精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
15.Looking for a NANNY to care for your young ones?

South West
Community Development Council
Are you looking for a nanny to take care of your young ones on a regular basis,on odd occasions or do you simply need a nanny to help fetch your young ones to and from school?Whatever your needs are,our Nannies@South West will be able to assist!
We know how important it is to leave your young ones in the safe hands of a trusted nanny.Hence,our Nannies@South West have been specially selected to ensure that they have the relevant experience and expertise.
Under the Nannies@South West programme,we can help you with your baby sitting and child care needs.Since our inception in June 2010,we now have more than 40available nannies.
Most of our nannies have undergone various nanny training programmes with our training partners such as SEED Institute and Gleneagles Medical Centre.Topics that were covered include care-giving skills:safety,health,hygience and nutrition.
All our nannies are bilingual.They have at least 2years of experience caring for children and toddlers,and they possess a strong passion for taking care of the young.


Connecting nannies with parents on child care arrangement
Another initiative by South West CDC
Contact us now at 68775544or email to recruitment@southwest.org.sg for a list of our nannies!
South West CDC will not be providing any matching and assumes no responsibility for the use of their services.The specific terms and conditions of the service engagement such as cost,venue and schedule will be made between the parents and the nannies.
70.The programme was introduced byC.
A.SEED Institute
B.Nannies@South West
C.South West CDC
D.Geneagles Medical Center
71.Most of the nanniesD.
A.specialize in medicine
B.can speak more than two languages
C.have no passion for taking care of the old
D.have had special training about health and nutrition.
72.The main aim of this advertisement is toD.
A.match parents to qualified nannies
B.encourage parents to hire nannies
C.attract potential nannies to have training
D.provide assistance to parents who need nannies
73.Which of the following is true?B
A.South West CDC was established two years ago.
B.Parents can get a list of nannies by calling or emailing.
C.The cost of child care service is suggested by South West CDC.
D.Parents can complain to South West CDC about their nanny's unsatisfactory service.

分析 本文介绍一家保姆机构,目的是为需要保姆的父母提供帮助,该家保姆机构的保姆都经过正规的培训,可以做出营养又美味的食物.

解答 CDDB
70.C 考查细节理解.根据开头的"South West  Community Development Council"可知,本篇文章是由西南区发布的.故选C.
71.D 考查细节理解.根据"Most of our nannies have undergone various nanny training programmes with our training partners such as SEED Institute and Gleneagles Medical Centre"可知,大部分保姆针对健康和营养进行了特殊的培训.故选D.
72.D 考查推理判断.根据文章内容可知,本文是在介绍一家保姆机构,是为需要保姆的父母提供帮助.故选D.
73.B 考查细节理解.根据"Contact us now at 68775544or email to recruitment@southwest.org.sg for a list of our nannies!"可知,父母可以通过打电话或发邮件来得到保姆的名单.故选B.

点评 阅读理解考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

5.假设你叫李华,现是武汉大学的一名新生.请你根据以下提示,给你中学的英语老师李老师写一封感谢信,表达对他的感谢.词数100左右.
提示:
1.对英语李老师表达感谢.
2.回顾在校时考试的压力、堆积如山的作业和父母的高期望让你很沮丧,多亏老师的鼓励和耐心指导,让你成绩提高,终于实现梦想.
3.希望老师的学生都能进入理想大学.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

6.假定你是一名高中生,一次一位外国朋友问你,除了在学校学习英语之外还有什么其它途径练习英语.请你根据提示用英语写出你参加"英语角"的情况.提示:1、"英语角"于两年前成立,许多中学生参加,有时也有些大学生和外国友人来此.2、活动时间:每周六上午.3、活动内容:练习英语口语,谈论大家共同感兴趣的事情,交流学习英语的经验等.4、谈你参加此项活动的体会.
参考词汇:"英语角":English corner   (100字左右)

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

3.She had talent for acting from a very early age.在had后面加a.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

10.假设你是红星中学高三(1)班学生李华,班里一名高一高二时一直学习很优秀的学生王毅,在进入高三时考试成绩不佳,感到很苦恼.请根据下列要点用英语给他写封信:
1.帮他分析原因
2.给他提出建议
3.陈述你帮助他的具体打算
注意:词数100左右.开头、结尾已经给出,不计入总字数.
Dear Wang Yi,
I'm sorry to learn your present condition.
In my memory,you were excellent in Senior 1 and Senior 2.However,when you enter Senior 3,you haven't got good marks.In my opinion,something must be wrong with your method of studies.In addition,you are experiencing too much pressure,which does great harm to you.(高分句型一)Therefore,you should change a bit.First,you should follow the teachers,and understand all they have taught in class.Second,you should make your own plan,and improve yourself bit by bit.Third,you should learn to relax.For example,you can walk,chat after class,or play table tennis sometimes.If you are willing to talk to me,you can call me or send me an email.(高分句型二) Hope you will get used to the new life and have your grades improved soon.(高分句型三)
Best regards.
Yours,
Li Hua.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

20.假设你是李华,你所在的学校将在暑假期间举办"加拿大文化展览".请你根据以下要点给加拿大教授Peterson写一封邀请信,请他届时来给你们做一次讲座.
目的:帮助师生了解加拿大历史与文化;
内容:简要介绍加拿大的风土人情;
日期:七月第二个星期的任何一天下午;
时间:3:00---5:00,大约两个小时
注意:可增加细节,以使结构完成,词数100左右.
Dear Peterson.
Our school is planning to hold an Canadian culture show this summer vacation.I'm writing to invite you to give us a lecture about the people and customs in Canada.(高分句型一)
We would like to get our teachers and students to learn more about your history and special culture.You may choose any day of the second week in July and give us the talk that afternoon,starting from3:00 pm.and ending at about 5:00 pm..(高分句型二)
Your presence at this occasion will be our greatest honor,and we're sure your talk will be a success.(高分句型三) I am looking forward to your reply.
Yours,
Li Hua.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

7.People have strange ideas about food.For example,tomato is a kind of very delicious vegetable.It is one of useful plants that can be prepared in many ways.It has rich nutrition(营养) and vitamin in it.But in the 18th century,Americans never ate tomatoes.They grew them in their gardens because tomato plants are so pretty.But they thought the vegetable was poisonous(有毒的).They called tomatoes"poison apples".
President Thomas Jefferson,however,knew that tomatoes were good to eat.He was a learned man.He had been to Paris,where he learned to love the taste of tomatoes.He grew many kinds of tomatoes in his garden.The President taught his cook a way for a cream of tomato soup.This beautiful pink soup was served at the President party.The guests thought the soup tasted really good.They never thought their president would serve his honored guests poison apples.Jefferson never spoke to his honored guests about the fact.

21.Tomato is a kind ofD.
A.poisonous fruit  
B.poisonous vegetable   
C.tasty fruit  
D.tasty vegetable
22.After you read the passage,which of the following do you think is True?B
A.Americans never ate tomatoes after they began to plant them.
B.Americans didn't eat tomatoes before 19th century.
C.Even now Americans don't eat tomatoes.
D.In the 18th century Americans ate a lot of tomatoes.
23.Jefferson learned that tomatoes were good to eatA.
A.while he was in Paris            
B.when he was a little boy
C.because his parents told him so   
D.from books
24.From the passage we know all the honored guests invited by Jefferson wereC.
A.people from other countries       
B.from France
C.people of his own country         
D.men only
25.According to the passage,which of the following is NOT TRUE?D
A.None of the guests knew the soup that was served at the President's party was made of tomatoes.
B.All of the guests thought the soup which was prepared by the President's cook was nice.
C.President Thomas Jefferson knew that tomatoes were good to eat and not poisonous at all.
D.Not all of the guests knew that their president would serve his honored guests poison apples.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用

4.You think he is free now; on the contrary,he has so many things to do.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

5.Are you afraid of math?You are not alone.A dislike of math can begin as early as first grade,and be with you for life.In fact,it becomes common as children start school.
If you suffer(受苦) from math anxiety,it is not because you have no ability to study well,but because,at some point,someone or something destroyed your confidence.If you think you are bad at math,you'll be bad at it.So you should work hard to regain(恢复) your confidence.
Luckily,the fear of math can be overcome(克服).You can learn math in different ways.For example,search the library for books or study on the Internet to master the fundamentals(基本原理) of math.Do some exercises to build up your confidence.It is also very important to understand how to use formulas(公式) to solve the problems.
Though you may feel it difficult to study math well,yet don't give up so easily.You can begin by preparing for math classes in advance.Ask questions during class.Take notes carefully and read them again after class.Do all the required homework in time.If you still need help,turn to your teachers or classmates who study math very well.
In short,to study math well,you have to try hard,start early,and never give up.
Title:Fear of math
(61)ProblemMany people are afraid of studying math.
ReasonLoss of(62)confidencein math
 
 
 
 
 
(63)Ways/Tips/Suggestions/Advice/Solutions
 
Learning math
in different ways
●Mastering the fundamentals of math by reading or studying online
●(64)Doing some exercisesto build up your confidence
●Understanding how to use formulas to (65)solve the problems
 
 
(66)Not giving up
●Preparing for math classes (67)in advance
●(68)Asking questionsin class
●Taking notes carefully and reviewing them
●(69)Doing required/the homeworkin time
●Turning to teachers or classmates who are (70)goodat math
for help
SummaryTry hard,start early and never give up.

查看答案和解析>>

同步练习册答案