【题目】根据短义内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中宥两项为多余 选项。
Health Mistakes to Avoid Making When Traveling
Everyone is talking about amazing travel experiences. However, there is always the other side of the coin. If you want to add more wonderful travel experiences to your life, make sure you avoid these health mistakes during your next trip.
Refusing injections
At times you are asked to have an injection in order to avoid a certain disease before traveling to your destination. 【1】_________ In many cases, mosquito bites lead to malaria(疟疾) and there are many other health risks that you may face during your trip. Refusing injections is the worst thing you can do to your health.
Eating out in the street
【2】_________. Yes, it is cheaper and tastier than restaurant meals. However, when visiting a country where clean food and dishes arc not priority (优先),your stomach may not survive this experiment. Just because locals eat street food and feel healthy does not mean you will feel the same.
Drinking tap water
Staying hydrated(吸入水分)is necessary, so is the water choice. Even if locals tell you that their tap water is safe to drink, it is best to choose bottled water. 【3】_________. it is at least clean. It is always better to be safe than sorry.
【4】_________. Google maps make our travel experiences easier since you can check out the place you are going to visit before you even book the ticket. Unfortunately, not all tourists take advantage of them. This is a successful way to really relax and enjoy the trip.
Even an expert traveler is guilty of making most of these health mistakes.【5】_________, you will probably not commit any of them during the trip, will you?
A. Eat lots of good nutritious food
B. Although it is not the healthiest choice
C. Budget travelers are all guilty of eating street food
D. Being unaware of surroundings
E. Make sure you get it
F. Now that you know some health mistakes to avoid
G. Having a good knowledge of map details
【答案】
【1】E
【2】C
【3】B
【4】D
【5】F
【解析】
试题分析:文章讲述的是旅行过程固然惊奇,但是要想有个更棒的旅行要注意身体健康。文章对此发表了看法,提出了建议。
【1】E 考查对上下文的理解和推理判断能力。根据此处的前文内容:在去目的地旅行之前时常会被要求注射药物以避免疾病,根据此处的后文内容:许多情况下那些疾病很危险;故此处的内容应该是一定要注射药物预防疾病。故选E。
【2】C 考查对上下文的理解和推理判断能力。根据此处的后文内容确实在街上吃东西比在餐馆便宜。所以此处的内容应该是指的是旅游者的感受。故选C。
【3】B 考查对上下文的理解和推理判断能力。根据此处的前文内容建议最好选择瓶装水,所以此处的内容应该是评价瓶装水怎么样,故选B。
【4】D 考查对上下文的理解和推理判断能力。根据此处的后文内容:谷歌地图非常有帮助,所以此处的内容应该是对于不大认识路的总结。故选D。
【5】F 考查对上下文的理解和推理判断能力。根据此处的后文内容:你在旅行期间不会犯那些错误了,对吗?所以此处的内容应该是你已经知道了那些健康问题。故选F。
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Samuel Langhorne Clemens, more commonly 【1】 (know) as Mark Twain, was born on November 30, 1835 in Florida. Twain is considered 【2】 greatest author and humorist of the 19th-century American literature (文学).
In 1839 the Clemens family moved to Hannibal, Missouri, on the Mississippi River where he was brought 【3】. Like many authors of his day he had little formal education. His education came from the print shops and newspaper offices 【4】 he worked as a youth. In 1853 Twain left Hannibal to travel. On a trip to New Orleans he persuaded a riverboat pilot 【5】 (teach) him his skill. By the spring of 1859 Twain was a licensed riverboat pilot.
After a(n) 【6】 (success) attempt at gold and silver mining he joined the staff of a newspaper in Virginia City, Nevada. He first wrote under the pen name Mark Twain in 1863.
He continued to travel as a reporter for various newspapers, and in 1869 his travel letters from Europe 【7】 (collect) into the popular book The Innocents Abroad. Between 1873 and 1889 he wrote seven novels 【8】 (include) his Mississippi River books.
【9】 Twain’s life and career progressed he lost much of the humorous style of his earlier years. What was expressed more and more in his later works was 【10】 human beings are selfish. Even so Twain is best remembered as a great humorist.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】请认真阅读下列短文,并根据所读内容在文章后表格中的空格里填入一个最恰当的单词。注意:每个空格只填1个单词。请将答案写在答题卷上相应题号的横线上。
If You Get In, Make College Count
As tuition costs rise, with post-undergraduate (本科毕业后) jobs difficult to find, is higher education worth the cost?
Here is an unfortunate truth: For far too many incoming freshmen, college-any college-is not worth it. Year after year, students fail to get the full value of their tuition.
Many critics blame this cost/value problem on the universities, though each critic might point to a different reason: teachers always think of difficult research, the high costs of athletics, or the popularity of majors that are supposedly not suited to the new job market, to name some of their favorites.
But these are symptoms and not the illness itself. In our experience, the source of the wasted university experience begins with the student. Too often, students make bad choices or, frankly, just not enough great choices.
Too often we meet students who are so exhausted by the business of getting into college that they don’t work hard once they arrive-one of the most common wastes of time and tuition. A poorly constructed transcript (成绩单) can be destructive to a student’s education. Failure to engage and build professional working relationships with professors in office hours (which may lead to continued study, internships and more) also hurts the student’s experience.
Another mistake is failing to make use of the many support networks on today’s college campuses. It’s almost embarrassing how many good offerings are rolled into each tuition dollar, but most students don’t know they exist.
Another common point of failure is filling the schedule with too many extracurricular activities as students once did in high school, rather than getting intensely involved in one or two at most. The same can be said of overburdened course loads.
The final great failure we frequently see is the approach students (and their parents) take to selecting a major and accurately seeing its impact on a future career. University systems are not vocational schools. While critics nowadays complain about the attraction of useless majors — and some do exist — more frequently we see too many students pursue a course of study that is not their strength, simply because it seems to have obvious connections to a potential job after graduation.
Rather than perform poorly in a “practical” major and be of little interest as a future job candidate, we say it is better to major in a subject where a student would do well and master the tools of communication and analysis. Students who choose a unique major should complement (使更具有吸引力) that with some well-chosen skill courses, internships and other co-curricular activities that help them with career opportunities after college.
So, is college worth it? It can be. Studies show that college graduates have many advantages — material, social and emotional — that can lead to greater success later in life.
To get the full value out of college, students must be as diligent and creative about getting out of college as they were about getting in. After all, the most beautiful, Olympic saltwater pool does you no good if you don’t know how to swim.
Introduction | Students in college are 【1】 to get the full value of the constantly rising tuition. Critics hold that the universities are responsible for the problem, but actually it is students themselves that are to 【2】 . |
Students’ mistakes | ● Students tend to stop working hard after【3】 to college. |
● Students fail to take advantage of the 【4】 that colleges provide. | |
●【5】 in too many extracurricular activities makes students overburdened with course loads | |
● Students can’t adopt a correct【6】 to select a major and accurately see its future potential. | |
Author’s advice | ● Take personal 【7】 and strength into account. |
● Learn the skills of communication and analysis. | |
● Choose some skill courses, internships and other co-curricular activities to 【8】 future career chances. | |
● Most importantly, 【9】 and creativity. | |
【10】 | Students, and only students themselves, can get the best out of college, as long as they learn the skills to swim in the beautiful pool of college. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】
【1】在过去的三年中,她已经读了五本英文小说,全部是美国作家Karen Rose的作品。
(in the past three years; all of which...)
____________________________________________________________________________________
【2】在中国的春节,人们会与家人和朋友通宵玩乐,仿佛不知疲倦。
(have fun with; as if...)
___________________________________________________________________________________
【3】无论有多困难,我们都应该按时抵达山脚下,与其他老师和同学会合。
(no matter how...; join)
____________________________________________________________________________________
【4】在这样的一个雨天,我宁可待在家里,也不愿出去购物。
(rather than)
___________________________________________________________________________________
【5】我们学校已规定:学生在校期间必须穿校服。
(make it a rule that...)
____________________________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】On the first day of school our professor【1】(introduce) Rose,a little old lady,to us."Why are you in college at such【2】old age?"I asked later.She jokingly replied,"I'm here to meet a rich husband,get【3】(marry),have a couple of children,and then retire and travel."
At the end of the first term we invited Rose【4】(make) a speech to our football team.She cleared her throat and began,"We do not stop playing because we are old;we grow old because we stop playing.【5】you lose your dreams, you will die.There is a huge difference【6】growing older and growing up.Anybody can grow older.The idea is to grow up by always finding the opportunity.The elderly usually don't have regrets for what they've done,【7】rather for things they haven't done.The only people【8】fear death are those with regrets."
At the end of that year Rose finished the college degree.One week after graduation Rose died【9】(peace) in her sleep.Over two thousand college students attended her funeral(葬礼)to honor the wonderful woman who taught by example that it's【10】too late to be all you can possibly be.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】Discounts at various bicycle shops.
Why Cycle with a Group? Getting to work by bicycle has never been more popular. Governments and nations are transforming their cities and highways to meet the needs of this new generation of cycling enthusiasts,and in a world where green choices are the new must-have, average citizens are eagerly seizing their chance to help make their bodies cleaner than ever before.
Become an EBTC Member. Year round, organized by members like you!
The Edmonton Bicycle and Touring Club(EBTC)is a recreational not-for-profit volunteer-run group devoted to promoting its members to cooperatively run bicycling trips during the spring, summer and fall, cross-country skiing trips in the winter, and social events all the year round. We welcome both road bike and mountain bike riders!
Benefits of Joining EBTC:
Opportunity to create the kinds of events you like:enjoy dozens of events.
Participation in the local cycling community.
Use of club bicycle tools on tour and library materials.
It’s more FUN!
It encourages you to come out often and get healthy exercise without going to a gym.
Develop skills and gain through the experience of others.
Meet new and interesting people with a common interest in cycling.
Meet a fun-loving,energetic and different group of individuals who enjoy a healthy lifestyle.
Enjoy the outdoor experience with the companionship and security of a group.
For more information on the EBTC:
Phone the Club Hotline at 780-424-2453
E-mail:jprineau@edmontonbicycle.com
Mail us at:
Edmonton Bicycle & Touring Club
P.O.Box 52017
Garneau Postal Stn.
Edmonton,AB T6G 2T5 Canada
【1】What’s the advantage of cycling with a group?
A.Meeting more new people.
B.Participating in whatever events.
C.Having bicycles free of charge.
D.Enjoying discounts in a gym.
【2】We can infer from the passage that the aim of EBTC is ________.
A.to call for governments to produce more bicycles
B.to make money by organizing bicycling trips
C.to popularize cycling by attracting more members
D.to look for young volunteers for sporting events
【3】How many ways can people gain more information from EBTC according to the passage?
A.Two. B.Three. C.Four. D.Five.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假设你是李华,作为交换生去美国洛杉矶学习生活了两周。在此期间,你住在Brown夫妇家中,他们为你提供吃住行及旅行方面的帮助。请你给他们写一封感谢信,主要内容如下;1.表示感谢 2.表达感受 3 欢迎来访4 保持联系。
注意1 次数100左右 2 信的开头和结尾已经写好
Dear Mr and Mrs Brown,
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________
_________________________________________________________________
Faithfully yours,
Li Hua
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意: 1.每处错误及其修改均仅限一词;
2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Yesterday we invited Mr. Li to give a speech to our Senior 3 students. All of us felt deep touched by his interested lecture.
Mr. Li once studies in his same school many years before and later he went to a famous university in the North. After graduation, he devoted his life to teach in the rural areas of our country for more than over 30 years. Her devotion and selflessness are highly thought of by all his student as well as by the society.
As senior high school student, I’m determined to learn from Mr. Li and become a worthwhile schoolmate of our school.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:
【题目】I have to remind myself that some birds are not meant to be caged. Their feathers are just too bright. And when they fly away, the part of you ________ knows it was an offence to lock them up does feel happy.
A. thatB. whoC. where
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com