精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
7.A Frenchman went to a small Italian town and was staying with his wife at the best hotel there.One night,he went out for a walk alone.It was late and the small street was dark and quiet.Suddenly he felt someone behind him.He turned his head and saw an Italian young man who quickly walked past him.The man was nearly out of sight when the Frenchman suddenly found that his watch was gone.He thought that it must be the Italian who had taken his watch.He decided to follow him and get back the watch.
Soon the Frenchman caught up with the Italian.Neither of them understood the other's language.The Frenchman frightened the Italian with his fist and pointed at the Italian's watch.In the end the Italian gave up his watch to the Frenchman.
When he returned to the hotel,the Frenchman told his wife what had happened.He was greatly surprised when his wife pointed to the watch on the table.Now he realized that by mistake he had robbed the watch and it was the Italian's.
25.The Frenchman went to a small Italian townB.
A.alone 
B.with his wife
C.with his friend 
D.with an Italian
26.The Italian gave up his watch to him at last becauseD.
A.he had stolen the watch from the Frenchman.
B.he understood what the Frenchman wanted
C.he had picked up the watch on his way from work
D.he was afraid of the Frenchman
27.Who was robbed of the watch on earth?A
A.The Frenchman was.
B.The Italian was.
C.Both of them was.
D.Neither of them was.

分析 这篇短文主要介绍了一个法国人在意大利的小镇上与意大利人语言不通发生误解的一个有趣的故事.法国人在散步时以为自己的手表被经过的意大利人偷了,于是他向意大利人举起了他的拳头将手表拿了回来.而他回到旅店发现他的手表安然无恙地躺在桌上.

解答 25.B 细节理解题.根据短文第一段的AFrenchman went to a small Italian town and was staying with his wife at thebest hotel there.可知法国人是和妻子一起去的意大利的一个小镇并住在最好的旅馆里.故选B.
26.D 推理判断题.根据第二段的TheFrenchman frightened the Italian with his fist(拳头) and pointed at the Italian"s watch.法国人举起拳头吓唬意大利人并指向意大利人的手表,联系上下文可知意大利人最后害怕了就放弃了自己的手表.故选D.
27.A 推理判断题.根据第三段Nowhe realized that by mistake he had robbed the watch and it was theItalian"s现在他意识到他误抢了意大利人的手表.所以是法国人抢了表,故选A.

点评 本文是人物故事类阅读,主要考查细节理解题和推理判断题.在做细节理解题时,首先根据题目要求迅速在文章里找出相应的段落、句子或短语.认真比较选项和文中细节的区别,在做推理判断题时不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

17.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文.文中共有10处语言错误,每句中最多有两处,每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改.
增加:把缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词.
删除:把多余的词用斜线(\)划掉.
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词.
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
    2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分.
No matter what one does,one should do it with confidence.Equipping with confidence,we can deal any challenges and difficulties until we succeed.
When I entered Senior 2,I found I had difficult learning English,and even failed in my English exam.As the result,I began to feel frustrating,losing confidence in myself.My parents were encouraged me,and my teachers gave me some valuable advice on my studies,told me to be confident.With his help,I regained my confidence and began to make steady progress.
As the saying go,"where there is a will,there is a way."If we are to make a difference,we should build up our confidence,that is important if we want to overcome obstacles and finally achieve our goals.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

18.She could feel her heart beat with fear.beating.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

15.When you are nervous,you'd better to take a deep breath.57.去掉to.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

2.There is so nice to take a walk on campus after a busy day.58.There改成It.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

12.
Interested In Childcare?
Qualified person or preschool teacher needed for busy childcare center,south of the river.Full-time work guaranteed.Immediate start necessary.The candidate(候选人) must be able to work as a co-operative team member.Phone 6345 2345for an interview and fax resume to 6345 2345.
We Need Office Cleaners!
Three people are required for professional cleaning in the CBD area.Working hours from 5:00pm on Mondays,Wednesdays & Fridays for each one.Approximately five hours per shift(轮班).A good record is necessary.Experience preferred.Phone 6345 7843now.
Want To Work As A Dental Nurse?
This is an exciting opportunity for a qualified dental nurse with a confident and cheerful personality to work in the School Dental Health Scheme.You must be able to get along well with children because work involves talking to groups about dental health practices.For further information,visit our website at schooldentalservices@gov.sg.And fax your resume to 6234 4567.
Florist Wanted!
Are you a creative and trained florist with at least two years of experience?Then this may be just what you are seeking.The city's leading Florist Artist Studio needs another part-time member on their wedding team.Please phone 6098 7888now!
21.You may find the above advertisementsA.
A.in a newspaper   B in a school magazine
C.on a company notice-board    D.in a store window
22.The position of a(n)B is a part-time job.
A.artistB.florist         C、teather   D.dental nurse
23.Which of the following is the most important for the childcare job?B
A.Cooking skills.B.The ability to work well with other people.
C.Childcare experience.D.The ability to start work in two weeks.
24.An office cleaner will be required to work aboutD hours a week.
A.5B.10        C.45D.15.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

19.I hear many parents saying that their teenage children are rebellion(反叛的).I wish it were so.At your age you ought to be growing away from your parents.You should be learning to stand on your own two feet.But take a good look at the present rebellion.It seems that teenagers are all taking the same way of showing that they degree with their parents.Instead of striking out bravely on their own,most of them are trying to seize at one another's hands for safety.
They say they want to dress as they please.But they all wear the same clothes.They set off in new directions in music.But somehow reason for thinking or acting in thus-and-such a way is that the crowd is doing it.They have come out of their cocoon(蚕茧)-----into a larger cocoon.
It has become harder and harder for a teenager to stand up against the popularity wave and to go his or her own way.Industry has firmly opened up a teenage market.These days every teenager can learn from newspapers and TV what a teenager should have and be.And many of today's parents have come to award(奖励) high narks for the popularity of their children.All this adds up to great difficulty for the teenager who wants to find his or her own path.
But the difficulty is worth getting over.The path is worth following.You may want to listen to classical music instead of going to a party.You may want to collect rocks when everyone else is collecting records.You may have some thoughts that you don't care to share at once with your classmates.Well,go to it.Find yourself.Be yourself.Popularity will come-----with the people who respect you for who you are.That's the only kind of popularity that really counts.
33.The writer's purpose in writing this passage is to tellB.
A.readers how to be popular in the word
B.teenagers how to learn to decide things for themselves
C.parents how to control and guide their children
D.people how to understand and respect each other
34.According to the writer,many teenagers think they are brave enough to act on their own,but,in fact,most of themB.
A.have much difficulty in understanding each other
B.are not sure of themselves
C.dare not do things
D.are very much afraid of getting lost
35.Which of the following is NOT true according to passage?A
A.There is no popularity that really counts.
B.What many parents are doing is actually keeping their children from finding their own paths.
C.It is not necessarily bad for a teenager to disagree with his or her classmates.
D.Most teenagers say they want to do what they like to,but in fact they are doing the same.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

16.最近的一项调查显示,银川大约有50%的学生不吃早餐.他们认为晚上学习太晚,不吃早餐可以多谁会.还有一些学生不吃早餐是因为家长太忙,没有时间做饭.有些女孩认为不吃饭正好可以减肥.假设你是李华,请就这一现象给你的好友莉莉写一封信.
主要内容包括:
1.说明不吃早饭的原因;
2.说明吃早饭的重要性;
注意:
1.词数100左右;
2.可以适当增加细节,以使行文连贯;
3.开头和结尾已给出,不计入总词数.
Dear Lili,
                          .
Sincerely yours,
Li Hua.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

17.并不是所有的苹果产品都有实际用途.
Not all/All Apple products arepractical/not practical.

查看答案和解析>>

同步练习册答案