分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了在面试时如何在言行、举止上给对方留下好印象,强调面试时第一印象很重要.
解答 21.D.推理判断题,根据第一段:The impression you make at the beginning of an interview is very important.Employers often decide to hire someone in the first three minutes of the interview可知面试时应显得热情一些,不能拘谨、不能过分紧张,但不能过分做作;故选D.
22.C.细节理解题.根据第四段第4句 It makes the interviewer know how you feel about yourself and the situation you are in可知身体语言可以帮助你赢得第一印象分;故选C.
23.B.推理判断题.根据第一段:The impression you make at the beginning of an interview is very important.Employers often decide to hire someone in the first three minutes of the interview可知本文向参加面试者提出一些忠告及建议,但也不能说这些做法对,而别的做法是错的;故选B.
24.D.主旨大意题.通读全文,可知文章讲在面试时如何在言行、举止上给对方留下好印象,强调面试时第一印象很重要;故选D.
点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
| Problem | Acid rain (71)affects/influences millions of people and becomes a serious environmental threat to our planet today. |
| Occurrence | ●Harmful gases (72)from industries go into the atmosphere and chemical transformation happens. ●Water droplets in the clouds that have taken in the harmful gases come to the (73)earth/ground when it rains. |
| Results | ●It damages the soil and causes water (74)pollution as well. ●It can weaken and even (75)kill/ruin/destroy trees,and will damage buildings in cities. |
| (76)Types/Kinds/Sorts/Categories | ●Wet-in the form of acid rain,acid snow and fog. ●Dry-in the form of acid gas and acid dust. |
| Prevention | ●Use more electricity than petrol. ●Drive vehicles in an (77)efficient way. ●Go to places (78)nearby on foot or by bike. ●Keep the vehicle tyres full of air all the time. ●Turn off any electrical device the moment you stop (79)using it. ●Try to (80)replace fossil fuels with other forms of energy,such as those produced from wind and the sun,wherever possible. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title:Take a walk | |
| Main idea:Walking for 30 minutes a day can improve your (76)overall physicalhealth and mental condition. | |
| The benefits of walking | Reasons |
| ☆Walking helps you maintain a healthy weight and keep you in good (77)shape. ☆Walking makes your muscles (79 )strengthened. ☆Walking (81)reducesyour stress and calms you down. | ☆It helps to (78)burn calories so that it can make people lose weight. ☆When you're walking,many muscle groups are(80)broughtinto motion. ☆(82)Movingyour body helps to deal with the stress from work and life.If you take a nice walk after work,your mind will (83)relievefrom it. |
| (84)Conclusion;alking is a simple,healthy and (85)freeway to build up your body no matter how busy you are and what your responsibilities are. | |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 41.A.call | B.have | C.leave | D.keep |
| 42.A.think | B.study | C.acknowledge | D.understand |
| 43.A.expecting | B.caring | C.sharing | D.helping |
| 44.A.should | B.could | C.might | D.would |
| 45.A.habit | B.photo | C.phone | D.life |
| 46.A.smart | B.handsome | C.lovely | D.close |
| 47.A.dating | B.meeting | C.communication | D.chatting |
| 48.A.call | B.find | C.miss | D.love |
| 49.A.good | B.strange | C.especial | D.new |
| 50.A.alert | B.allergic | C.sensitive | D.sensible |
| 51.A.difference | B.distinction | C.gap | D.space |
| 52.A.dialed | B.called | C.operated | D.answered |
| 53.A.phone | B.love | C.subscriber | D.caller |
| 54.A.longed | B.wished | C.refused | D.accepted |
| 55.A.present | B.phone | C.photos | D.words |
| 56.A.expecting | B.realizing | C.thinking | D.knowing |
| 57.A.asleep | B.down | C.ill | D.sleepy |
| 58.A.Lately | B.Later | C.Immediately | D.Suddenly |
| 59.A.don't | B.didn't | C.did | D.do |
| 60.A.cry | B.frighten | C.panic | D.worry. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com