分析 本文叙述了在18世纪的美国当时都认为西红柿是可观赏的有毒食物,但是了解西红柿情况的总统用来招待了他的客人,结果客人都说西红柿是很好吃的.
解答 21.D 细节理解题.根据第一段的tomato is a kindof very delicious vegetable.可知西红柿是一种可口的蔬菜,故选D.
22.B 推理判断题.根据文章第一段的But in the 18thcentury,Americans neverate tomatoes.They grow themin their gardens because tomato plants are so pretty可知,在18世纪的时候,美国人还不吃西红柿,他们在花园里种西红柿,因为西红柿很漂亮.所以美国人直到19世纪才开始吃西红柿.故选B.
23.A 细节理解题.根据文章第二段第2行He had been toParis,where he learnedto love the taste of tomatoes.可知,他曾到过巴黎,在那里他开始喜欢上西红柿的味道.所以Jefferson 是在巴黎的时候知道西红柿好吃的,故选A.
24.C 细节理解题.根据第二段的They neverthought their president would serve his honored guests poison apples.可知,他们从来没有想过他们的总统会为他的贵宾上"毒苹果",所以Jefferson总统宴请的客人是他本国的.故选C.
25.D 细节理解题.根据第二段的They neverthought their president would serve his honored guests poison apples.可知,他们从来没有想过他们的总统会为他的贵宾上"毒苹果",所以D选项"并不是所有的客人都知道他们的总统会为他的贵宾提供‘毒苹果'"是不正确的,故选D.
点评 本文是社会文化类阅读,主要考查细节理解题和推理判断题.在做细节理解题时,首先根据题目要求迅速在文章里找出相应的段落、句子或短语.认真比较选项和文中细节的区别,在做推理判断题时不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Are you looking for a nanny to take care of your young ones on a regular basis,on odd occasions or do you simply need a nanny to help fetch your young ones to and from school?Whatever your needs are,our Nannies@South West will be able to assist! We know how important it is to leave your young ones in the safe hands of a trusted nanny.Hence,our Nannies@South West have been specially selected to ensure that they have the relevant experience and expertise. | Under the Nannies@South West programme,we can help you with your baby sitting and child care needs.Since our inception in June 2010,we now have more than 40available nannies. Most of our nannies have undergone various nanny training programmes with our training partners such as SEED Institute and Gleneagles Medical Centre.Topics that were covered include care-giving skills:safety,health,hygience and nutrition. All our nannies are bilingual.They have at least 2years of experience caring for children and toddlers,and they possess a strong passion for taking care of the young. |
Connecting nannies with parents on child care arrangement Another initiative by South West CDC |
| Contact us now at 68775544or email to recruitment@southwest.org.sg for a list of our nannies! |
| South West CDC will not be providing any matching and assumes no responsibility for the use of their services.The specific terms and conditions of the service engagement such as cost,venue and schedule will be made between the parents and the nannies. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Lessons | Activities |
| Monday~Friday 6:00 p.m.~7:30 p.m. Computer lesso ns for beginners | Saturday and Sunday 8:00 a.m.~9:00 p.m. Basketball and volleyball playgrounds open |
| Monday and Wednesday 7:30 p.m.~9:30 p.m. Dance lessons for dancer-lovers You can lear n and enjoy wonderful dances | Monday~Sunday Swimming pool open |
| Tuesday,Thursday and Friday 6:30 p.m.~7:30 p.m. Cooking lessons Learn to cook delicious dishes from all over China | The second and last Saturdays of every month 7:00 p.m.~9:30 p.m. Concert time Enjoy Swedish rock,American jazz and beautiful songs from different parts of the world! |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:词汇应用
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com