| Title:Homeland English Publisher (出版社):Homeland Ltd Wholesale price:110Retailprice:140 Textbook:Yes Copies sold last month:3 Copies in stock:2 | Title:How to Become Successful Publisher:Founders Company Ltd Wholesale price:25Retailprice:40 Textbook:No Copies sold last month:2 Copies in stock:1 |
| Title:Biology at a Glance Publisher:New Times Publishing Ltd Wholesale price:70Retailprice:95 Textbook:No Copies sold last month:18 Copies in stock:3 | Title:Good Health in 20Days Publisher:Oscar World Ltd Wholesale price:50Retailprice:66 Textbook:No Copies sold last month:10 Copies in stock:20 |
分析 本文是一则订购书籍的情况反馈信息表,书店的职员杰克必须根据以下说明和书的描述来决定要订购什么书.文章根据书籍的销售和储存情况给出了具体的订购规则,下文表格具体介绍了四类书籍的相关销售和信息情况.
解答 61.D 细节理解题:根据第二段You must hand in the order list of books to me by the first working day of every month你必须每个月的第一个工作日把书的订单交给我,故选D.
62.B 细节理解题:根据第二个表格Title:How to Become Successful;Publisher:Founders Company Ltd《如何成功》,出版社:Founders Company Ltd,故选B.
63.A 细节理解题:根据第一个表格Wholesale price:110批发价110,其余三种批发价均在100以下,故选A.
64.C 细节理解题:根据第三个表格Copies sold last month:18.上个月所卖复制本18本,比较得知,这是卖得最好的,故选C.
65.C 细节理解题:根据上文But if there are five copies or more in stock (现货),we do not make an order但如果有五份或更多的库存,我们不下订单;因为这本书的存货是20:Copies in stock:20,即多于5本,故选C.
点评 本文题目主要是事实询问题,此类题型的问题多以what、who、which、when、where、how或者why等词引导,就文中某句、某段或某一具体细节进行提问并要求考生回答. 做好这类题的要领是:1.明确题意,顺藤摸瓜.2.按照要求,寻找答案来源.3.找准关键词,明白其暗示作用.4.多读课文,正确使用排除法.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | tastes | B. | feels | C. | sounds |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | interesting something; interested | |
| B. | interested something; interesting | |
| C. | something interesting; interested | |
| D. | something interested; interesting |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| READER NOTICE |
| Library closed:16th to 18th November |
| We are sorry to let you know that our library will.be closed next Wednesday, Thursday and Friday for the sports meeting.It reopens on Saturday ( 19th November) with new opening hours. |
| Monday-Friday:8 a.m.--6 p.m. Saturday & Sunday:10 a.m.-5 p.m. Public holidays:closed |
| We apologize for any inconvenience caused. School library staff |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| (1)WAITER WANTED Are you hard-working?Do you like to meet people?If your answer is"Yes",then we have a job for you as a waiter. Call AL Hotel at 8556779. | (2)REPORTER WANTED Do you like to talk with people?Do you like to write stories?If you want to work for our magazine as a reporter, please call Karen at 8558366. |
| (3)HELP WANTED Do you like babies?Can you look after one baby for two days?If you are sure to take good care of it,call us at 8766588.80 dollars or more.Today!Hurry! | (4)CLEANER WANTED Can you make a large house clean and tidy?If you hope to get the job paid at 20 dollars once,call us this evening 18:00-20:00.Tel:8633800. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Shanxi Art College Wang Dawei (painter) 103Jiefang Road,Linfen 041000 Shanxi,China Tel:0357-6587943 Fax:0357-6587948 E-mail:wangdawei@sina.com | WAITER WANTED Our restaurant needs some waiters.The work is hard.The work ends late at night.The work needs you to meet people.If you like the work,you can call Wanli Big Restaurant at 0357-2037204.You can also call our manager Lin Huifang at 13623016363. |
| Sitong Taxi Company Gao Qiang 234Renmin Road,Houma 043000 Shanxi,China E-mail:gaoqiang@yahoo,com Tel:0357-8760584 13901367854 (mobile) | SUMMER JOB Our school newspaper needs some reporters.Do you like to write stories?Then come and work with us.Please call Li Hong (reporter) at 0357-5768900or 13703458529 (mobile). You can also send an e mail to lihong@torn,com. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | to get,to change | B. | to got,to change | ||
| C. | to get,change | D. | to get,changing |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | it is | B. | he isn't | C. | she isn't | D. | it isn't |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com