| Title | Team sports and individual sports |
| Sports benefit children | •Sports can greatly benefit children physically,psychologically,and socially. •Sports are associated with increased levels of family satisfaction,(71)academic achievement and better quality of life for children. |
| (72)Different ideas | •Parents usually want their children to lake part in the team sports which don't (73)fit/matchtheir children's character. •Experts think that any sport will (74)children to focus,handle pressure,stay calm when things are going (75)wrong. |
| Team sports | •Children can learn how to communicate and work with others. •Children will have the potential to develop leadership abilities. •Children will develop their social (76)identity. |
| Individual sports | •Individual sports may help develop children's sense of independence and (77)responsibility. •Children tend to compare their skills to their own past performances and are likely to (78)avoid comparing themselves with the best players. •Individual sports also seem to be more (79)available/accessible/beneficial to children. |
| Conclusion | •Finding the right balance is a (80)necessity/must for children's enjoyment. •Parents should try to understand what their children really want from sports. |
分析 文章介绍了体育锻炼对孩子的身心健康都有好处.
解答 71.academic.根据文章第一段的句子"Research Report concluded that children's athletic participation is also associated with increased levels of family satisfaction,great achievement in study,and an overall better quality of life for children."可知,运动和家庭满足感的增加,学习成绩,更好的生活质量有关.academic学习的.故填academic.
72.Different.根据文章第二段的句子"But one hotly debated discussion focuses on the kinds of sports kids should play,with parents mistakenly thinking,"可知,就这个问题有不同的观点.故填Different.
73.fit/match 根据文章第二段的句子"But one hotly debated discussion focuses on the kinds of sports kids should play,with parents mistakenly thinking,"可知,父母经常想要孩子参加和他们孩子性格不匹配的团队运动.故填fit/match.
74.enable/help 根据文章第三段的句子"Participation in any sport is going to provide kids with life skills----the ability to focus and to concentrate,the ability to handle pressure in tough situations,the ability to stay calm when things aren't going just right,"可知,专家认为任何运动都会帮助孩子在事情出问题的时候专注,应对压力,保持冷静.故填enable/help.
75.wrong 根据文章第三段的句子"when things aren't going just right,"可知,这里是当事情出问题的时候.故填wrong.
76.identity 根据文章第四段的句子"Team sports also help kids develop their social identity."可知,团队运动会让孩子培养他们的社会身份.故填identity.
77.responsibility 根据文章第五段的句子"Instead,it encourages them to compare their skills to their own past performances."可知,个人运动会帮助培养儿童的独立感和责任.故填responsibility.
78.avoid 根据文章第五段的句子"Individual activities keep kids away from comparing themselves to the best players on the team,"可知,儿童可能会将自己的技能和自己以前的表现对比,而且有可能避免和最好的队员对比.故填avoid.
79.available/accessible/beneficial 根据文章第五段的句子"With individual sports like swimming or track,it's easier for the child to participate on his own,"可知,个人运动对孩子更有利,可以利用.故填available/accessible/beneficial.
80.根据文章最后一段的句子"finding the right balance can be necessary for children's enjoyment."可知,发现正确的平衡是孩子快乐必须的.故填necessity/must.
点评 考生需要通读文章知道大意,然后随着表格整理出的脉络细致阅读,找出空格所在句子,对应填词,还要注意形式时态等问题.
科目:高中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:完形填空
| 36.A.second-hand | B.expensive | C.big | D.wonderful |
| 37.A.reasonable | B.unbelievable | C.special | D.average |
| 38.A.each other | B.one another | C.the other | D.others |
| 39.A.therefore | B.however | C.but | D.thus |
| 40.A.adults | B.people | C.parents | D.teenagers |
| 41.A.spend | B.cost | C.pay | D.take |
| 42.A.touched | B.buttoned | C.held | D.obtained |
| 43.A.gesture | B.expression | C.attitude | D.feeling |
| 44.A.color | B.price | C.fit | D.style |
| 45.A.shop | B.film | C.work | D.school |
| 46.A.happiness | B.satisfaction | C.change | D.generosity |
| 47.A.because of | B.instead of | C.aware of | D.full of |
| 48.A.homework | B.games | C.TV | D.bed |
| 49.A.mentioned | B.wrote | C.worried | D.explained |
| 50.A.when | B.how | C.what | D.that |
| 51.A.should | B.came | C.intended | D.decided |
| 52.A.should | B.would | C.Must | D.Could |
| 53.A.really | B.never | C.hardly | D.always |
| 54.A.bad | B.talented | C.perfect | D.suitable |
| 55.A.expressions | B.appearance | C.speeches | D.clothes |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:选择题
| A. | while | B. | as | C. | although | D. | however |
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:高中英语 来源: 题型:解答题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com