【题目】About National Geographic Kids
![]()
National Geographic Kids magazine offers a fresh new look for today's kids! Each issue (期) is jam-packed with great stories about wildlife, adventures, other kids, animals, sports, science, technology, wonderful places in the world, popular culture, and more cool stuff— all designed to keep kids reading, thinking, learning and having fun! For ages 6-12.
Every edition of National Geographic Kids contains a superb combination of photos, fun facts, and articles presented in a cheery style, making it perfect for keeping kids' attention. Your children can explore ancient civilizations on one page, come face-to-face with overseas wildlife on another, and turn the next page to do projects, which are often perfect for homework. There are always plenty of gross/interesting facts about animals that your children are certain to share with you, or they can turn to the page that gives them the low-down on their favorite star.
A gift subscription to National Geographic Kids is perfect for young readers, who are interested in the world around them.
【1】How will the MagazineLine staff deal with dissatisfied purchasers?
A.Give a 100% cash refund firstB.Offer a 50% discount to them.
C.Do everything to satisfy them.D.Allow them to cancel subscription.
【2】Which description is true about National Geographic Kids?
A.It is a perfect gift for readers.
B.It adds to kids' homework.
C.It is cheaper to be bought on the newsstand.
D.It refers to many fields.
【3】Who is the article mainly intended for?
A.Children.B.Parents.
C.Teachers.D.Managers.
【答案】
【1】C
【2】D
【3】B
【解析】
这是一篇应用文。文章介绍了National Geographic Kids杂志的相关信息。
【1】细节理解题。根据图片中If you are not completely satisfied with your magazine,let us know and we will do whatever it takes to make it right—even a 100% cash refund if you choose.“如果你对你的杂志不太满意,请告诉我们,我们会尽一切努力把它办好——如果你愿意,我们甚至会给你100%的现金退款。”由此可知,杂志的工作人员对不满的购买者会尽一切努力让他们满意。故选C。
【2】细节理解题。根据第一段National Geographic Kids magazine offers a fresh new look for today's kids! Each issue (期) is jam-packed with great stories about wildlife, adventures, other kids, animals, sports, science, technology, wonderful places in the world, popular culture, and more cool stuff— all designed to keep kids reading, thinking, learning and having fun! For ages 6-12.国家地理儿童杂志为今天的孩子们提供了一个全新的面貌!每一期都是关于野生动物,冒险,其他孩子,动物,体育,科学,技术,世界上的美妙地方,流行文化,和更多的酷的东西-所有的设计都是为了让孩子阅读,思考,学习和乐趣!6 - 12岁。由此可知,National Geographic Kids涉及许多领域。故选D。
【3】目的意图题。根据第一段最后一句all designed to keep kids reading, thinking, learning and having fun! For ages 6-12.可知,所有的设计都是为了让孩子们阅读、思考、学习和玩得开心,National Geographic Kids是针对 6 - 12岁的孩子,所以判断出这篇文章是写给父母的。故选B。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】If ________ the same treatment again, he's sure to get well.
A. giving B. give C. given D. being given
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Her ________plan was to stay here for a month,but she had to leave after two weeks.
A.special
B.staple
C.personal
D.original
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】This is a very interesting book. I’ll buy it, _____.
A.how much may it cost B.no matter how it may cost
C.however much it may cost D.whatever may it cost
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】I can hardly believe it. Did you really swim _______across?
A.on your way
B.all the way
C.in a way
D.in no way
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】We would hesitate to pull over to the side of the road ________ a stranger in a car wave us down.
A. should B. were C. if D. if only
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】_____ in a poor family made Jack very hardworking when he was still young.
A.Brought up B.Bringing up
C.Having brought up D.Being brought up
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;
2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
In my opinion, my father can always give me advices because he has experienced a lot. When he graduated in college, his first job was to work as an office clerk. Later he found it bored to sit in the office, so he quit a job and then started his travel to many places. Having been traveled a lot, my father broadened his vision great and then went back home. While he met my mother, he thought it was time settle down. Interested in his life experience, I can’t help think that if I go with him, I will meet many persons with who I can make friends. I want to live like my father.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】— You look rather down today.
—______ to board the 4:20 flight, you know, I dared not close my eyes.
A. Having reminded B. Being reminded
C. Reminded D. Reminding
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com