,但不巧她外出了。请你给她写个留言条,内容包括:
让她抽时间给你讲解语法;
邀请她周六晚上到你家吃饭;
看到留言条后回复邮件。
注意:1.词数100左右;
2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】Almost all of the tornadoes o____________ in the USA.
【2】With the d_________of society, people now are enjoying a wonderful life.
【3】The Eiffel Tower is the famous __________(象征)of Paris.
【4】___________(很有希望地), our team will win the game tomorrow.
【5】Many people here are in __________(紧迫的)need of food and water.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】健康的生活习惯对于成长中的我们是非常重要的。你认为健康的生活习惯应当是怎样的呢?请根据下面信息提示,写一篇100词左右的短文。
1)健康饮食 2)早睡早起,不熬夜 3)参加运动,强身健体
Healthy Habit
I think healthy habits are very important for us. As we know,
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com