【题目】Here are the latest events happening in Greenwich.
Blood drive
On Wednesday from 8 am to1 pm at the Greenwich Hospital,the Red Cross will host a blood drive.Donors(捐赠者)with all blood types are needed,especially types O and AB.For more information,download the Red Cross Blood Donor App and visit redcrossblood.org.
Thanksgiving for old people
On Wednesday from noon to 2 pm at the First Presbyterian Church of Greenwich,there will be a Thanksgiving dinner open to all Greenwich old people.Volunteers will cook a full Thanksgiving menu and also serve meals to the old.Transportation is available upon request.Free event at 203-637-1807 by Nov.19.
Advent workshop
On Nov.29 from 4 to 6 pm at the Round Hill Community House,Round Hill Church will celebrate the beginning of the workshop that includes dinner and lighting of the Yule Log.Free and open to the public.Bookings are required.To book a spot,call 203-869-1091.
After-school programs for boys and girls
On Nov.30 at the Boys and Girls Club of Greenwich,after-school programs will begin Membership is open to the children who live in Greenwich or whose parents work in Greenwich.Membership fee is $50 every year per resident(居民)child,$150 for non-residents whose parents work in town.For more information,visit info@bgcg.org.
【1】Who will probably enjoy Thanksgiving meals at 1:30 pm on Wednesday?
A. The Red Cross Workers. B. Round Hill Church staff.
C. Greenwich old people. D. The youth.
【2】Which of the following events needs to be booked?
A. Blood drive.
B. Advent workshop.
C. Thanksgiving for old people.
D. After-school programs for boys and girls.
【3】How much will you and your sister pay for after-school programs every year if you are resident children?
A. $50. B. $100.
C. $150. D. $300.
【答案】
【1】C
【2】B
【3】B
【解析】本文是一篇新闻报道。主要讲述了发生在格林威治的最新事件。
【1】细节理解题。根据第二个小标题“Thanksgiving for old people”“为老人准备的感恩节”可知,在周三下午1:30可以享受感恩节午餐的是老人。故选C。
【2】细节理解题。根据第三个小标题“Advent workshop”下的“Bookings are required.”“需要预定”可知,需要预定的事件为Advent workshop。故选B。
【3】细节理解题。根据最后一段中“Membership fee is $50 every year per resident(居民)child”“每个本地儿童每年的会员费是50美元”可知,作为本地儿童,两个儿童每年的会员费为50+50=100美元。故选B。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下短文。短文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
It is known to us all, different people have different hobby. For me, what we enjoy most is painting.
When I was very young, I began to show my great interest in painting. My parents sent me learn from a famous painter. With a help of the painter, my painting skills improved quickly and a lot. By the age of 17, I took part in a painting competition in our city and win the first prize.
Since then, I have taken part in all kinds of competitions and won many prizes. I have become a well-known figure out in our city. What’s more, it is these competitions which have make me more confidently in overcoming the difficulties in my life.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。
文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅一词;
2.只允许修改10处,多着(从第11处起)不计分。
With the development of people’s living condition, more and more people possess their own cars. Some of us think it is good to own a car. For instance, it’s convenient, fast and comfortable means of transportation. Moreover, it shows that people are becoming richer and the country is much more stronger. It also made relative businesses and industries develop faster.
However, others have different opinions, thinking that cars give up waste gasses and pollute the environment around. Too much cars will have some bad effects, such as more accidents and crowdedness. Besides, lack parking lots is another big problem.
As far as I’m concerned, we ought to think careful before buying cars. As if we have cars, we may use it less.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】你校文学社向学生征文,请你以“如何实现上大学的梦想”为题写一篇短文。主要内容包括:
1.理想的大学和专业;
2.目前的做法;
3.未来的打算。
注意:1.词数120左右;
2.可以适当增加细节,以使行文连贯。
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
______________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】阅读七选五。
After the popularity of the Ice Bucket Challenge, another challenge now is hot in India. Indians give rice to their poor neighbors for a charity (慈善), which is called “Rice Bucket Challenge”. 【1】_ It is about giving a bucket of rice to someone who is in need and taking a picture named “Rice Bucket Challenge” to share online. The aim of the activity is to help the poor and hungry people in India, and the movement's Facebook page has so far clocked up more than 50,000 likes. 【2】 The activity was started by Manju Latha Kalanidhi, a 38yearold journalist, who thought the Ice Bucket Challenge was a little strange. She said, “Hunger is a disease anybody would connect.” The challenge has gained a lot of support with students signing up in Indian Institute of Management, and more and more people join in it. 【3】
India is the world's secondbiggest rice consumer, with a storage of 21.2 million tons of the grains. 【4】_ It has suffered with mass hunger, and last year was ranked 63rd of 78 countries on the International Food Policy Research Institute's global hunger index. How to participate in this activity? First, pick up a bucket of rice from your home and give it to the neighboring people who are in need. 【5】 At last, invite online all your friends and ask them to take up the challenge. It is important to post back on Facebook because it will inspire all your friends to come forward. All the people get together and make a
A.Besides, hand the rice bucket over to other people who are in need.
B.It is not an activity involving dumping a bucket of rice on someone's head.
C.The activity raises the public awareness and charitable donations to agriculture.
D.The Air Asia India airline says its staff including senior management will join.
E.Then, take a picture and post it on facebook with “Rice Bucket Challenge”.
F.But it is far from enough for this country.
G.The initial inspiration came from the Ice Bucket Challenge.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Scientists claim to have developed a revolutionary new giant 3D concrete printer that can build a 2,500-square-foot house in just 24 hours.
The 3D printer, developed by Professor Behrokh Khoshnevis from the University of Southern California, could be used to build a whole house, layer by layer, in a single day.
"It is basically scaling up 3D printing to the scale of building," said Khoshnevis.
The giant robot replaces construction workers with a nozzle (喷嘴), which can quickly build a home based on a computer pattern, MSN News reported.
Contour Crafting, as it is named, is a layered fabrication (构造) technology. Using this process, a single house or a colony of houses, each with possibly a different design, may be constructed in a single run, embedded (嵌入) in each house all the wires and pipes for electrical, plumbing and air-conditioning.
The potential applications of this technology are far-reaching including in emergency, low-income, and commercial housing.
"Our research also addresses the application of Contour Crafting in building habitats on other planets. Contour Crafting will most probably be one of the very few feasible approaches for building structures on other planets, such as the Moon and Mars, which are being targeted for human habitation before the end of the new century," researchers said on the project website.
The technology may potentially reduce energy use and emissions. And the main advantages of the Contour Crafting process over existing technologies are the superior surface finish that is realized and the greatly increased speed of construction.
【1】Professor Khoshnevis has recently developed a 3D printer that can ________.
A. build a 2500-square-foot house in a single day
B. construct a skyscraper, layer by layer
C. design a group of houses automatically
D. assist construction workers in their work
【2】The new 3D printer uses the following to build a house EXCEPT ________.
A. a nozzle B. a computer pattern C. a robot D. an air-conditioner
【3】According to the text, the potential applications of Contour Crafting include building _______.
A. emergency vehicles B. low-income housing
C. commercial centers D. space stations on other planets
【4】What advantages of this new technology is mentioned in the text?
A. It creates more jobs. B. It is less time-consuming.
C. It saves the building cost. D. It emits no carbon dioxide.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假如你叫李华。最近,你收到美国笔友Tom发来的邮件。在邮件中,Tom说最近自己体质较差总是感冒,经常缺课, 因此他非常担心即将到来的考试。请你给他回一封邮件。内容包括:
1. 表示安慰;
2. 提出建议(重视锻炼、均衡饮食、保持心情愉悦);
3. 祝他早日康复。
注意:
1. 词数100左右;
2. 可以适当增加细节,以使行文连贯;
3. 开头和结尾已给出,不计入总词数。
Dear Tom,
I am sorry to hear that___________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
Yours,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】Japan is a country where natural _________________(灾害)happen frequently.
【2】Can you name some__________________(热带的)fruits produced in your country?
【3】He is an _______________ (有经验的)expert in education.
【4】We must try to reduce__________(贫穷) of the African countries
【5】Local_________(居民) are very enthusiastic.
【6】__________(飓风) will cause huge waves,heavey rain and floods.
【7】Last week A buiding was_______(袭击) by thunderstorm and luckily no one was killed.
【8】The _____________(暴力)of nature is destroying our human beings.
【9】A lot of __________(家具) will be on display in the supermarket
【10】We should take _______(措施) to protect our environment.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】When people manage to do something difficult, they will get a sense of a______.
【2】She studied history at university, and became a s________ in history 20 years later.
【3】You’ll be punished if you don’t o_______ the rules.
【4】The _________(观众) are touched by his performance.
【5】He works very hard to _________(养活) his family.
【6】The news of his marriage has__________(传播开) among his fans.
【7】The famous superstar became the_______(焦点) of everyone’s attention.
【8】Everyone _______(强调) the importance of protecting the surroundings around us at present.
【9】She said it in w________, so most of us couldn’t hear what she said.
【10】My good friend e_________ me to dinner last night.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com