分析 人们喜欢鹦鹉的美丽而明亮的颜色.它们是聪明的鸟.它们可以学会说话.世界上有超过300不同种类的鹦鹉.
像其他鸟类一样,鹦鹉也喜欢在户外飞行,也喜欢树林.当人从宠物商店购买它们,鹦鹉就必须住在笼子里.它们感觉很不好在那.因此如果你有养鹦鹉,你最好给它们一个大笼子里,给它们好的食物新鲜的水喝.你可以用煮好的米饭和新鲜水果喂它们.
许多人认为鹦鹉是可爱的鸟.它们可以说话问候人们,这就是为什么那么多人在家养鹦鹉并与它们交朋友的原因.
解答 答案:1.Yes,they are.细节理解题.根据文中第二句话"They are clever birds.它们是聪明的鸟."可知答案是肯定的,所以答案是Yes,they are.
2.They can learn to talk.细节理解题.根据文中第二句话"They can learn to talk.它们可以学会说话."它们可以学会说话这项技能,所以答案是They can learn to talk.
3.They like flying in the open air and trees.细节理解题.根据文中"Like other birds,parrots like flying in the open air.They like trees,too."像其他鸟类一样,鹦鹉也喜欢在户外飞行,也喜欢树林.所以答案是They like flying in the open air and trees.
4.They feel bad.细节理解题.根据文中"When people buy them from pet shops,parrots have to live in cages.They feel bad there."当人们从宠物店购买鹦鹉之后,它们就必须生活在笼子里,本来鸟儿们喜欢在户外飞行,所以它们会感觉很不好很不舒服.所以答案是They feel bad.
5.lovely birds、say some words to greet people.细节理解题.根据文章中"Many people think parrots are lovely birds.They can say some words to greet(问候)people.That is why so many people keep parrots at home and make friends with them."就是因为鹦鹉很可爱而且还会说一些和人们打招呼的话,所以人们才愿意在家中饲养它们,所以答案填lovely birds、say some words to greet people.
6.I think they are very beautiful and clever.自由理解题.根据文章内容还有我个人理解,我认为鹦鹉既美丽又聪明,我也很喜欢鹦鹉.
点评 做此类题必须对文章理解的透彻,再联系上下文做好每一道题.也要对内容有一定的感悟.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | plant | B. | planting | C. | to plant | D. | planted |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.a picture-book | B.a story book |
| C.a magazine | D.school rules |
| A.be special | B.be sure |
| C.feel nice | D.be remembered |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| He lost arms since he was a child,but he becomes a pianist who creates miracle(奇迹) of life.He wrote it in the keys of piano with his feet:believe in yourself.That period of light music exactly the trajectory(轨迹) that he is trying to fly. | |
| The teacher couple from Cheng du to plateau(高原)area to teach in volunteering(自愿).They take their young children,In order to teach more children.They are Double Lotus Flowers(并蒂莲) which Bloom widely. | |
| She saved a baby in the critical moment(关键时刻),regardless of herself.She is the most beautiful mother.She is not stronger than we are,but at that moment,has let us look up to her. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com