精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选项。

Life is hard and throws a lot at us at times.There are circumstances that make us feel stuck and trying to find an escape.Despite what’s happened or where you are right now,you can live a happy life on your terms.1.Here are five choices that can lead you to whatever a happy life means to you.

Ending a terrible Relationship or Moving Forward in a Good One

Just like our work,our relationships also have a tremendous effect on our life. 2.Relationships are hard because love is involved,and love is rarely rational.It can also be more than romantic relationships; any that are toxic can rob us of happiness.We have to make a choice to purge negativity from our lives in any form.If you have good relationships,make the choice to do the work it takes to grow together.

(2). 3.

It’s not easy to do things that scare us or that we’re not used to.Growing up,we were taught to follow the rules and do what society considers normal.When we stay within our comfort zone,we miss a huge opportunity for growth and adventure. 4.Step outside of your comfort zone daily and get a blueprint for the kind of life that makes you happy.

(3). Getting Committed to a Healthy Lifestyle

Your health is important to living a long and happy life.Making healthy choices helps you have the energy you need to push forward and make big changes in your life.What you eat affects how you feel and the attitude that you have towards yourself and the world. 5.

A. Stepping Outside of Your Comfort Zone.

B. Finding or Creating Work that Fulfills You

C. They can bring us joy or frustrate us into depression.

D. You deserve to spend each day living life on your terms.

E. Happiness starts in your mind and then in the choices you make.

F. Make healthy choices and will it will be a big contributor to your happiness.

G. To grow as a person,you have to try new things and figure out if they’re right for your life.

【答案】

1B

2C

3A

4G

5F

【解析】试题分析:生活总是充满艰难险阻,让我们不堪重负。但是不管过去发生过什么,你仍然能根据自己现有的条件,过上幸福的生活。文章讲述了五大决定,通过做出这些决定可以让你过上幸福的生活。

1考查上下文理解和推理判断。根据空格上文可知,不管过去发生过什么,也不管你如今身在何处,你仍然能根据自己现有的条件,过上幸福的生活。B项“找到或创造一份能实现你价值的工作”是过上幸福生活的一种选择,符合语境。故选B。

2考查上下文理解和推理判断。根据上文Just like our work,our relationships also have a tremendous effect on our life.可知,和工作一样,我们的人际关系也对生活质量有极大影响。C它们可以带给我们开心快乐,也会让我们郁郁寡欢。”是对人际关系带给我们的生活的影响的解释。故选C。

3考查段落总结。根据文章结构推断空格处是段落小标题,是段落总结。根据下文When we stay within our comfort zone,we miss a huge opportunity for growth and adventure.Step outside of your comfort zone daily and get a blueprint for the kind of life that makes you happy.可知,本段讲述我们一直待在舒适区里,错过了经历冒险、获得成长的好机会。因此你应该试着踏出你每天已经习惯了的舒适区,获得走向幸福生活的蓝图。因此推断本段建议走出“舒适区”。故选A。

4考查上下文理解和推理判断。根据空格上文When we stay within our comfort zone,we miss a huge opportunity for growth and adventure.可知,我们一直待在舒适区里,错过了经历冒险、获得成长的好机会。因此为了长大成人,你应该尝试新事物并找到适合自己的正确方向符合语境。故选G。

5考查上下文理解和推理判断。根据空格上文Your health is important to living a long and happy life.Making healthy choices helps you have the energy you need to push forward and make big changes in your life.可知,想要长命百岁、幸福快乐,健康的重要性不言而喻。选择了健康的生活方式,你才有活力大步向前,有精力让生活改头换面。因此F项“选择健康的生活方式吧,它将是你得到幸福的最大功臣”符合语境。故选F。

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

1他们有很多共同点并且相处很融洽。

They _______________ and get on well with each other.

2他们过了好几年后再次见面。

Several years _______________ before they met again.

3这儿夏天不常下雨,因此,我们不得不给菜园浇水。

It doesn't often rain in the summer here.________________,we have to water the vegetable garden.

4你认为他最近怎么了?

What _______________ has happened to him recently?

5请再大声点,以使我们大家都能听到。

Please speak louder _______________

6这个箱子太重了,我拎不起来。

It is _______________ heavy a box _______________ I can't lift it.

7他成为一名大学生的理想实现了。

His dream of being a college student _______________

8不要泄露你的个人信息,如你的名字。

Never _______________ your personal information like your name.

9一支由三名医生组成的医疗队被派往了灾区。

A medical team _______________ 3 doctors was sent to the disaster area.

10我一边看杂志,一边等。

_______________,I was reading some magazines.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】在繁重的课业负担之下,中学生也应该学会适度地自我放松。请你围绕“Ways to get relaxed”这一话题,按照下列要点写一篇100词左右的英语短文:

1.自我放松的途径:体育锻炼、听音乐、上网等;

2.我更喜欢的途径及理由。

注意:1.在表达我更喜欢的途径及理由时,请从要点1中选择一项进行阐述;

2.文章开头已给出,不计入总词数。

There are various ways to get relaxed for middle school students.___________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】I first came across the concept of pay-what-you-can cafes last summer in Boone, N.C., where I ate at F.A.R.M (Feed All Regardless of Means) Café. You can volunteer to earn your meal, pay the suggested price($10) or less, or you can overpay—paying it forward for a future customer’s meal. My only regret after eating there was not having a chance to give my time. So as soon as Healthy World Café opened in York in April, I signed up for a volunteer shift(轮班).

F.A.R.M and Healthy World are part of a growing trend of community cafés. In 2003, Denise Cerreta opened the first in Salt Lake City. Cerreta now runs the One World Everybody Eats Foundation, helping others copy her pay-what-you can model.

“I think the community café is truly a hand up, not a handout,” Cerreta said. She acknowledged that soup kitchens(施粥所) have a place in society, but people typically don’t feel good about going there.

“One of the values of the community café is that we have another approach,” she said. “Everyone eats here, no one needs to know whether you volunteered, overpaid or underpaid.”

The successful cafés not only address hunger and food insecurity but also become necessary parts of their neighborhood – whether it’s a place to learn skills or hear live music. Some teach cooking to seniors; some offer free used books. Eating or working there is a reminder that we are all in this world together.

My 10 am---1pm shift at World-Healthy-Café began with the café manager – one of the two paid staff members. Our volunteer crew wasn’t the most orderly, but we managed to prepare and serve meals with a lot of laughs in between. At the end of my shift, I ordered my earned meal at the counter, together with other volunteers. After lunch, I walked out the door, with a handful of new friends, music in my head and a satisfied belly and heart.

【1】What did the author do at F.A.R.M Café last summer?

A. She enjoyed a meal.

B. She ate free of charge.

C. She overpaid for the food.

D. She worked as a volunteer.

【2】What is the advantage of community cafés compared with soup kitchens?

A. People can have free food.

B. People can maintain their dignity.

C. People can stay as long as they like.

D. People can find their places in society.

【3】Why are community cafés becoming popular in the neighborhoods?

A. They bring people true friendships.

B. They help to bring people together.

C. They create a lot of job opportunities.

D. They support local economic development.

【4】How did the author feel about working at Healthy World Café?

A. It paid well. B. It changed her.

C. It was beneficial. D. It was easy for her.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】假设你是学生会主席李华。一批来自美国的高中生与你校学生开展了为期三周的交流活动。现在,他们即将回国,你将在欢送会上致辞。请根据以下提示写一篇发言稿。

1.回顾双方的交流活动(学习、体育、文化等方面);

2.谈谈收获或感情;

3.表达祝愿与期望。

注意:

1.词数:100词左右;

2.可适当加入细节,使内容充实、行文连贯;

3.开头已给出,不计入总词数。

Dear friends,

I’m Li Hua, president of the students’ Union.

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】In America,when the eighth graders leave the middle school,they are often worried about moving to the high school.It is a hard time for them,but it can be an exciting one as well.To make it easier,students need to get familiar with their school.

Even though they’ve done this already in the middle school,it’s still important to find where their classrooms are.Most schools take students to the high school for a visit at the end of their eighth grade year.And,most schools also have a freshman (新生)speech for parents and students before the first year begins.Sometimes the main office will give away a map of the school.This can help students and parents to find different places in the school.

One way to know your high school more and make new friends is to join a club or play a sport.Schools often offer chances to join different clubs and sports.Fall activities begin in August before the first day of school.If you are not interested in sports,there are clubs for any interest,such as drama,dance,chess,photography,community service,etc.These clubs allow students from different grades.By joining an activity,students can find new friendships,not to mention improving their chances in future college applications(申请).The school office will have a list of activities offered at the school and information on how to join them.

What’s more,to have a great start to a high school year,students can write down some of their worries,and ask for help from teachers and school workers.

1According to the text,most students feel    when entering the high school.

A. unhappy B. nervous

C. lonely D. disappointed

2What can be learned about the school clubs?

A. There are fewer students from higher grades in the school clubs.

B. The school clubs in high school mainly welcome sports fans.

C. The school office can help new students join school clubs.

D. Summer activities begin before school starts.

3When do many schools take students to visit their new high school?

A. Before the eighth grade year starts.

B. Right after the high school year starts.

C. At the beginning of the new term in the high school.

D. By the end of the last year in the middle school.

4What is the purpose of this text?

A. To describe high school life.

B. To give advice to new high school students.

C. To teach useful experience.

D. To introduce new schools.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】文中共有10处语言错误,请在有错误的地方增加、删除或修改某个单词。每处错误及其修改均仅限一词;只允许修改10处,多者(从11处起)不计分。

I was frightening on my first day of classes at an American university. It was my first time to sit with so many Americans in a classroom. Unlike many other classmate, I sat quietly by myself. My teacher spoke fast and I had a hard time understand him. English, without a doubt, is the hardest thing I experienced so far. Though I'm a Chinese student, communicating fluently with Americans can be really difficulty. Therefore, I have to struggle to understand that is being said in class. Reading and writing is equally as important as listening and speaking. When my classes started to get busy, the readings got longer. The papers also got harder, and that's when real disaster struck.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Daisy had always longed to help 1(endanger) species of wildlife. One day when she woke up she was taken to Tibet by a flying carpet, 2 Daisy saw an antelope looking sad and then knew the antelopes were 3 endangered species. Daisy wondered what to do to help them. The flying carpet travelled so fast 4 next minute they were in Zimbabwe. Daisy turned around and found that she 5(watch) by an elephant. It asked if Daisy came to take its photo. In relief Daisy burst into 6(laugh). A monkey watched them and protected itself 7 mosquitoes by rubbing. The monkey told them that they should pay more attention to the rainforest where it lived 8 appreciate how the animals lived together. Daisy was amazed and they flew home. From this experience Daisy learned the 9(important) of wildlife protection. 10 an experience!

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】Different people feel stressed in different ways. Some ways of dealing with stress don’t solve much. 1 other ways can lead you to 2 (solve) your problem or at least feeling better.

Try taking these four steps the next time you are stressed: Get support. When you need help, reach out to the people 3 care about you. Talk to your parents or other 4 (relative). And don’t forget about your friends. They might have had similar problems. Don’t take it out on yourself. Sometimes when kids are stressed and upset they take it out on 5 (they). Oh, dear, that’s not a good idea. Remember that there are always people to help you. Ask for a helping hand to get you through the tough situation. Try to solve the problem. After you’re calm and you have support from adults and friends, it’s time 6 (get) down to business. You need to figure 7 what the problem is. Even if you can’t solve it all, you can solve a piece of it. Be positive. Remember stress 8 (do) go away, 9 (especial) when you start working on solving it. These steps aren’t magic, but they do work. And if you can stay positive as you make your way through a tough time, you’ll help yourself feel 10 (good) even faster.

查看答案和解析>>

同步练习册答案