分析 一位荷兰艺术家兼设计师发明了一种装置,他希望借此装置能够为北京烟雾笼罩的天空清除污垢,为那些戴着口罩的北京市民创造新鲜的空气.
解答 25.B.细节理解题.根据文意An electromagnetic field(电磁场) will pull particles(微粒) in the smog to the ground where they can be easily cleaned可知这种装置的工作原理是通过铜线圈制造的电磁场可以将漂浮于烟尘中的颗粒物吸附到地面上,很轻易的被清理干净,所以答案是B
26.C.判断推理题.根据文意We'll be able to purify the air and the challenge is to get the top of the smog so you can see the sun again.我们可以净化空气,但真正的挑战在于,要将烟尘清除彻底,重见天日可知装置在净化空气,美化环境方面是很令人期待的,所以答案是C.
27.C.判断推理题.根据文意Beijing is quite a good place because the smog in Beijing is quite low.It lies in a valley so there's not so much wind.It's a good environment to explore this kind of thing北京的地形和气候条件都很适合.空中的烟尘高度很低,而且它地处谷地,空气流动性不强.这种地形气候条件很适合测试该装置,所以答案是C.
28.A.推理判断题.最后一段Roosegaarde also reminds us that his aim is not only to give a plan to solve Beijing's dir学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!ty air pollution but also to make people pay attention to the environment problem.描述,可知他不仅希望解决污染问题还希望人们注意环境问题.故选A.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:短文改错
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:广西省2017届高三下学期期中考试英语试卷 题型:阅读理解
Every four years on November 8, the American people will vote for the next U. S. president. Before election day, people following the presidential campaign will see many polls (民调). A poll is a public opinion study. Research organizations ask people questions about the candidates to find out who they support.
For example, one of the poll is run by a professor at a university in the U.S. state of Connecticut. People who work for the polling service call likely voters on the telephone.
How can one poll be so different from others? Here are some things to remember when you are looking at polls:
Not all polling groups are the same
Some polls target specific groups of people. Many polls make sure they collect many different opinions. Sometimes, however, polling organizations receive money from groups that support a specific political issue. It is important to look at which group carried out the poll along with the results.
A poll's method is important
Some polls are using new technology. Traditionally, polls are done over the phone. But that is slowly changing. Many polls are now done online. While online polls can produce good information, it is sometimes hard to reach as many different types of people over the Internet.
Also important the size of the poll. Try to find out how many people were polled before believing its results.
Polls are not predictions(预测)
Polls only show how people feel at one moment in time. They do not show what will happen in the future. Public opinion may change before the general election on November 8. Some things that could change the opinions of voters include: the debates on television, the release of the candidates’ tax or medical records, and unexpected illnesses.
1.What do political polls in the U. S. try to do?
A. Call on people to be active in the election.
B. Help political parties to win the election.
C. Find out the support rate in the election.
D. Affect people's opinions in the election.
2.What do you know about polling organizations?
A. Some serve for certain groups. B. They all collect different opinions.
C. They all make money from their polls. D. All of them try to find the correct results.
3.What is the disadvantage of polls done online?
A. People may refuse to respond. B. Results sometimes lack of representation.
C. Only the young give their ideas. D. People refuse to tell their true thoughts.
4.What can be a suitable title for the text?
A. Effects of Political Polls in the U. S..
B. Various Kinds of Political Polls in the U. S..
C. Ways to Carry Out Political Polls in the U. S..
D. Things to Know About Political Polls in the U. S..
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com