根据文章内容,判断文后句子的正确(T)与错误(F)。
It was raining outside."I want to go outside and play, Morn," Robbie said."When is it going to stop raining?" For three days Robbie hadn't been able to go outside and play.
"I'm sure it will stop, Robbie.Why don't you come and help me make some cookies?" his mom suggested.
Robbie thought making cookies was kind of boring.He made cookies every day."No, I just want to go outside," he cried.
His mom had an idea, "Robbie, why don't you put your rain shoes and your raincoat on? You can play in the rain.Would you like that?"
"Yes, Mom, I want to go outside and play, even in the rain," Robbie laughed. He put on his rain shoes and raincoat very quickly.Then his mom gave him an umbrella and let him go out.
In the rain, Robbie happily splashed ( 溅着水花行走 ) in puddles (水坑).Robbie's mom saw this and remembered when she was a little girl, she liked to splash in puddles, too.Then she went out and asked Robbie," Can I splash in the puddles with you?"
"Yes, Mom.Come and splash.It's fun," Robbie said.That night, Robbie went to bed happily, because he had a wonderful day playing with his mom.
1.Robbie hoped it would stop raining in three days.
2.Robbie didn't want to make cookies at that moment.
3.Robbie's morn asked Robbie to put on his rain shoes and raincoat to buy cookies.
4.In the end, Robbie's morn went out to play in the rain with him.
5.Robbie splashed in puddles and that made his mom very angry.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
根据文章内容,判断文后句子的正确(T)与错误(F)。
It was raining outside."I want to go outside and play, Morn," Robbie said."When is it going to stop raining?" For three days Robbie hadn't been able to go outside and play.
"I'm sure it will stop, Robbie.Why don't you come and help me make some cookies?" his mom suggested.
Robbie thought making cookies was kind of boring.He made cookies every day."No, I just want to go outside," he cried.
His mom had an idea, "Robbie, why don't you put your rain shoes and your raincoat on? You can play in the rain.Would you like that?"
"Yes, Mom, I want to go outside and play, even in the rain," Robbie laughed. He put on his rain shoes and raincoat very quickly.Then his mom gave him an umbrella and let him go out.
In the rain, Robbie happily splashed ( 溅着水花行走 ) in puddles (水坑).Robbie's mom saw this and remembered when she was a little girl, she liked to splash in puddles, too.Then she went out and asked Robbie," Can I splash in the puddles with you?"
"Yes, Mom.Come and splash.It's fun," Robbie said.That night, Robbie went to bed happily, because he had a wonderful day playing with his mom.
1.Robbie hoped it would stop raining in three days.
2.Robbie didn't want to make cookies at that moment.
3.Robbie's morn asked Robbie to put on his rain shoes and raincoat to buy cookies.
4.In the end, Robbie's morn went out to play in the rain with him.
5.Robbie splashed in puddles and that made his mom very angry.
科目:初中英语 来源:2012-2013学年福建省泉州一中八年级上学期期中考试英语试卷(带解析) 题型:阅读理解
![]()
根据短文内容,判断文章后面的句子是否正确,对的写(A),错的写(B)。
【小题1】The Children’s Gym wants two male swimming coaches.
【小题2】 The coaches will work in the gym during the summer vacation.
【小题3】The kids will spend a little money learning to swim in the Children’s Gym.
【小题4】The coaches must be kind to kids.
【小题5】 The coaches need to work six hours a day.
科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解
科目:初中英语 来源: 题型:
![]()
根据短文内容,判断文章后面的句子是否正确,对的写(A),错的写(B)。
( ) 56. The Children’s Gym wants two male swimming coaches.
( ) 57. The coaches will work in the gym during the summer vacation.
( ) 58. The kids will spend a little money learning to swim in the Children’s Gym.
( ) 59. The coaches must be kind to kids.
( ) 60. The coaches need to work six hours a day.
科目:初中英语 来源:2012-2013学年福建省八年级上学期期中考试英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
1
![]()
根据短文内容,判断文章后面的句子是否正确,对的写(A),错的写(B)。
1.The Children’s Gym wants two male swimming coaches.
2. The coaches will work in the gym during the summer vacation.
3.The kids will spend a little money learning to swim in the Children’s Gym.
4.The coaches must be kind to kids.
5. The coaches need to work six hours a day.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
阅读下面文章,并根据短文内容判断文后句子的正误。正确的用(T),错误的用(F)。
Today sending text messages(短信) is part of our lives. According to a survey, a third of the U. S. children send more than 100 text messages a day. Sending text messages is becoming more and more popular among young people in China, too. Children prefer text-messaging to communicate with friends no matter where they are, even under the noses of parents and teachers. It seems that some children are "addicted (上瘾)" to texting. Actually sending too much is bad for their lives, health and study.
However, sending text messages isn't all bad. It helps to improve our lives in some ways. Today many children greet each other on holidays by sending text messages instead of writing paper cards. During the last: Spring Festival, more than 14 billion text messages were sent in China. "Sending text messages helps save my pocket money," said Wu Qing, a friend of mine, "and it saves paper, too." Many parents send their kids texts instead of giving orders by mouth. It sounds more friendly. And children can accept them easily.
![]()
1.Sending text messages is popular among young people.
2.Sending too much is only bad for kids' study.
3.A text message costs a lot.
4.During the last Spring Festival, people sent fewer text messages than before.
5.Teenagers can easily accept the text messages because they think text messages are more friendly.
科目:初中英语 来源:2006年湖南省衡阳市初中毕业学业考试英语试题 题型:052
| |||||||||||||||||||||||||||||||||
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com