精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.Almost all of us have unpleasant habits.We all want to get rid of(摆脱) them,but we don't know proper ways.Here's some advice.
●Write down all the reasons why you want to stop some behavior.Look at the reasons very often.
●It's clever to do something else when you want to stop your bad habits.If you get angry easily,for example,you can go out for a walk.
●Decide what you'll do to reward(奖励) yourself if you really get rid of your bad habits.
●If you get too heavy,keep junk food out of your house.
●Bad habits develop over years,so you can't get rid of them very soon.So you should be patient.
●Don't be afraid to ask others for support.You can talk to your friends,family or other people.When you talk to them,they might be able to provide some advice that you can't get from yourself.

How to Get Rid of Bad Habits
Make a listWrite down(66)all the reasons why  you want to get rid of your bad habits.
Join in some activitiesYou'd better do something else when you want to stop your bad habits.
Give yourself a rewardDecide how to reward yourself if you(67)succeed in getting rid of your bad habits.
Keep off your bad habitsStay away from (68)junk food  if you want to be thinner.
Be patientIt's(69)hard/difficult/not easy/impossible…  to get rid of a bad habit in a short time.
Ask for  helpWhen you talk to others,they may give you(70)some advice.

分析 这是一篇日常生活类的阅读.文章的大意是:
我们所有人几乎都有坏习惯.我们都想要摆脱他们,但是我们不知道适当的方法.下面是一些建议;
写下所有你想摆脱一些行为的理由.经常看看这些理由.
如果你容易生气的话,你可以出去散散步,或者做一些其他的事情.
如果你想摆脱你的坏习惯,你可以给自己设立一个奖励.
如果你想变得瘦一些,你不要吃垃圾食品了.
坏习惯是多年养成的,你不可能很快摆脱他们.因此你要有耐心.
不要害怕向别人寻求支持.你可以和朋友,家人和其他人谈.当你和他们谈时,他们可能给你提供一些你自己不能除去的坏习惯的建议.

解答 66.all the reasons why.细节理解题.根据Write down all the reasons why you want to stop some behavior可知写下你为什么想摆脱一些行为的理由;故填all the reasons why.
67.succeed 细节理解题.根据Decide what you'll do to reward(奖励) yourself if you really get rid of your bad habits.可知如果你真的想摆脱你的坏习惯时决定你的奖励是什么,它的同义句是如果摆脱坏习惯成功了,那么就决定如何奖励你自己;"做某事成功了"是succeed in doing sth;故填succeed
68.junk food.细节理解题.根据If you get too heavy,keep junk food out of your house.可知,如果你想变得瘦一些,你不要吃垃圾食品了.故填junk
food.
69.hard/difficult/not easy/impossible.细节理解题.根据Bad habits develop over years,so you can't get rid of them very soon.So you should be patient.可知,坏习惯是多年养成的,你不可能很快摆脱他们.因此你要有耐心.可推知在短时间里去除它们是困难的.故填hard/difficult/not easy/impossible等.
70.some advice/some ideas/some suggestions.细节理解题.根据Don't be afraid to ask others for support.You can talk to your friends,family or other people.When you talk to them,they might be able to provide some advice that you can't get from yourself.可知不要害怕向别人寻求支持.你可以和朋友,家人和其他人谈.当你和他们谈时,他们可能给你提供一些你自己不能除去的坏习惯的建议.故填some advice/some ideas/some suggestions 等.

点评 文章非常简单,结果简单明了.所设置的题目并不难理解.解答这类问题首先对文章进行大致了解,再结合题目进行仔细认真的作答,一般都会迎刃而解.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

6.Betty and I are best friends.Our birthdays are on the same day,so every year we have a birthday party together.But this year we had a costume party instead.
While we were writing the invitations,my mom came in and asked,“Nancy,what about inviting John?”John had been in our class for only a few months,but he was already getting better grades in math than anyone else in our class.“Mom,he wears the same pants to school every day.How could he even afford a costume?”Mom said nothing.
  The next day,mom gave me an envelope(信封) with a shopping card in it.“I thought it would be nice for you to give this to John.”Mom said.But how?We didn’t want to make John embarrassed.We discussed it for a long time.Finally,Betty and I had a good idea.
  On the day of our party,John arrived,in an old sheet(床单),but still in the same brown pants as usual.Before eating the birthday cake,Betty said in a loud voice,“Now it’s time for the great prize game.”It was a math game.None of us were surprised when John gave the right answer first and walked off with the envelope.
Everything went well as we planned.John wore a new pair of pants and a new shirt the next week.He felt happy.So did we.

61.Nancy and Betty areA.
A.best friends        B.cousins   C.sisters    D.brother and sister
62.John did best inC of all the class.
A.English      B.games   C.math    D.science
63.D had the idea of playing a math game.
A.Nancy’s mother  B.Nancy    C.Betty  D.Betty and Nancy
64.John gotB as the prize for the math game.
A.an envelope     B.a shopping card     C.a birthday cake   D.a new pair of pants
65.Betty,Nancy and John all feltA in the end.
A.happy  B. embarrassed      C.surprised     D.sad.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.Could you give me some good __________ how to learn English well?(  )
A.advices onB.advices aboutC.advice onD.advice in

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Hi,Mary.You           really beautiful today.
-Thank you.(  )
A.lookB.soundC.feelD.taste

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.
24.A
A.Bookstore
B.Shoe Store
C.Post Office
D.Men's Wear
25.B
A.find Gate A
B.pass the Flower Shop
C.go to the Steak House
D.turn left to the Candy Shop
26.C
A.find a belt
B.look for a CD
C.buy some bread
D.go to the restroom.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.
46.Temple won the first Juvenile Oscar inC.
A.1928            
B.1934         
C.1935          
D.1948.
47.From the passage we know that TempleD.
A.was not good at dancing    
B.began to star in her first movie when she was ten years old.
C.was unfriendly to her fan   
D.encouraged the whole country during the Great Depression
48.According to the passage,Shi Li and Cui JipingA.
A.are disabled people full of love       
B.wrote many famous books.
C.finished the book by themselves       
D.live a very poor life
49.Which of the following is TRUE about the book?B
 A.It is the first world encyclopedic dictionary.
 B.It can help deaf people know about the world more easily.
 C.It took them sixteen years to finish the book.
 D.It includes medicine and art about the life of deaf people.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.Mike,would you mind driving a little ________?I'm afraid I'll be late for the train.(  )
A.louderB.fasterC.slowerD.quieter

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.--Is this bag____?
--No.It belongs to_____.(  )
A.his,hersB.yours,herC.hers,hisD.yours,mine

查看答案和解析>>

同步练习册答案