精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
5.We Are Now Open Daily Through Columbus Day
The museum and store are open from 10a.m.to 5p.m.throughout the season.Trolley rides start with the first departure at 10:05a.m.and continue until the end of the day with the last ride being at 4:15p.m.We are open Rain or Shine.
April 30 to May 21
May 28 to October 10
October 15 to October 30
Open Saturdays and Sundays Only
Open Every Day
Open Saturdays and Sundays Only
Ice Cream & Sunset Trolley Ride Special (﹩3.50per person )
At 7:30p.m.,every Wednesday and Thursday evening in July and August,join us for a special sunset trolley ride with ice-cream included.Bring the whole family!
Regular Fares
Senior Citizens:﹩5.50
Adults:﹩7.50
Children (Ages 6-16):﹩5.00
Children 5and under:Free
Discounts are available for tour group.
Admission includes unlimited trolley rides,access to the Museum Grounds and Exhibits,and use of our picnic areas to enjoy your own picnic lunch.

68.From now on to Columbus Day,the museum is openC.
A.only on Sundays and Saturdays  B.on sunny days
C.every day                      D.all of the above
69.What's special in July and August?C
A.A trolley ride to the Museum.  B.A daily visit to the Museum.
C.A sunset trolley ride.         D.A free trolley ride to view sunsets.
70.If a family of 4persons-one senior,a couple and a 12-year-old boy-are taking a sunset trolley ride,how much is the total admission fee?B
A.﹩18.  B.﹩25.5.  C.﹩33. D.﹩39.5.
71.Which one of the following is not included in the admission?A
A.Unlimited sunset trolley ride.B.Access to the museum grounds.
C.A visit to museum exhibits.   D.A use of the museum picnic areas.

分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了从现在到哥伦布纪念日,博物馆每天都是开放的,以及一些博物馆的信息.

解答 68.C.细节理解题.根据文章We Are Now Open Daily Through Columbus Day可知从现在到哥伦布纪念日,博物馆每天都是开放的;故选C.
69.C.细节理解题.根据文章Ice Cream & Sunset Trolley Ride Special (﹩3.50per person )At 7:30p.m.,every Wednesday and Thursday evening in July and August可知七月和八月有一次无轨电车活动;故选C.
70.B.细节理解题.根据文章

Senior Citizens:﹩5.50
Adults:﹩7.50
Children (Ages 6-16):﹩5.00
可知一家四口一共花费了25.5元;故选B.
71.A.细节理解题.根据文章Admission includes unlimited trolley rides,access to the Museum Grounds and Exhibits,and use of our picnic areas to enjoy your own picnic lunch可知它包括无限的电车游乐设施,进入博物馆的场地和展品,并利用我们的野餐区享受自己的野餐午餐,加入我们的冰淇淋小车骑等;故选A.

点评 考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:信息匹配

2.Taking good notes is a time-saving skill that will help you to become a better student in several ways(16).E.Second,your notes are excellent materials to refer to when you are studying for a test.Third,note-taking offers variety to your study time and helps you to hold your interest.You will want to take notes during classroom discussions and while reading a textbook or doing research for a report.(17).A.Whenever or however you take notes,keep in mind that note-taking is a selective process.(18).F.
The following methods may work best for you.
●Read the text quickly to find the main facts and ideas in it.
●Carefully read the text and watch for words that can show main points and supporting facts.
●Write your notes in your own words.
●(19).G.
●Note any questions or ideas you may have about what was said or written.
As you take notes,you may want to use your own shorthand(速记).When you do,be sure that you understand your symbols and that you use them all the time.(20).D.

A.You will also want to develop your own method for taking notes.
B.There are three practical note-taking methods.
C.You must write your notes on separate paper.
D.Otherwise,you may not be able to read your notes later.
E.First,the simple act of writing something down makes it easier for you to understand and remember it.
F.That means you must first decide what is important enough to include in your notes.
G.Use words,not complete sentences.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

3.-Are we about to have dinner?
-Yes,it     in  the dinning  room.(  )
A.servesB.is serving
C.is being  servedD.has been serving

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

20.-Do you mind if I look at your new mobile phone?
-Of course not.        .(  )
A.Please don'tB.It dependsC.Be my guestD.No way

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:选择题

7.____ I saw Linda,she was playing the piano attentively.(  )
A.At the first timeB.For the first time
C.By the first timeD.The first time

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

10.实现有效的沟通,建立良好的人际关系,不仅要善于言表,更要学会倾听.请你叙述倾听的重要性,并说明你的理由.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

17.假如你是李华,你所在社区为了提倡节约能源决定开展"小事从我做起"活动.现委托你写一份倡议书.请根据如图写一份100字左右倡议书(开头结尾已给出不计入总数)可根据图画内容适度展开,以使行文连贯.

Dear residents,
It is everyone's duty to work hard to build an energy-saving society._____________
                                                                           _
                                                         Neighborhood Associations.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

14.Sophie sat in the armchair that Joe bought her on their fortieth anniversary,watching the mailman busy sending mails.It was Valentine's Day and there was more mail than usual.Sophie sighed and pushed herself up for the window using the arm of the chair for support.She stopped at the sink to wash the two dishes she had left after lunch.Then she took her pills.
A florist (花商)appeared in front of Mrs.Mason's house next door.Who would be sending Mrs.Mason flowers?Sophie wondered.Flowers made Sophie think of her  Joe who died eight months ago.The delivery man knocked at the door but no one seemed to be answering,so he looked around and started toward Sophie's house.."Would you take a delivery for your neighbor?"the man said loudly."Yes,"Sophie answered.Sophie looked at the roses,yellow,the color Joe had always chosen!She stared at them for a while,filled a vase with water,then tenderly arranged the roses and greens,and carried them into the sitting room.It was five o'clock when Mrs.Mason knocked at Sophie's front door.Sophie's cheeks were flushed.She was turning hot with shame.
At the sight of the rose,Mrs.Mason said,"Oh,good,You put the roses in water.Then you saw the card.I hope it didn't startle(使惊吓)you to see Joseph's handwriting.Joseph had asked me to bring you the roses the first year,so I could explain for him.He didn't want to alarm you.He arranged it with the florist last April.Such a good man,your Joseph…"Sophie had stopped listening.Her heart was pounding as she picked up the small white envelope she had missed earlier.It had been lying beside the flower box all this time.With trembling hands,she removed the card."To my sunshine,"it said."I love you with all my heart.Try to be happy when you think of me.Love,Joe."K*s5*u

56.Which of the following is true according to the passage?A
A.Sophie was sick and feeling lonely at home.
B.Sophie was waiting for flowers on Valentine's Day.
C.Sophie was patiently waiting to get her mails.
D.Sophie was enjoying a quiet life alone at home.
57.Sophie arranged the roses in the vase,becauseB.
A.she thought it was Joe who sent them to her
B.she could not resist the temptation to have them
C.she took it for granted that they were hers.
D.Mrs.Mason would never know she got them
58.Sophie did not read the card beside the flower box,otherwiseC.
A.she would not have touched the flowers
B.she would have given the roses to Mrs.Mason
C.she would not have felt ashamed for taking the flowers
D.she would have blamed the florist for his carelessness
59.The passage could be entitledB.
A.Sophie and Joe    B.Love     C.Valentine's Day    D.Flowers.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

15.口袋n.pocket.

查看答案和解析>>

同步练习册答案