| Dormitory life is a usually one of the most cherished parts of one's time at college.Get ready to avoid the common mistakes. | |
| Have a friendly (82)conversation/talk | Instead of burying your feelings or (83)complaining about each other,you'd better communicate with your roommate frankly to get along well with each other. |
| Don't (84)expectthe roommates to be your best friends. | Sharing the same dorm doesn't necessarily mean you have to be best friends for each other,but it's better to make a friend than an enemy to experience college (85)happily/positively/smoothly |
| Clean up after yourself.Or,at least,keep your mess on your side. | It is believed that in a shared space,all roommates should help in keeping the room tidy instead of (86)putting/placing/imposing the burden on just one while the others do whatever they want. |
| Never take anything (87)withoutasking. | To keep belongings safe and avoid fighting late,let each other know in a polite way if you have to share the other's items.This rule (88)applies to any situation. |
| If your work fails to win you a good roommate and you get (89)stuck with someone who doesn't appreciate your kindness,it is not the end of the world.No matter what happens,showing(90)respect always make sense. | |
分析 短文主要给出了四点成为一名好的室友的建议.
解答 81.Tips/Suggestions/Ways,标题归纳题,根据句子Follow the four tips to avoid the common mistakes that turn good roommate relationships sour可知,短文主要给出了四点成为一名好的室友的建议或方法,故答案为Tips/Suggestions/Ways.
82.conversation/talk,细节理解题,根据句子Communication is key.If something happens,sit down with your roommate and have a face-to-face conversation可知,首先要有个友好的交流沟通.
83.complaining,细节理解题,根据句子I've seen roommate relationships fall apart because something happens and,instead of talking to each other,the two start complaining about their roommates behind their backs.可知,不要在背后抱怨也不要隐藏自己的感受,要跟你的室友沟通.
84.expect,推理判断题,根据句子don't'put pressure on yourself or your roommate to reach this level,especially when you first meet可知,不要期待你的室友成为你最好的朋友.
85.happily/positively/smoothly,推理判断题,根据句子Remember,you've trying to make a new friend,not scare your roommate away可知,最好是和你的室友成为朋友而不是敌人,这样才能快乐地度过大学时光.
86.putting/placing/imposing,推理判断题,根据句子Make sure you do your fair share of dormitory chores,such as taking out the trash and recycling,and cleaning the washroom.Or,at last,just don't bury your roommate in your clothes and garbage and you should be all right可知,每个人都应做好自己的分内活,不要把所有的事情都推给你的室友做.
87.without,细节理解题,根据句子If you want to lose a friend,borrow everything without asking可知,借东西时不要不问自取.
88.applies,推理判断题,这一段主要讲的是当你必须用到对方的物品时,必须有礼貌地问对方,这条规则适用于任何情境,使用短语apply to"适用于".
89.stuck,细节理解题,根据句子Sometimes you get stuck with someone who has tons of negative energy or just isn't happy and doesn't want any sort of relationship可知,有时你会无法摆脱那些充满负能量的人.
90 respect,细节理解题,根据句子Whatever the case may be,the name of the game is always the same:respect.可以,无论是什么情况,尊重别人是必要的.
点评 在做表格阅读时,首先需要快速的浏览全文,把握文章的主旨大意;其次要学会带着问题到文中相应的地方,通过细节阅读来寻找或概括答案;最后理清作者的写作思路也非常重要;做此类题时,要多注意一些关键词的提取,以及结构上的搭配.
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.jumping | B.eating | C.crying | D.waving |
| 37.A.annoyed | B.nervous | C.ashamed | D.upset |
| 38.A.behave | B.manage | C.help | D.work |
| 39.A.pushing | B.carrying | C.buying | D.holding |
| 40.A.goods | B.bottles | C.foods | D.bags |
| 41.A.excited | B.determined | C.energetic | D.grateful |
| 42.A.since | B.unless | C.although | D.as |
| 43.A.sound | B.get | C.feel | D.look |
| 44.A.exchange | B.leave | C.keep | D.spread |
| 45.A.sell | B.deliver | C.host | D.pack |
| 46.A.contribute | B.lead | C.apply | D.agree |
| 47.A.campaign | B.trip | C.procedure | D.trial |
| 48.A.elderly | B.hungry | C.lonely | D.sick |
| 49.A.aware | B.afraid | C.proud | D.sure |
| 50.A.going | B.sleeping | C.travelling | D.playing |
| 51.A.praises | B.invitations | C.replies | D.appointments |
| 52.A.needs | B.interests | C.dreams | D.efforts |
| 53.A.for | B.through | C.besides | D.along |
| 54.A.healthy | B.public | C.normal | D.tough |
| 55.A.choice | B.profit | C.judgement | D.difference |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2017届广东省揭阳市高三第一次模拟考试英语试卷(解析版) 题型:其他题
How to Manage Your Phone’s Data Use
Smart phones give you access to a wealth of information and media, but most networks put a limit on the amount of data you can use each month. A typical phone contract includes a data allowance of between 500MB and 10GB per month. 1. You see, your usage can mount up surprisingly quickly — watching a film on the phone is about 700MB in SD, an hour of streaming TV is around 500MB or 60-140MB for the same of radio, chatting on Skype for an hour is around 40MB. 2.
·If possible, wait until you can connect to free Wi-Fi before using your phone’s data features.
·When you are on the road, use your car’s GPS, not your phone, to find the way.3. But maps are preloaded in a GPS, making this free to use.
·4. Many of these are funded by ads that pop up on your screen. Every ad has to download through your network, using up your data allowance.
·If you regularly need to use a lot of data on your phone, consider a data-compressing(压缩) app, such as Onavo(www.onavo.com).5. So you use less of your monthly allowance. You may have to subscribe to such compression services, so you’ll need to weigh up whether it’s worth the cost.
A. The more data, the higher the monthly cost.
B. Remember to use free Wi-Fi anywhere you go.
C. Try these tips to better manage your data use.
D. It compresses data before it is fed to your phone.
E. But you might end up paying more than expected.
F. The phone has to download map data as you move.
G. Be careful of how many “free” games you play on the phone.
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
| Passage outline | Supporting details |
| (68)Details of a behaviour disorder | A person may be considered to have a behaviour disorder when he behaves apparently (69)differentlyfrom others. |
| Symptoms of a behavior disorder | Being(70)aggressiveand showing no mercy to animals and other people Tending to do damage to things around him Having little sympathy or concern for others Failing to(71)answerfor what he has done and not being honest Lacking the awareness of(72)obeying/observingrules and regulations Having difficulty concentrating on something for long |
| Factors (73)resultingin behaviour isorders | Some outside forces may lead to a behaviour disorder. A genetic disorder giving rise to a behaviour disorder has also been found. |
| (74)waysto deal with behaviour disorders | Behaviour treatment:diagnosing such a disorder (75)accuratelyand modifying the disordered behaviour in a rational way. Psychological treatment:attaching importance to improving the patient's emotional (76)health,thus,developing a proper self-esteem. |
| Conclusion | A behaviour disorder isn't nearly (77)easyto diagnose from physical symptoms,but it can be dealt with in behaviour and psychological ways. |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:短文改错
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Don't be silly. | |
| B. | Don't take things for granted | |
| C. | Don't put the cart before the horse | |
| D. | Don't take it too hard |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | didn't know; am going to | B. | hadn't known; would | ||
| C. | haven't known; will | D. | didn't know; will |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源:2017届甘肃省天水市高三下学期第三次诊断考试英语试卷(解析版) 题型:短文填空
I gain a lot of rewarding experiences from some social activities. Our local Community Youth Club is a very popular organization with young people in my town. I have been a member for four years now and I’ve taken part in a lot of interesting projects, 1. include fun activities such as holiday camps and discos. We have organized sports competitions and we have even made a video.
But it isn’t all just enjoyment, we have also started doing social work to help people in our neighborhood. We 2.(organize) activities for small children during the holidays. We have also formed a special support group to help young people stop3.(smoke).
We are particularly proud of the most recent group we have created. It organizes regular visits4.the local old people’s home. My class spent an afternoon at a home and everyone found the visit very rewarding. The old people there were5.(talk) and they told us their personal stories 6.(cheer). During our visit, the home was filled with 7.(laugh). But we realized that life wasn’t always easy. Some of them were in poor health and were very8.(happy).
Many young people like me do not live with our grandparents and we have little contact with elderly people. As a result, many young people don’t know9. they are like. After this visit, my friends and I decided that we should do 10. to help improve the quality of their lives.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com