精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

【题目】We will be traveling to the Presidio in San Francisco to visit the newly opened Walt Disney Family Museum. Your whole family will be fascinated by over 1,400 works of art featuring Disney characters. There are countless exhibits and even a model of the early Disneyland Park.

We will have a timed entry into the museum, and then each family is free to explore at their leisure. Lunch will be on your own. So bring your lunch or money for the Museum Restaurant. The Walt Disney Family Museum is a must-see for everyone who loves Disney.

Date: July 22, 2011

Time: 9:00 am to 4:00pm

Location: Presidio, San Francisco

Cost per person: $35.00 for adults,$25.00 for young people of 6-17 years old and seniors over 65 years old, and $10.00 for children under 6 years of age. Cost includes round-trip bus transportation to and from Alameda and admission into the Museum.

Pick-up location: Bayport Recreation Center(301 Jack London Avenue, near Ruby Bridges Elementary School)

It’s easy to register! You may register in person or mail the completed form and the payments to Alamede Recreation and Park Department 2226 Santa Clara Avenue,Alameda,94501.

Phone registrations begin from Monday to Friday,8:00 am to 5:00pm with MasterCard or VISA only.Have your credit card and class activity number ready just before calling (510) 7477529.Fax the completed registration form with MasterCard/VISA,(510) 5234071.Registration is not accepted for anyone under 18 years of age.

1The cost of the trip doesn’t include____.

A. the lunch at the Museum B. the transportation to Alameda

C. the transportation from Alameda D. the admission into the Museum

2The Walt Disney Family Museum is open for____.

A. three days B. nine hours

C. seven hours D. two days

3If Mr and Mrs Green visit the museum with a 9-year-old son and a 3-year-old daughter, they will spend____.

A. $90 B. 95

C. $105 D. $120

【答案】

1A

2C

3C

【解析】文章介绍了旧金山迪士尼家庭博物馆的一些详细情况,如景点、时间、地点、票价及注册须知。

1A

细节理解题。由第二段的 Lunch will be on your own 可知午餐不包含在费用里。故选A.

2C

细节推理题。根据 Time:9:00 am to 4:00 pm 可知博物馆开放7小时。故选C.

3C

细节理解题。从 Cost per person:$35.00 for adults,$25.00 for young people of 6-17 years old and seniors over 65 years old, and $10.00 for children under 6 years of age.可知总共是35×2+25+10=105,故选C.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】书面表达

一次英语课上,老师要求每人就自己喜欢的一句名人名言用英语谈谈自己的体会。假如你喜欢的名言是:The good seaman is known in bad weather.请你根据以下要点写一篇发言稿。

1.说出该名言的基本含义;

2.举例谈谈自己的感想。

注意:

1.词数100左右;

2.可适当增加细节,以使行文连贯。

______________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项.选项中有两项为多余项.

We are all faced with challenges constantly in every area of our lives. 1

The truth is that you will have to deal with difficult problems throughout your life, whether it is in your personal life or career. Most of us get really afraid and run away from problems because we don’t want to accept reality. Running away from your problems is the worst thing you can do to deal with the challenges you are faced with. Here are some tips for you on learning how to deal with everyday challenges.

Please bear in mind that you shouldn’t overact when coming across challenges. Overacting to a problem will cause you to make bad decisions. 2Next time you are faced with a challenge, stay calm so you can make smarter decisions.

3If you cannot accept reality, you will feel very frustrated with your life. Once you can accept reality, you will be able to be calmer and think more clearly about how to get a step closer towards your goals every day.

Many people make a habit of blaming others for all their problems. They fail to take full responsibility for the decisions they have made in life. The more you blame others for the challenges you are faced with, the more you will make people dislike you and not want to be around you. 4

Don’t compare your lifestyle with others. Of course, it is really difficult not to compare ourselves with other people. However, the more often we do that, the more frustrated we will feel. 5The key thing to remember is that you create your own story and success in life.

A. Accept the reality of the present moment.

B. Try to look at change as a positive challenge, not as a threat.

C. There will always be a person that may have accomplished more than you.

D. Our focus may entirely be on how we can deal with the challenge that has come our way.

E. When we are not in control of our emotions, we will make decisions that we will regret later.

F. However, most people have a hard time accepting and dealing with these challenges that arise.

G. As a result, the first thing you should do when faced with a personal challenge is not point fingers at others.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】—You seem to be fond of classical music.

—________. As a matter of fact, I like jazz music better.

A. I don’t agree B. Not really

C. I couldn’t agree more D. No doubt

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】There are two main sets of Olympics---the Winter and the Summer Olympic, and both 1 (hold)every four years on 2 regular basis .In the ancient Olympics, slaves 3women were not allowed 4(join)in the Games .But nowadays5(athlete)from any country can take part if they have reached the 6(agree)standard .

For each Olympics ,a special village will be built for all the athletes to live 7 ,a main reception 8 (build),several stadium for competition ,and a gymnasium as well. Every country wants the opportunity to host the Olympic Games .9 is not only a great responsibility but also a great honour to be chosen .And the motto of the Olympics is “Swifter ,Higher and 10(strong)”.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】某英文报社正在开展“低碳生活,从我做起”的征文活动,请给其投稿。内容要点如下:

好处:减少二氧化碳的排放,有利于缓解全球变暖;

具体建议:随手关掉不用的电器,如电灯、电视和电脑;

步行或骑自行车出行;如果路程远,乘坐公交车

购物时尽量使用环保布袋,不用一次性塑料袋。

大家都行动起来,我们就能与环境和谐共处。

注意: 词数不少于100;可适当增加细节,以使行文连贯。

参考词汇:二氧化碳排放 carbon dioxide emissions;一次性塑料袋disposable plastic bags

Nowadays,it is becoming common to lead a low-carbon lifestyle._______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】

1It was c______ that the president would visit China the following month.

2As is known to us all, taking exercise is b______ to our health.

3Years of fighting has left the area in r______.

4He s______ a strange man entering the lecture hall where a discussion was on.

5After breakfast, Tonny placed a small box c______ some stamps in my hand.

6The room m_______ 126 square meters.

7O______, he told a lie to the coach and his teammates.

8You must make an a______ to your mother for your being rude.

9Many thanks for r_______ me of the date and the place of the meeting.

10It was u______ that he fell off the truck without being hurt.

11The talented boy finished his performance p______ at the concert.

12He didn’t know what to do with it, so he s______ advice for his teacher.

13No one was allowed to leave the lab without the professor’s p______.

14My father is s______ from a bad cold and he has to stay at home.

15J______ from his face on which there was a confident smile, we know that he didn’t lose heart.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】一家英国网站专门为外国留学生提供住宿家庭的信息,假如你是李华,打算明年夏天去英国留学,因此你给他们发一封电子邮件,说明你的租房要求;

1. 提供单独的房间

2. 房子的地点

3. 免费提供生活用品(洗衣机等)

4. 每月房租

请根据以上内容写一篇100词左右的电子邮件,开头和结尾已经给出,不计入总词数,可适当增加细节。

参考词汇:住宿家庭 host family

Dear Sir or Madam,

I am going to study in the UK next summer.

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

Yours sincerely,

Li Hua

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:

【题目】最近,家庭生养二胎已成社会热门话题。很多孩子都强烈反对自己的父母生养二胎。某英文报小编想听听你就此现象的看法。假设你是李华,请给报社小编写一封信,简要说明当今孩子反对自家生养二胎的可能原因及你对此事的看法。

注意:

1.词数100左右;

2.信的开头已为你写好。

Dear Editor,

I’m writing with regard to the topic in your newspaper that some children are strongly against their parents’ having another child.

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________

Yours,

Li Hua

查看答案和解析>>

同步练习册答案