精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】Winners Club

You choose to be a winner!

The Winners Club is a bank account specially designed for teenagers.It has been made to help you better manage your money.The Winners Club is a transaction account where you receive a key-card so you can get to your money 24/7--that’s 24 hours a day,7 days a week! It’s a club with impressive features for teenagers:●No account keeping fees! You’re no millionaire so we don’t expect you to pay large fees.In fact,there are no account keeping or transaction fees!●Excellent interest rates! You want your money to grow.The Winners Club has a good rate of interest which gets even better if you make at least two deposits(储蓄)without taking them out in a month.●Convenient Teenagers are busy–we get that.You may never need to come to a bank at all.With the Winners Club you can choose to use handy tellers and to bank from home using the phone and the Internet.......You can have money directly deposited into your Winners Club account.This could be your pocket money or your pay from your part-time job!●Mega magazine included Along with your regular report,you will receive a FREE magazine full of good ideas to make even more of your money.There are also fantastic offers and competitions only for Winners Club members. The Winners Club is a great choice for teenagers.And it is so easy to join.Simply fill in an application form.You can’t wait to hear from you.It’s the best way to choose to be a winner!

1The Winners Club is a bank account intended for ________.

A. parents B. teenagers C. winners D. adults

2If you want to be a member of the Club, you must ________.

A. be an Internet user

B. be permitted by your parent

C. have a big sum of money

D. be in your twenties

3What is the purpose of this text?

A. To set up a club.

B. To provide part-time jobs.

C. To organize key-cards

D. To introduce a new banking service.

【答案】

1B

2B

3D

【解析】文章介绍了一种为青少年设计的新型银行。

1B 细节理解题。根据第一段第一句The Winners Club is a bank account specially designed for teenagers.可知,这是一个为青少年设计的银行。故选B。

2B 细节理解题。根据文章最后一段中You will have to get permission from your parent or guardian.可知,你必须经过你父母或者监管者的同意。故选B。

3D 主旨大意题。根据文章第一句The Winners Club is a bank account specially desigBed for teenagers.(这是一个为青少年设计的银行),以及后文中对于该银行的介绍可知,是在介绍新的银行服务项目。故选D。

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Clean your plate!” Just about every kid in the US has heard this from a parent. Often, it is accompanied by an appeal: “Just think about those starving orphans in Africa!” Sure, we should be grateful for every bite of food. Unfortunately, many people in the US take too many bites. Instead of staying “clean the plate”, perhaps we should save some food for tomorrow.

According to news reports, US restaurants are partly to blame for the growing bellies. A waiter puts a plate of food in front of each customer, with two to four times the amount recommended by the government, according to a USA Today story. Americans traditionally associate quantity with value and most restaurants try to give them that. They prefer to have customers complain about too much food rather than too little.

Barbara Rolls, a nutrition professor at Pennsylvania State University, told USA Today that restaurant portion sizes began to grow in the 1970s, the same time that the American waistline began to expand.

Health experts have tried to get many restaurants to serve smaller portions. Now, apparently, some customers are calling for this too. The restaurant industry trade believed restaurants serve portions that are too large; 23 percent had no opinion; 20 percent disagreed. But a closer look at the survey indicates that many Americans who can’t afford fine dining still prefer large portions. 70 percent of those earning at least $150,000 per year prefer smaller portions; but only 45 percent of those earning less than$25,000 want smaller.

It’s not that working class Americans don’t want to eat healthy, It’s just that, after long hours at low-paying jobs, getting less on their plate hardly seems like a good deal. They live from paycheck to paycheck, happy to save a little money for next year’s Christmas presents.

1“Clean your plate!” in the first paragraph means ______ .

A. to wash the plate B. not to eat too much

C. not to waste the food D. to help the starving orphans

2American restaurants serve large portions because ______ .

A. Americans are good at eating B. Americans value the amount

C. the restaurants want people to keep healthy D. the government recommend s the amount

3What happened in the 1970s?

A. The government recommended serving small portion.

B. Americans began to realize the importance of health.

C. Health experts persuaded restaurants to serve large portion.

D. People in the United States began to gain weight.

4What does the survey indicate?

A. Many poor Americans want large portions.

B. 20 percent Americans want smaller portions.

C. 70 percent Americans earn at least $150,000 per year.

D. 45 percent Americans earn less than $25,000 per year.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

Beautiful appearance indeed attracts people’s attention. If we have beautiful appearance of course we 1 (give) people a deep impression, as the2 (say) goes that everyone has 3 mind of appreciating beauty. But we must admit the fact that appearance can’t decide everything, but only the ability can do it. The good example is Mariah Sharapova, 4 is a famous tennis player. Early in her career, many people 5 (notice) her beautiful appearance and the ability to play tennis. As time passed by, more and more beautiful female tennis 6 (play) came into our sight. 7, only Mariah gets famous all the time, and the reason is 8 she is outstanding among these girls. She has won so many championships, which makes her an 9 (attract) girl. Beautiful appearance opens a door for people, but only the ability makes us well-known all the time. People will show the respect to us 10 (most) for our hard work instead of our beautiful faces.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Any dog’s love and devotion can feel like a miracle(奇迹). In a sense, Mason, a one-year-old dog, may be the most amazing one on the earth.

The long-legged dog in North Smithfield, Alabama, was caught in a storm in his family’s garage last spring. His family thought he would be safe there, but the storm broke the garage door and Mason disappeared.

Dozens of people died that day. Mason’s family were grateful just to be alive. But they were heartbroken at the thought that their sweet, playful companion had died. They combed the neighborhood, but Mason didn’t turn up.

Three weeks after the disaster, Mason’s family were surprised to find Mason on the front door, so ecstatic to see his family.

Where had Mason landed during the windstorm? What did he eat for those long weeks? How did he find his way back home?

There were no answers to those questions and no time to work them out. Mason was terribly thin and couldn’t stand properly. The family quickly sought help and learned their beloved dog had crawled(爬) home on broken front legs. “He was simply on his elbows(肘),” says Dr. Doster.

Doster had spent days reuniting pets with their owners and took an instant liking to the brave dog. He contacted Dr.William Lamb of Vulcan Park Animal Care in Birmingham, who volunteered to perform the needed surgery for free. Lamb inserted two metal plates and 17 screws(螺丝钉) in an operation that lasted more than five hours.

Mason’s injuries were so significant that he required weeks of recovery to heal. By the time he returned home to his family in September, he was jumping around again. “There were no ill effects at all, which is a miracle in itself,” Doster says.

1The best title for the passage is probably__________ .

A. A new miracle came up

B. Mason—the miracle dog

C. What creates a miracle

D. How can miracles happen

2What does the underlined word “ecstatic” in Paragraph 4 mean?

A. Surprised. B. Excited. C. Fantastic. D. Lifeless.

3What can we know about Mason?

A. Mason had the longest legs in the world.

B. Mason was a female dog with great courage.

C. Mason was seriously hurt in the storm.

D. Mason was deserted in the garage by design.

4It can be inferred from the passage that____ .

A. Mason sheltered himself from the storm

B. some kind people had offered Mason food

C. it took three weeks for Mason to recover

D. Mason’s operation was a tough one for Dr.Lamb

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】英语知识运用

I was born in London, bill I grew up in Taunton, which is a small town with not much to do,so I had to invent a lot of garner. This is probably 【1】_____ I was good at making things. As a child. I always enjoyed2______ (design) objects.

At the age of 16,1 decided to leave school to work for a design company. 3________ (main) doing routine work in the office. During this time I learnt a lot 4_______my manager. She was quite inspiring and taught me how5_____(solve) problems by looking at things in a different way.

In 2006. I6_____(feel) I needed a new challenge so I decided to take a film-making course. My 7______ (apply) was successful and I spent a(n) 8______ (enjoy) month learning film-making. It was at this time that I realized the most suitable job for9______ was designing advertisements and commercial films. I made up my mind to develop different 【10_______ (skill) so that I would be able to work in this field in the future.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假定你是学生会主席李华。你校将举办一场校园文化艺术表演,想邀请你校外籍教师Ann先生前来观看并作评论。请你按照下面的内容用英语给他写一封电子邮件。

主题:Culture, Art and Our Campus

时间:5月31日上午8:30—11:30

地点:体育馆

内容:每班一个节目,歌曲、舞蹈、课本剧、故事、演讲等形式不限

联系人:李华(电话13613856789)

注意:

词数:100左右(开头语和结束语已为你写好,不计入总数)。

1.可以适当增加细节,以使行文连贯。

2.参考词汇:评论comment; 体育馆gym;课本剧textbook drama

Dear Mrs. Ann,

I’m glad to tell you good news that a school culture and art show will be held in our school.

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________

Best wishes.

Yours,

Li Hua

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】众所周知,学生使用手机越来越普遍,但是学生使用手机的消极作用也日渐凸显,请你根据所给信息,以“The negative(负面的) effects of using cell phones on students”为题目写一篇英语短文:

内容要点:

1. 长时间使用手机危害身体健康,特别是视力(eyesight

2. 依赖于手机、网络,学生与亲友很少面对面交流并且没有时间进行体育锻炼

3. 上课玩手机游戏,聊微信(Wechat), 看视频(video)导致学生成绩下降

4. 不仅家长老师应该限制学生在学校用手机而且学生在学校也不应该玩手机。

注意:1. 词数100词左右; 2 可适当增加细节,以使行文更连贯

As we know, more and more students use cell phones in school nowadays.

____________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】I climbed Kilimanjaro with Lava Expeditions (探险队) during the rainy season.

I flew to Nairobi in Kenya and spent several days there. At my hotel in Nairobi I met the rest of the group with whom I would spend the next week. We all travelled on the bus together for a 6-hour journey into Tanzania and then Arusha, a quiet town.

After we arrived at our hotel in Arusha, we had dinner and a few drinks. Then we were introduced to more members including Taddeus Minja, the main guide, who was very experienced — climbing Kilimanjaro runs through the generations () of his family.

The next day the Lava Expeditions members checked if we had the correct and enough clothing for our expedition on Kilimanjaro. Only one person needed to bring more clothes.

After that we set off, walking in the rain through the beauty of the rainforest, all the way to the first camp. I was happy the next few days as the view was so wonderful and changed every day. I suffered a little during the trip and I felt so tired. But the members of Lava Expeditions provided me with lots of encouragement, which was one of the best memories. Finally we reached the top of Kilimanjaro in bright blue skies.

I felt excited about climbing Kilimanjaro and the feeling didn’t change during my trip. Lava Expeditions looked after me so well that I was deeply thankful for their help.

1How did the author get to Nairobi?

A. By bus. B. By train. C. By air. D. On foot.

2What do we know about Taddeus Minja according to the passage?

A. He organized the journey.

B. He was the leader of Lava Expeditions.

C. He was the manager of a hotel in Arusha.

D. He had much knowledge about climbing mountains.

3How did Lava Expeditions help the author while climbing Kilimanjaro?

A. By carrying bags for him. B. By offering food to him.

C. By encouraging him. D. By teaching him climbing skills.

4What did the author think of his climbing Kilimanjaro?

A. Tiring and disappointing. B. Tiring but happy.

C. Dangerous but exciting. D. Dangerous and tiring.

5What is the author’s purpose in writing this passage?

A. To tell readers about Lava Expeditions.

B. To give readers advice on climbing Kilimanjaro.

C. To encourage more people to climb Kilimanjaro.

D. To share his experience of climbing Kilimanjaro.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:

1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

On behalf for our school, I would like to express our warmly welcome to you. We are lucky to have us here in the middle of our English Week activities. As scheduled, we had English Talent Show today. The purpose of this programme is develop our interest in English learning and practical abilities in listening and spoken. The programme consists of the following activities: recitation, singing, word spelling, story told and so on. The Show will begin at two o'clock this afternoon at the Student Center. Dear guests, you are welcome to take a part in our activities. I hope we students will benefit great from your presence. I sincerely hope you a pleasant time with us. Thank you.

查看答案和解析>>

同步练习册答案