分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了一个英语很好的人也不能和一个以英语为母语的人交流,这里有一些方法改善.
解答 36.G.推理判断题.题意你的英语进步很大,语法也不错,阅读理解也很好,你也说得很流利,但你根本听不懂当地人所说的话.根据下文First of all,rememberthat you are not alone.Listening is probably the most difficult job for almostall learners of English as a foreign language,提到听力是最重要的,所以进行转折,故选G.
37.D.推理判断题.后文What you need to do is to find listening resources.The Internet is really a useful tool for English students可知最重要的是尽可能的多听.故选D.
38.A.推理判断题.上文提到 一旦你开始在一定基础上听,你仍然可能理解不了.你应该如何做呢,根据下文,Here is some of the advice I give mystudents这有一些建议,故应是不知道如何做了,故选A.
39.F.推理判断题.根据下文提到,不要集中在细节上,要集中在细节上,the main ideas与r the generalidea of the conversation.是同义词,故选F.
40.E.推理判断题.根据下文提到Firstly,translating creates a barrier between the listener andthe speaker.Secondly,most people repeat themselves constantly.,可知首先翻译这种方法通常导致混乱.故选E.
点评 考察学生的推理判断能力和联系上下文的能力,在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.此类的填空题一定要联系上下文,根据上下文的内容加上自己的理解,再作出正确的判断.
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | That sounds fine | B. | That's the case | ||
| C. | That all depends | D. | That's all right. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.market | B.bank | C.school | D.games |
| 37.A.common | B.regular | C.strange | D.familiar |
| 38.A.use | B.choice | C.sale | D.rent |
| 39.A.requiring | B.guiding | C.forcing | D.accompanying |
| 40.A.year | B.hour | C.second | D.month |
| 41.A.bring about | B.argue about | C.worry about | D.set about |
| 42.A.baby | B.boyfriend | C.apartment | D.job |
| 43.A.Mr.Rights | B.Mr.Cools | C.Mr.Bigs | D.Mr.Riches |
| 44.A.taste | B.research | C.experiment | D.solution |
| 45.A.regretfully | B.suddenly | C.willingly | D.gratefully |
| 46.A.admiration | B.competition | C.care | D.money |
| 47.A.impatient | B.bored | C.proud | D.poor |
| 48.A.control | B.pressure | C.threat | D.crisis |
| 49.A.shameless | B.homeless | C.hopeless | D.fearless |
| 50.A.turned to | B.stuck to | C.led to | D.meeting |
| 51.A.Instead | B.Contrarily | C.However | D.Therefore |
| 52.A.take | B.cover | C.sell | D.check |
| 53.A.stupid | B.tall | C.clever | D.smart |
| 54.A.satisfied | B.disappointed | C.worried | D.embarrassed |
| 55.A.achieved | B.destroyed | C.ignored | D.changed. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| (81)Present situation | Americans consume the (82)mostbottled water in the world. |
| (83)Reasons for people's preference for bottled water | Bottled water is of higher (84)quality. |
It's more(85)convenient for people to drink bottled water. | |
| Problems with bottled water | The (86)production/manufacturing of plastic bottles use lots of fossil fuels. |
Water bottles we use cause serious (87)pollution. | |
| (88)Suggestions/Tips the passage offers | Use bottles(89)made of glass or steel. |
Use a refillable plastic bottle as many times as (90)possible before recycling. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Walking to 76keep.Fit | ||
| 77Effects/Advantages/Benefits.of walking | Superiorities to other ways of exercise | Tips to walkers |
| ★Reducing the risk of a heart attack ★Lowering the blood pressure ★Raising good cholesterol | Being 80.than many other ways of exercise,especially for beginners or the 81elders. | Wear loose clothes and good shoes. |
| ★Controlling the development of diabetes ★Helping you 78lose.weight | Walk fast enough to cause you to breathe with 83difficulty. but you are still able to talk. | |
| Walk with your arms 84moving. freely. | ||
| ★Strengthening the muscles 79building.up the bones | Being easy to start 82without.rules | Walk at a 85speed/rate. of about 5 kilo- meters an hour for 30 minutes a day and 5 times a week. |
| Lowering the risk of other diseases,such as stroke,depression,etc. | ||
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | have done | B. | had done | C. | have been doing | D. | was doing |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | is used to producing | B. | is used to produce | ||
| C. | used to produce | D. | used to producing |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com