| (1)WAITER WANTED Are you hard-working?Do you like to meet people?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter. Call AL Hotel at 8556779. | (2)REPORTER WANTED Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter, please call Karen at 8558366. |
| (3)HELP WANTED Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of it,call us at 8766588.80 dollars or more.Today!Hurry! | (4)CLEANER WANTED Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at 20 dollars once,call us this evening 18:00-20:00.Tel:8633800. |
分析 这是一则刊登在报纸上的广告,为寻找工作的人提供了一些关于工作的信息.
解答 56.C 细节理解题.根据If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter.Call AL Hotel at 8556779.可知AL Hotel需要服务员,故选 C.
57.C 细节理解题.根据Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of it,call us at 8766588可知如果你喜欢孩子并且有两天的休息日,可以联系这个电话,故选C.
58.B 细节理解题.根据If you hope to get the job paid at $ 20 once,可知一天打扫一次,一次20美元,那么一星期保洁员可以挣140元,所以答案为B.
59.B 细节理解题.根据Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter,可知喜欢写作的大学生,在暑假期间,对广告2更感兴趣,故选B.
60.C 细节理解题.这是一则找工作的广告,最可能出现在报纸上,故选C.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title:Homeland English Publisher (出版社):Homeland Ltd Wholesale price:110Retailprice:140 Textbook:Yes Copies sold last month:3 Copies in stock:2 | Title:How to Become Successful Publisher:Founders Company Ltd Wholesale price:25Retailprice:40 Textbook:No Copies sold last month:2 Copies in stock:1 |
| Title:Biology at a Glance Publisher:New Times Publishing Ltd Wholesale price:70Retailprice:95 Textbook:No Copies sold last month:18 Copies in stock:3 | Title:Good Health in 20Days Publisher:Oscar World Ltd Wholesale price:50Retailprice:66 Textbook:No Copies sold last month:10 Copies in stock:20 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| dream lend match enjoy control |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | wins | B. | to win | C. | won | D. | winning |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | sadly,to accept | B. | sadness,accept | ||
| C. | sad,to accept | D. | sadness,to accept |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com