精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.We can find ads everywhere.Here are four ads.Please read them carefully.
(1)WAITER WANTED
Are you hard-working?Do you like to meet people?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter.
Call AL Hotel at 8556779.
(2)REPORTER WANTED
Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter,
please call Karen at 8558366.
(3)HELP WANTED
Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of it,call us at 8766588.80 dollars or more.Today!Hurry!
(4)CLEANER WANTED
Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at 20 dollars once,call us this evening 18:00-20:00.Tel:8633800.
56.Care needed in AL Hotel.
A.Cleaners         
B.Reporters         
C.Waiters
57.If you like children and have two-day free,you can call atCfor a job.
A.8556779         
B.8558336         
C.8766588
58.If the owner of the large house asks a cleaner to tidy his house once a day,how much will the cleaner get in a week?B
A.120dollars.
B.140dollars.
C.160dollars.
59.If you're a college student of English who enjoys writing,during your summer holidays you will be more interested in the job inB.
A.ad(1)
B.ad (2)
C.ad (3)
60.The above job ads are probably fromC.
A.a science book         B.a story book         C.a newspaper.

分析 这是一则刊登在报纸上的广告,为寻找工作的人提供了一些关于工作的信息.

解答 56.C 细节理解题.根据If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter.Call AL Hotel at 8556779.可知AL Hotel需要服务员,故选 C.
57.C 细节理解题.根据Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of it,call us at 8766588可知如果你喜欢孩子并且有两天的休息日,可以联系这个电话,故选C.
58.B 细节理解题.根据If you hope to get the job paid at $ 20 once,可知一天打扫一次,一次20美元,那么一星期保洁员可以挣140元,所以答案为B.
59.B 细节理解题.根据Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter,可知喜欢写作的大学生,在暑假期间,对广告2更感兴趣,故选B.
60.C 细节理解题.这是一则找工作的广告,最可能出现在报纸上,故选C.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.He is like a father to me.介词.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

18.Turn left at the second crossing.(同义句)
Takethe second crossingon the left.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.Fujian is ____ the east of China.(  )
A.toB.inC.onD.of

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.Live Pod Music
Enjoy the music from Jay Chou,the famous pop singer.
PLACE:The music hall         DATE:July 20-22
PRICE:¥200〜250         TIME800pm-10:00pm
Soanish Dancing
Spanish dancing is fun and easy to learn.Come and learn this wonderful dance from Spain.
PLACE John Smith's         DATE July 1-31
PRICE:¥60         TIME:7:30pm-9:30pm
TEL:301-2768
Shows-Daqian Museum
Daqian Museum has over 1,000pieces on display here.Come and see the whole
of Chinese history!
PLACE:Daqian Museum         DATE July 1 一 August 31
PRICE:¥50 (half for students)
TIME:Monday to Friday:8:30am-5:30pm Weekends:9:00am-8:00pm
TEL271-1399

56.If you want to learn dancing,you can callB.
A.271-1399
B.301-2768
C.488-6888
57.You can enjoy Jay Chou's music atAin the music hall.
A.8:00pm on July 20       
B.9:00pm on July 23       
C.7:30pm every day
58.You can learn at John Smith's.B.
A.American Jazz         
B.Spanish Dancing         
C.pop songs
59.-Look!There is a big show on history atB.
-Cool!I'm a big fan of history.
A.the music hall         
B.Daqian Museum         
C.John Smith's
60.If Mr Zhong wants to go to the museum with his wife and ten-year-old daughter,
how much should he pay for it?C.
A.Y75.    
B.¥100.   
C.¥125.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

14.Jack is a clerk of a bookstore.Here is the note from his boss,Ben.Jack has to decide what books to order according to the following note and the descriptions of the books.
Hi Jack,
You must hand in the order list of books to me by the first working day of every month.The rules for choosing books are:
For textbooks:
●August is coming.We must choose all textbooks,without thinking of other rules.
For books which are not textbooks:
●If more than five copies of books were sold last month,we choose them.But if there are five copies or more in stock (现货),we do not make an order.
●If the wholesale (批发) prices of the books are higher than 75,wedonotchoosethem.Andwedonotorderanythingwhoseretail(零售)priceishigherthan100.
●Ben
The descriptions of the books
Title:Homeland English
Publisher (出版社):Homeland Ltd
Wholesale price:110Retailprice:140
Textbook:Yes
Copies sold last month:3
Copies in stock:2
Title:How to Become Successful
Publisher:Founders Company Ltd
Wholesale price:25Retailprice:40
Textbook:No
Copies sold last month:2
Copies in stock:1
Title:Biology at a Glance
Publisher:New Times Publishing Ltd
Wholesale price:70Retailprice:95
Textbook:No
Copies sold last month:18
Copies in stock:3
Title:Good Health in 20Days
Publisher:Oscar World Ltd
Wholesale price:50Retailprice:66
Textbook:No
Copies sold last month:10
Copies in stock:20
61.Jack must hand in the order list to his boss byD.
A.the first day of last August                     
B.the last working day of this month
C.the last day of next August                    
D.the first working day of each month
62.If Jack wants to buy the books about success,he should order them fromB.
A.Homeland Ltd                                     
B.Founders Company Ltd
C.Oscar World Ltd                             
D.New Times Publishing Ltd
63.The wholesale price of the bookA is over 100.
A.HomelandEnglish
B.Good Health in 20 Days
C.Biology at a Glance
D.How to Become Successful
64.The number of the books sold best last month isC.
A.3
B.10
C.18
D.20
65.Jack can't buy Good Health in 20 Days becauseC.
A.it is not a school text book
B.its whole sale price is too high
C.the copies in stock are more than 5 
D.the copies sold last month are over 5.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.
dream  lend  match  enjoy  control
56.I believe youwill enjoythe party when you meet so many humorous guys there.
57.This capmatches your school uniform very well.Take it!
58.As Nancywas dreaming about her old school,a loud noise woke her up.
59.The firemenhave controlled the fire,so all of you are out of danger now.
60.-Andy's bike looks the same as yours.
-That's mine.Ilent it to him on my way home.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.Tu Youyou is the first Chinese woman       a Nobel Prize in science.(  )
A.winsB.to winC.wonD.winning

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.He told me with ______ that he had no choice but ________ the fact of his son's death.(  )
A.sadly,to acceptB.sadness,accept
C.sad,to acceptD.sadness,to accept

查看答案和解析>>

同步练习册答案