精英家教网 > 高中英语 > 题目详情
11.Eating at restaurant hasn't always been known as the best choice for people who are trying to keep a healthy diet.It is extremely hard for people to avoid food that isn't so good for them when dining out.1(36)E.There are always ways that you can eat healthier food when dining out while you still enjoy the experience.
    One method is to take time to read the nutrition information.(37)F.If you know you're going to visit a certain restaurant,you should check the website first.If no nutrition information is listed,you should check the menu at the restaurant before you order.
    Another way is to think about not eating cream or butter sauces.(38)G.It could add some flavor to your food without extra calories.(39)A.Whether it is free or you have to buy it,you should choose to drink water over the other drinks like beer or soda,which contain large quantities of sugar and calories.
(40)C.As long as you make wise choices,you could still enjoy all the benefits of dining out and be pleased with your choices later on.

A.All restaurants have water available
B.They are unwilling to step out of their homes
C.So eating out doesn't have to be an unhealthy decision
D.You can always find them in a variety of ways
E.But you don't have to give up your love of restaurants
F.Some restaurants post it on their menus or their website
G.Consider choosing one that is light and nutritious instead.

分析 本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了外出就餐不一定是一个不健康的决定,有方法可以让你吃的健康.

解答 36.E.推理判断题.根据后文There are always ways that you can eat healthier food when dining out while you still enjoy the experience可知但是你不必放弃你对餐馆的爱;故选E.
37.F.推理判断题.根据后文If no nutrition information is listed,you should check the menu at the restaurant before you order可知一些餐馆张贴在他们的菜单或他们的网站;故选F.
38.G.推理判断题.根据后文It could add some flavor to your food without extra calories可知应该考虑选择轻而有营养的替代品;故选G.
39.A.推理判断题.根据后文Whether it is free or you have to buy it,you should choose to drink water over the other drinks like beer or soda,which contain large quantities of sugar and calories可知所有餐厅都有水供应;故选A.
40.C.推理判断题.根据后文As long as you make wise choices,you could still enjoy all the benefits of dining out and be pleased with your choices later on可知因此,外出就餐不一定是一个不健康的决定;故选C.

点评 七选五阅读是完成性阅读,和完形填空很类似,不同的是一个选词,一个选句子.解题时,要注意上下文语境,充分考虑信息词(选项中和空格前后句子中相同或相近的词),选出最符合语境的句子.

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

18.Overall,gender(性别)differences in math tend to be small.Statements like"Boys do better than girls in math"should not be read as one that all boys perform better than all girls in math.In some recent studies almost no differences have been found.For example,in the national Assessment of Educational Progress study,there were no great difference in the average scores of eighth and twelfth grade boys and girls.
As a math teacher,I hope to do everything in my power to encourage girls to have more confidence in math.Of course I want every girl and boy in my class to see that they can succeed in math.I do not allow boys monopolize(垄断)the answering of questions in my classroom.I call on girls and boys equally and I don't let any student get away by saying"I don't know"or by shrugging their shoulders.I will guide students to a solution.
In one project I assign to my 8th grade algebra(几何)students,they have to research a mathematician and report to the class.I encourage as many students as possible,boys and girls,to research some of the famous female mathematicians.When the girls see how much women had to do to study mathematics years ago,it helps them to see how fortunate their opportunities are today.In this way I provide girls with positive math experiences.
 
根据短文内容,判断以下句子的正(T)误(F).
31.The author agrees that boys learn math better than girls.F
32.Recent studies h ave found that boys have advantages in doing math.F
33.The author does her best to make girls learn math well.T
34.The author calls on more girls than boys to answer questions.F
35.Researching women mathematicians teaches the girls a good lesson.T.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

2.假设你即将参加你校主题为"Preparing Myself for College Life"的英语演讲比赛.请根据提示写一则简短的英语演讲稿.构想一下你的大学生活和你打算怎么做来适应大学生活.内容要点应包括:
1.确定新的学习目标;
2.学会独立生活;
3.参加各种活动;
4.处理好与同学的关系.
注意:1.短文的内容要连贯、完整;
2.字数:100 左右(开头己给出的单词不计入单词总数).
Preparing Myself for College Life
Hello,everyone!My college life is right around the corner and I'm getting ready for it.
____________________________________________________________________________
That's all.Thank you!

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

19.Wanted
English Teacher
Responsibility:
--Conduct English teaching according to British education system.
Requirements:
--University degree and above in English major or normal English.
--Eager to learn and open-minded with creativity.
--With deep understanding and respect for different cultures.
( Warmly welcome the fresh graduates to apply for this position.)
Project Management Assistant
Responsibility:
--Provide service for the project in Chongqing.
--Provide assistance for the project manager for everyday work.
--Responsible for file management,customer service for students and parents.
Requirements:
--College degree and above.
--Good English and computer skills.
--Related working experience in the international organization.
--Patient,careful,supportive.Has strong teamwork spirit.
Marketing Assistant
Responsibility:
--Responsible for the local management of marketing and sales activities according to the instruction from the head office.
--Collect related information for the head office.
Requirements:
--College degree and above with good English ( speaking and writing).
--With basic idea of sales and marketing,related experience is preferred.
--Working experience in the international organization is a must.
--Good communication and presentation skills.
Accountant
Responsibility:
--Accountant work for Chongqing office and project.
--Perform the finance management locally according to the rules and policy of the company.
Requirements:
--College degree and above in finance area.
--Good English and computer skills.
--Good sense of finance management.
--At least two years of experience as accountant in the international organization is a must.
--Self-management,hard-working,independent and able to deal with pressure.

33.Which position doesn't require related working experience?A
A.English Teacher.
B.Project Management Assistant.
C.Marketing Assistant.
D.Accountant.
34.Which of the following is a must for the four positions?C
A.Eagerness for learning.
B.Good computer skills.
C.Good English.
D.Good presentation skills.
35.If you get the position of Project Management Assistant,you needn'tC.
A.provide assistance for the project manager for everyday work.
B.be responsible for customer service for students and parents.
C.collect the related information for the head office.
D.provide service for the project in Chongqing.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解

6.Do you have a spare room in your house?What about a driveway for your car?Both of these can help you make money.Many people who are feeling the pinchare taking advantage of what's been called the"sharing economy".
   Perhaps the best-known example of a company in this field is Airbnb-an American web business which allows you to rent out your spare room to holidaymakers.It says it operates in 34,000 cities and it has over 1,500,000 listings.It seems to have cornered the market!
   A British company is doing something with parking spaces.JustPark's founder,Anthony Eskinazi,says,"When I had the original idea,I spotted a driveway close to a sports stadium.It would have been so convenient if I could have just parked in that driveway rather than a commercial car park."And he has a big clientele(顾客):around 20,000 people have advertised their spaces on the site,and he says around half a million drivers use it.There are other sites doing very similar things,like Uber and Lyft-these let drivers share their cars with other passengers.Any driver knows how valuable a place to park is.A church near Kings Cross in central London has apparently made over£200,000 by renting out space in its yard to travelers!
   Because this is a new business world,those rules aren't there yet and many people are happy to share-as long as it pays!
   But the sharing company has its critics:the competitors of these new companies.People who run things like traditional B&B,commercial car parks and taxi services are afraid of ending up out of pocket.And there is another issue:regulations on these new businesses are unclear.How will renting out your driveway affect your neighbor?
32.What does the underlined phrase"feeling the pinch"probably mean?A
A.Lacking in money                        
B.Full of curiosity
C.Willing to help others                          
D.Unsatisfied with their lives
33.Who may be against the sharing economy?D
A.A taxi driver who can't find a parking place.
B.A priest in the church near Kings Cross
C.A traveler who needs accommodation.
D.A well-known high-end holiday hotel.
34.Why are many people pleased to share according to the passage?B
A.Because they can gain huge profits.
B.Because there're few rules to limit them.
C.Because they needn't pay any fee.
D.Because the new business has no risks.
35.Which of the following words can best describe the booming sharing economy?C
A.Creative and developed                      
B.Competitive but unpractical
C.Effective but worrying                      
D.Traditional and acceptable.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

16.假如你是李华.你看到美国留学生Sharon 在网上发贴,希望有人能帮助她提高普通话(Mandarin)水平,她可以教英语作为回报.请根据以下提示用英语给她写一封电子邮件.
1.表达给她提供帮助的意愿; 
2.说明你能胜任辅导的理由; 
3.给出讲好普通话的两点建议;
 4.提出你学习英语的具体需求.
注意:1.词数100左右,开头语已为你写好; 
2.可以适当增加细节,以使行文连贯; 
3.文中不得透漏个人姓名和学校名称;
Hi Sharon,
This is Li Hua.I learned from your post that you want to improve your Mandarin..

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:短文改错

3.增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词.
删除:把多余的词用斜线(\)划掉.
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词.
注意:1.每处错误及其修改均限一词.
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分.
We may have different opinion in organizing class activities.We may have various ways to dealing with such a situation.When I have a better idea,I would choose to stick to them.By doing so,I can not only share good ideas with others and also learn to express myself clear.
   Once we were discussing why t o go for an outing.Most of my classmates wanted to go to a park while I had an idea of going to a nice place.I manage to persuade my classmates into accepting my idea.We did have a good time on that day.Good opinions are worth sticking because they can benefit us all.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:书面表达

20.假如你叫李华,今年暑假即将跨入高三的学习,压力很大,想和父母说说心里话,请你用英文在你的博客上用书信形式表达出来.主要内容如下:
知心话感恩感谢父母的关心、鼓励
对父母的期望1.多加交流
2.适时提供帮助
学习打算考生自拟(至少写两点)
注意:1.短文必须包括所有内容要点,可适当发挥.
2.词数:120左右(开头与结尾已给出,不计入词数).
Dear Mom and Dad,
With the Senior Three approaching,I really hope to have a heart-to-heart talk with you!
                                             
Mom and Dad,I am quite confident about my future.Wish you good health and a happy life.
Yours sincerely,
Li Hua.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

1.China has achieved great developmentin increasing people's life expectancy.

查看答案和解析>>

同步练习册答案