分析 本文是一篇新闻报道类的阅读,1月7日,68岁的英国探险家Ranulph Fiennes先生和他的团队从开普敦港起航,开始被称为"最冷的旅程"--在冬天穿越南极2300英里,从未被人类做过的事.本文以此展开,主要报道了Ranulph Fiennes先生和他的团队开启最冷的旅程的故事.
解答 31.答案:D.推理判断题.根据"the team will begin their dangerous journey on March 21st,2013"以及"while they expect to be there by September 21st,2013,exactly six months after they leave,their ride home will not arrive until January"可知,他们离家的时间将会超过一年.故选D.
32.答案:B.细节理解题.根据"A two-man ski team will lead the way,with the rest following behind in a Mobile Vehicle Landtrain that consists of two tractors specially modified for the condition and two specially developed car loaded with scientific equipment-the team's nightly accommodation and storage.Also in the car,will be additional fuel-One that has been specially produced so that it will not freeze."可知,他们是在两辆特殊的车上度过冷的夜晚.故选B.
33.答案:A.细节理解题.根据"In order to avoid getting lost,the team will follow the predetermined route carved out for the annual Extreme World Races/Arctic Trucks."可知,为了避免迷路,他们遵循老的路线.故选A.
34.答案:C.推理判断题.根据全文内容,尤其是"To read more about this fascinating quest or keep track of the team's day-to-day adventures be sure to check out thecoldestjourney.org."给出了网址,故可推测出,该文章可能来自于网络.故选C.
点评 本文是一篇新闻报道类阅读,题目涉及多道细节理解题.推理判断题.做题时学生应仔细阅读原文,把握文章主要内容,联系文章上下文内容并结合所给选项含义,从中选出正确答案,一定要做到有理有据,切忌胡乱猜测.
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.So | B.Or | C.But | D.And |
| 42.A.hoped | B.feared | C.heard | D.realized |
| 43.A.disappointed | B.determined | C.discouraged | D.devoted |
| 44.A.lined | B.got | C.kept | D.made |
| 45.A.back | B.center | C.front | D.end |
| 46.A.pushed | B.prevented | C.placed | D.forced |
| 47.A.fell | B.slowed | C.looked | D.pulled |
| 48.A.judges | B.viewers | C.photographers | D.runners |
| 49.A.down | B.over | C.off | D.behind |
| 50.A.only | B.even | C.also | D.still |
| 51.A.held | B.broke | C.gave | D.spread |
| 52.A.delighted | B.calmed | C.cheered | D.comforted |
| 53.A.heavy | B.weak | C.comfortable | D.convenient |
| 54.A.side | B.memory | C.face | D.dream |
| 55.A.remark | B.stop | C.sign | D.break |
| 56.A.took | B.covered | C.gained | D.put |
| 57.A.Rather | B.However | C.Instead | D.Somehow |
| 58.A.slipped | B.jumped | C.flew | D.turned |
| 59.A.bend | B.route | C.part | D.road |
| 60.A.doubt | B.agree | C.win | D.care. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:短文改错
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | was left | B. | has left | C. | had been left | D. | has been left |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com