| The Reason I Won't Be Coming Writer:Elliot Perlman List Price:24.95 Pages:288 Publisher:Riverhead Hardcover ISBN:573223212 The nine smart,thoughtful stories in this collection tell hopes,fears,and desires. |
| Bag the Elephant:How to Win and Keep Big Customers Writer:Steve Kaplan List Price:19.95 Pages:208 Publisher:Bard Press ISBN:1885167628 Bag the Elephant is more than a strategy book.Throughout the book you'll find stories that show you how to put the strategy to work. |
| A Long Way Gone:Memories of a Boy Solider Writer:Ishmael Beah List Price:22.00 Pages:240 Publisher:Farrar,Straus and Giroux ISBN:0374105235 Ishmael Beah is one of many African children forced into local conflicts as boy soldiers.A Long Way Gone is his true life story. |
| Christmas Letters Writer:Debbie Macomber List Price:9.97 Pages:272 Publisher:Mira ISBN:0778323498 It is a new romantic comedy from New York Times bestselling writer Debbie Macomber.Katherine writes Christmas letters for other people.But for Dr.Wynn Jeffries,Christmas means lies and deception.They disagree about everything.But finally,they both discover that love means accepting each other's differences. |
分析 这篇文章介绍了几本书的内容,价格,作者,页数和出版商等信息.
解答 41.D细节理解题,根据The Reason I Won't Be Coming一栏中的The nine smart,thoughtful stories in this collection tell hopes,fears,and desires可知The Reason I Won't Be Coming里有九个聪明的,有思想的故事,故选D.
42.C细节理解题,根据第二栏里的作者Steve Kaplan可知这本书的作者是Steve Kaplan,价格是19.95,故选C.
43.D细节理解题,根据Christmas Letters这一栏里作者是Debbie Macomber,故选D.
44.B细节理解题,根据A Long Way Gone:Memories of a Boy Solider可知这本书是关于一个小男孩士兵的回忆,故选B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | didn't rain | B. | won't rain | C. | doesn't rain | D. | isn't raining |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | Jim's | B. | Molly's | C. | Molly's sister | D. | Jim's sister |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.I'm an English guide from Beijing China Travel Service. B.Here you are. C.Are you Miss White from New York? D.It will take us to the hotel. E.I am so lucky that I could meet my guide as soon as I got off the plane. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How | B. | Where | C. | Who | D. | When |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com