精英家教网 > 高中英语 > 题目详情

A. Needed: Full time secretary position available. Applicants should have at least 2 years experience and be able to type 60 words a minute. No computer skills required. Apply in person at United Business Ltd. , 17 Browning Street
B. Are you looking for a part time job? We require 3 part time shop assistants to work during the evening. No experience required. Applicants should be between 18 and 26. Call 366-76564 for more information.
C. Computer trained secretaries: Do you have experience working with computers? Would you like a full time position working in an exciting new company? If your answer is yes, give us a call at 457-896754.
D. Teacher Needed: Tommy’s Kindergarten needs 2 teachers/trainers to help with classes from 9 a.m. to 3 p.m. Applicants should have appropriate licenses. For more information visit Tommy’s Kindergarten in Leicester Square No. 56.
E. Part Time work available: We are looking for retired adults who would like to work part time at the weekend. Responsibilities include answering the telephone and giving customers information. For more information contact us by calling 345-674132.
F. University positions open: The University of Cumberland is looking for 4 teaching assistants to help with homework correction. Applicants should have a degree in one of the following: Political Science, Religion, Economics or History. Please contact the University of Cumberland for more information.
请阅读以下职位申请者的信息,然后匹配申请者和他/她拟要申请的职位:
【小题1】 Jack Anderson. Jack graduated from the University of Trent with a degree in Economics two years ago. He would like an academic position.
【小题2】Margaret Lillian. Margaret is 21 years old and would like a part time position to help her pay her university expenses. She can only work in the evenings.
【小题3】Alice Fingelhamm. Alice was trained as a secretary and has six years of experience. She is an excellent typist but does not know how to use a computer. She is looking for a full time position.
【小题4】Peter Florian. Peter went to business school and studied computer and secretarial skills. He is looking for his first job and would like a full time position.
【小题5】 Lynne Nagata. Lynne, aged 65, once worked in a kindergarten. She is now a housewife, helping her daughter with her housework on weekdays. She is looking for a part time job.

申请者
申请职位
61. Jack Anderson
A. full time secretary
62. Margaret Lillian
B. Part time shop assistant
63. Alice Fingelhamm
C. computer trained secretary
64. Peter Florian
D. kindergarten teacher
65. Lynne Nagata
E. part time job at the weekend
 
F. university teaching assistant


【小题1】F
【小题2】B
【小题3】A
【小题4】C
【小题5】E

解析试题分析:本文是一篇招聘和求职信息。其中有招聘全职工作人员的,也有招聘周末或者晚上兼职工作人员的,从招聘信息可知很多工作都需要有工作经验。
【小题1】F 考查推理判断和主旨大意的归纳能力。从Jack Anderson.的介绍中可知他大学毕业而且学的是经济学(Economics),想申请an academic position,而F选项的广告是为大学招聘教学助理,而且需要的学位也包括经济学在内Applicants should have a degree in one of the following: Political Science, Religion, Economics or History.,由此判断选F。
【小题2】B考查推理判断和主旨大意的归纳能力。从第二则广告中a part time job和during the evening判断他们需要晚上工作的临时工,年龄在18岁到26岁之间,所以Margaret Lillian恰好符合这些要求,答案选B。
【小题3】A考查推理判断和主旨大意的归纳能力。根据Alice Fingelhamm的介绍:Alice was trained as a secretary and has six years of experience.可以判断她符合第一则广告中秘书的应聘要求,选A。
【小题4】C考查推理判断和主旨大意的归纳能力。从Peter Florian.的介绍可知他是想找一份全职的工作,而且他学的是计算机,而第三则广告也是要求招聘一位全职的会电脑的职员,由此判断选C。
【小题5】E考查推理判断和主旨大意的归纳能力。从介绍可知Lynne Nagata.是一位退休人员,周一到周五在家帮女儿带孩子,而希望找一份周末的工作,从广告可知E段内容是招聘退休老人,而且时间也是在周末,故答案选E。
考点:考查信息匹配

练习册系列答案
相关习题

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

单词填空(共10小题;每小题1分,满分10分)
【小题1】The Antarctic Treaty aims to prevent the c_____________ and military use of the continent.
【小题2】The values of the world we i________________ and the people we surround ourselves with have a profound effect on who we are.
【小题3】Police caught up with one of the gang,but the other three f________________.
【小题4】Swimming helps to get the blood c_______________ through the muscles.
【小题5】In this village the cattle o_______________ the people.
【小题6】You are so angry, but I don’t think you are ________ (有正当理由的).
【小题7】This could have serious ____________ (后果) for the economy.
【小题8】There have been many ____________(冲突) though the world is in peace generally.
【小题9】I hope the arrangement will meet with your ________________ (赞成).
【小题10】____________(起初)she believed in him. But gradually she found he was dishonest.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

单词拼写(8分)
【小题1】The direct cause of a disease is the v_________.
【小题2】We don’t believe the c__________ he drew according to his wrong idea.
【小题3】The song r_________ me of my childhood.
【小题4】The dress is __________ (可以买到) in all sizes at this shop.
【小题5】I’ve got a fish bone stuck in my t________.
【小题6】He finished the four-year _________ (课程) at college.
【小题7】They _________ (雇佣) a skillful nurse to look after their baby last year.
【小题8】The doors opened _________ (自动地) as we approached.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

阅读下列应用文及相关信息,并按照要求匹配信息。首先请阅读下列社会研究报告的文章标题及插图:

A

Simple Way to Boost Marital Happiness? Say ‘Thank You’.
‘Thank You’goes a long way to keeping couples happy.
B

Dads Struggle to Find Work—Life Balance
Working dads say work—life balance is hard to find.
C

What Workers Want From Their Bosses...Besides Money
Money isn’t everything,and they need recognition as well.
D

Bosses Say It Is, Indeed,Lonely at the Top
CEOs of public firms say they feel especially isolated.
E

Americans Say They are Healthy, But Not Wealthy
Americans are evaluating the health of their personal finances with the same rigor as they do their physical health.
F

Higher Housework Burden Stresses Women
Unequal employment and pay add to mom’s stressors,because they make her feel the need to do more housework.
 
下面是这些研究报告的主要内容。请把相关的内容与它们的标题匹配起来。
【小题1】Work appears to be taking its toll on the relationship between dads and their families, a new study finds. CareerBuilder’s annual Father’s Day survey found that 22 percent of fathers say their work has negatively affected relationships with their children, while 26 percent believe their job has hurt relationships with significant others.
【小题2】U.S.workers are looking for a little pat on the back,according to a new study.The latest Globoforce Workforce Mood Tracker revealed that more than half of employees would leave their current job to go work for a company that recognized their efforts. The research shows a direct correlation between recognition and retention.
【小题3】It’s lonely at tile top, and CEOs know that better than anyone, according to a new poll.While being a CEO may come with prestige and financial benefits.a study by RHR International, a global executive talent development firm, revealed that the high, ranking position is often accompanied by isolation.
【小题4】While women are doing less housework than they used to. they still take on the brunt of the household cleaning chores. New research indicates that this extra work stresses them out,and that stress worsens when there is salary or gender inequality present in the relationship. Though both men and women spend less time spent on domestic duties, women still take on a large amount of the work, studies show.
【小题5】Saying “thank you” may be a simple way to boost marital happiness,new research suggests. This cycle of appreciation may also make for longer-lasting relationships.” Feeing appreciated by your partner influences how you act in your relationship, and how much you want to stay in that relationship,”study researcher told LiveScience.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

When your pet is sick, you know it needs medication. But pets, like babies, don't know the pill you want them to take will help them.____【小题1】____ Here are some tips to help get your pet to take liquid medicine.
______【小题2】______If the answer is yes, then your easiest path is to mix it with canned food. First give your hungry pet a small amount of canned food without the medication. It's important that the pet nibbles (一点一点地吃) at the food and sees that there's nothing wrong. Next, while the pet is still hungry, mix the medication in a small amount food and present it. Repeat as necessary to get the entire dose (剂量) down.______【小题3】__ If the pet decides not to finish the meal, the dose will be wasted.
If the chemist says the medication cannot be taken with food, you need a syringe (注射器) or a dropper (滴管) to get the liquid down your pet's throat. _______【小题4】________Keep a cheerful tone in your voice so the pet doesn't sense your stress or hesitation. Position your pet where it cannot run away, perhaps having a dog sit with his back against a wall or chair ---- or a cat on your lap. ____【小题5】______ Use your other hand to insert the syringe or dropper between the cheek and back teeth. Slowly squeeze the medication so the pet won't choke. Try to keep your pet's mouth closed for approximately 30 seconds until you see it has swallowed. If your pet is being obstinate (倔强的) , stroke (抚摸) its throat gently or blow on the face.
Be sure you end the session with praise and perhaps a treat so your pet will not associate medication with a bad experience.

A.Before you call your pet in, be sure to have the medication and any other materials you’ll need ready. 
B.Once the pet is in position, use one hand to gently open the pet's mouth from above, tilting back the head slightly. 
C.Ask the vet if the liquid medication can be given with food. 
D.You should know the reason why the pet refuses to take medicine. 
E. Never mix the medication with the full meal.
F. They just know it smells funny and they don't want it.
G. Don't force your pet to swallow all the medicine.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题



【小题1】
To be a good teacher, you need some of the gifts of a good actor: you must be able to hold the attention and interest of your audience; you must be a clear speaker, with a good, strong, pleasing voice which is fully under your control; and you must be able to act what you are teaching in order to make its meaning clear.
【小题2】
Watch a good teacher, and you will see that he does not sit unmoved before his class: he stands the whole time he is teaching; he walks about, using his arms, his hands and fingers to help him in his explanations, and his face to express feeling. Listen to him, and you will hear the loudness, the quality and the musical note if his voice always changes according to what he is talking about.
【小题3】
The fact that a good teacher has some of the gifts of a good actor doesn’t mean that he will indeed be able to act well on the stage, for there are very important differences between the teacher’s work and the actor’s. The actor has to speak words which he has learnt by heart; he has to repeat exactly the same words each time he plays a certain part, and even his movements and the ways in which he uses his voice are usually fixed beforehand. What he has to do is to make all these carefully learnt words and actions seem natural on the stage.
【小题4】
A good teacher works in quite a different way. His audience takes an active part in his play: they ask questions, they obey orders, and if they don’t understand something, they say so. The teacher therefore has to suit his act to the needs of his audience. He cannot learn his part by heart, but must invent it as he goes along.
【小题5】
As a good teacher presently, you must take your audience as your friends, take care of them, help them and give them enough freedom and space. I have known many teachers who are fine actors in class but are unable to take part in a stage play because their brains can’t keep discipline: they cannot keep strictly to what another has written.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

A good book can be satisfying. If reading is a habit you’d like to get into, there are some ways to develop it.
Realize that reading is enjoyable if you have a good book. If you have a difficult book and you are forcing yourself through it, it will seem like a task. _____【小题1】_______
Set time. You should have some time during every day when you’ll read for at least 5 to 10 minutes. __【小题2】_______ For example, make it a habit to read during breakfast and lunch and even dinner if you eat alone.
Always carry a book. __【小题3】__ When I leave the house, I always make sure to have my car keys and one book at hand. The book stays with me in the car, and I take it into the office and to appointments and pretty much everywhere I go.
__【小题4】 Find a place in your home where you can sit in a comfortable chair. Don’t lie down unless you’re going to sleep. There should be television or computer near the chair, and no music or no noisy family members/roommates. If you don’t have a place like this, create one.
Reduce television/the Internet. If you really want to read more, try cutting back on time on TV or the Internet. __【小题5】__ Still, every minute you reduce of the Internet/TV, you could use for reading. This could create hours of book reading time.

A.Wherever you go, take a book with you.
B.Go to bookstores.
C.Have some good tea or coffee while you read.
D.Find a quiet place.
E. This may be difficult for some people.
F. If this happens, give up the book and find another one that you’ll really love.
G. It means you will read no matter how busy you are.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

阅读下列应用文及相关信息,并按照要求匹配信息,请在答题卡上将对应题号的相应选项字母涂黑。
首先请阅读某大学提供给学生的项目信息:

A.
B.
In-Company Experience
Challenging posts in industry for gap year students. Use your academic and interpersonal skills to improve a product or service provided by a top name company-and get paid for it!

Camp World
Work in camps for young people in one or more of the five continents. You help organize sports activities and other outdoor pursuits and you could end up with a qualification as an instructor.

C.
D.
Community Care
Volunteer work at home and abroad with the physically and mentally handicapped, the homeless, the elderly and orphans. You’ll need to be committed, patient and sensitive to others.

Academic Study Year
Spend a whole year studying at a foreign university in Europe, the USA or even further afield, without the pressure of exams. Accommodation with local families. Grants available.

E.
F.
Conservation International
Conservation and research work with teams of volunteers on nature reserves in South America and Africa. Projects include monitoring wildlife, path building and water and soil conservation. 

Language Teachers Abroad
Teach your own language or English in almost any country in the world. Class sizes vary from one to one hundred and resources can be basic, but your students will welcome you with open arms.  

【小题1】I grow up in a very big family. My parents have raised twelve kids and I am their first-born. It has been my duty to help my mom take care of my brothers and sisters. To handle them, often I have to organize an outdoor activity, like a softball game. I must say that I have the potential to work as an instructor.
【小题2】Last year, my dog got crippled after losing the fight to my neighbor’s bulldog. I rinsed its wound with some lotion and tied its leg with a stick. I had him take medicine every day for a full month. Finally he recovered. I think I can help the elderly and the disabled as well. I feel so good when I can offer help.
【小题3】I am a film buff. A big fan of Antonio Banderas. He is so wild and charming. Because of him, I fell in love with Spain. The Latin dance and the bullfight are really exciting. Oh, if only I could stay in Spain as an exchange student! I would be learning Spanish so well that I can watch a Spanish film with the dubbing.
【小题4】 I had the experience of working as a social worker in Switzerland last summer. I love the country and its people. There are great mountains for climbers and the local people are so nice to strangers. I helped the kids with their English. My teaching skills improved greatly during my stay. Now I’m well prepared to work as a language instructor.
【小题5】I spent my gap year traveling all over Africa last year. It was definitely an eye- opening experience. The exotic clothes and tribal dances of the people really fascinated me. But I was most amazed by the wildlife there. I really took great pleasure in watching those animals hunting their prey. You know, I specialize in zoology, and I’m a good observer.

查看答案和解析>>

科目:高中英语 来源: 题型:填空题

下面文章中有5个段落需要添加小标题。请从以下选项(A、B、C、 D、E和F)中选出符合各段意思的小标题,并在答题纸上将相应选项的标号涂黑。选项中有一项是多余选项。
A.An apple a day keeps the doctor away.
B.Taking a swim after eating will threat your life,
C.Eating more carrots improves your health.
D.Going out in the cold with wet hair causes sickness.
E.Lightning never strikes the same place twice.
F.More crime occurs during a full moon.
Old Wives' Tales Proven Untrue
We all grew up with sayings that were intended to frighten us into being good or convince us to eat better.Looking back, some of these childhood proverbs don’t even make much sense.(Ever hear the claim that swallowed gum stays in your stomach for seven years? Uh-huh, sure.)However, there are quite a few out there that people still believe in.That's why we decided to investigate some common old wives' tales to see how they hold up under scientific scrutiny.From the moon's affect on crimes to the true causes of colds, this list is sure to surprise even the most enlightened among you.
【小题1】     
False: Countless kids were scared into thinking that if they went back in the water less than 60 minutes after eating, they would suddenly cramp up (the muscles get suddenly tightened) and drown.But according to MayoClinic.com, it's perfectly safe to swim after you eat a light meal or snack. The site does recommend taking a short break after eating a big meal, however, not because of cramping, but due to extreme lack of energy. As is known to us all, after eating, more of our blood goes to help the digestive system.
【小题2】      
Partially True: This saying has been around since before the discovery of an apple's vital nutrients: Vitamin C and polyphenols.Regardless, the core of the matter is that while this fruit will help keep you well, it's not always enough to keep you out of the medical danger zone; When you're ill, your body requires nutrients from all the different types of food in a well-balanced diet, including fruits, vegetables, yogurt, protein and, of course, chicken soup.Only one kind of specific fruit or food can not solve all the problems.
【小题3】      
False: According to the National Weather Service, lightning can strike the same place numerous times, especially if it's a tall, pointed and isolated object. For example, the EmPire State Building, a skyscraper on Fifth Avenue, New York City, USA, which was for long the tallest building in the world, 'is hit an average of 25 times a year. That is the reason why it was once used as a lightning laboratory. Lightning often strikes more than three miles from the thunderstorm and laughs at two  inches of rubber!
【小题4】      
False: Neither wet nor dry hair significantly increases your chances of getting sick.WebM  D.com says colds are solely caused when viruses are passed from one person to another, so you should be more concerned with how often you wash your hands, not your hair. A proper way to keep healthy is to develop good personal habits of life.Prevention is always the best cure, better than any drug and treatment.
【小题5】      
False: Many interesting things are thought to increase during a full moon emergency room visits, accidents, ability to have babies, werewolves.Almost all these phenomena are attributed to the Lunar Effect, which tries to link unusual, unbelievable, or unacceptable behavior and the phases of the moon. However, according to myth-buster and syndicated columnist, Cecil Adams, there is no truth at all behind the theory.

查看答案和解析>>

同步练习册答案