精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.
Come to Austria (奥地利)!
Soll is a village in the mountains in western Austria,and the Hotel Post,opened by a local family,is clean and cheap.From the hotel you can see the whole village,the forests (森林) and the mountains.The temperatures in summer are usually 20°C to 25°C in the daytime,but much cooler at night.You can have a good sleep.
Enjoy Thailand!
When you visit Bangkok in Thailand,do not miss the early morning river boat trip to the Floating (漂浮的) Market just outside the city.There you will find many kinds of fruits and vegetables and you can pay for them when you sit in your boat.Don't forget your hat:the sun can be strong and it may be as hot as 40°C at noon!
Visit Hawaii!
Maybe the most beautiful place in Hawaii is Kauai.You can visit its long,sandy beaches in the south and west of the island,and mountains and forests in the north,but be careful:there are many mosquitoes (蚊子).Daytime temperatures there are ususally around 24°C to 26°C by the sea,and only a little cooler in the late evening.
根据广告内容,选择最佳答案.
66.If you stay at the Hotel Post,you can't seeB.
A.the whole village 
B.the beautiful sea
C.the forest  
D.the mountains
67.At the Floating Market,you can buy thingsC.
A.in big stores B.in the streets C.in the boats D.in small shops
68.Because of the strong sunlight in Bangkok,you should bringB.
A.a backpack B.a hat C.water D.food
69.According to the three advertisements,if you want to visit long,sandy beaches,you should go toD.
A.Tibet B.Austria C.Thailand D.Hawaii
70.The three articles are the advertisements aboutA.
A.travel B.transportation C.food D.clothing.

分析 本文以表格的形式主要向我们介绍了三个旅游景点:奥地利,泰国,夏威夷.

解答 66 B 细节理解题:根据第一个表格From the hotel you can see the whole village,the forests (森林) and the mountains.从酒店你可以看到整个村庄,森林和山脉.故选B.
67 C 细节理解题:根据第二个表格There you will find many kinds of fruits and vegetables and you can pay for them when you sit in your boat在那里你会发现各种各样的水果和蔬菜,你可以支付他们当你坐在你的船上时.故选C.
68 B 细节理解题:根据第二个表格Don't forget your hat:the sun can be strong and it may be as hot as 40°C at noon!别忘了你的帽子:太阳会很强,中午可能会热到40°C.故选B.
69 D 细节理解题:根据第三个表格You can visit its long,sandy beaches in the south and west of the island你可以参观很长的沙滩在南部和岛的西部.故选D.
70 A 大意理解题:根据Come to Austria (来奥地利)!;Enjoy Thailand(享受你的泰国之旅);Visit Hawaii!(参观夏威夷),即都与旅游相关,故选A.

点评 本文属于表格型阅读理解,此类插图题型是通过图解、地图或插图的形式,形象化地表现信息,用以降低试题的难度,是短文和题目不可缺少的组成部分.在做此类题时,要求学生一定要:1.把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证. 2.若是地图,则要做到方位明确. 3.要正确理解文中方位介词及有关信息词的重要意义.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.Many children like ________ very much.(  )
A.potatos and tomatoB.potatoes and tomatoes
C.potatos and tomatosD.potato and tomatoes

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.
  he    only    practice   late   call   dream  in  foot  without  anybody
Liu Wei is an unusual young man.He lost both arms (66)in a terrible accident at the age of 10,but he still held on to his(67)dream.As a child,he loved music.He wanted to play the piano with his (68)feet,but he couldn't find (69)anybodyto teach him.So he had to learn it by(70)himself.He kept (71)practicingfor seven hours every day.He often says,"For people like me,there are
(72)onlytwo choices.One is to give up all ideas and quickly die (73)without hope; the other is to struggle with no arms to live a wonderful life."Three years(74)later,he managed to become the champion of China's Got Talent and was(75)calledthe"armless pianist"by people.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.你应该保持均衡的饮食.
You should keep abalanceddiet.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.
two    happy    walk    woman    my
71.The girl hasn't seen her parents for months.She feels lonely andunhappy.
72.Johnwalked home yesterday because he missed the last bus.
73.I can't work out the problem bymyself,so I have to call my sister for help.
74.The book is very interesting.We've already read ittwice.
75.Manywomen often go dancing in the open air.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.Frogs are animals that can live both in water and on land.There are more than 5,000kinds of frogs on the earth.The earliest known frogs lived about 190million years ago and the frogs today still look the same.Here are some fun things that you might not know about frogs.Enjoy!
The Biggest and the Smallest Frogs
Some frogs can be very big.The biggest kind of frog is the Goliath Frog in West Africa.Its body can be nearly 30cm long,about the size of a large cat.The Gold Frog and the Poison Frog are the smallest frogs in the world.They are less than 1cm long.Though the Poison Frog is very small,it is not weak at all.It is dangerous.Any animal that eats it will die very soon.
The Best Jumpers
Frogs are very good at jumping.They developed jumping legs so that they would not be eaten by other large animals.Using their big strong legs,more frogs can jump over 20times their own length.It is like a person jumping over about 30,48.The Australian Rocket Frog can even jump over 2m,which is 50times its body length(5.5cm).That might be the reason why frogs are called the best jumpers on the earth.
The Cryogenic Animal
Some frogs like the Common Wood Frog have a special ability to live in very cold places.When the temperature goes down,they become ice frogs.2/3of their body water freezes.Their hearts stop,and their breathing stops too.You may think they are dead,but in fact they are not.Maybe we humans can learn the way that the frogs do for medical purpose.
29.The earliest frogs lived aboutD million years ago.
A.20B.30   C.50   D.190
30.The Gold Frog is one of theA frogs on the earth.
A.smallest   B.biggest   C.strongest   D.weakest
31.D can jump over 2m.
A.The Goliath Frog   B.The Common Wood Frog
C.The Poison Frog   D.The Australian Rocket Frog
32.What will happen to a Common Wood Frog at very low temperature?B
A.It will die very soon.B.It will be an ice frog.
B.It will become dangerous.D.It will become very small.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

3.China is the latest country to have its own TV singing shows.The Voice of China attracted lots of the country's audience(观众).It was a big success.It's just like the other singing shows around the world,and gets more and more popular.
Na Ying,a judge(评委) of The Voice of China,said,"I love it because it's real.And that's why audience love the show.We choose the winner according to the voice,not the appearance.It makes the show is different from other music shows in China."
In The Voice of China,judges are also teachers of the singers they choose.If two or more judges want the same singer,the singer has a difficult chance for himself or herself to choose the famous teachers.
Na Ying also said,"We want to encourage  them.Most of the singers have to work hard for their lives.They didn't give up and tried their best to make their music dreams come true.We want them to hold on to(坚持) their dreams and do what they really like to do."
For judges,it is hard to knock out(淘汰) any team members.Sometimes they may cry when a singer has to leave.

76.The Voice of China is gettingB.
A.more and more boring   
B.more and more popular     
C.harder and harder
77.Na Ying is aC of The Voice of China.
A.writer            
B.singer           
C.judge
78.Judges choose the singer according toA.
A.voice            
B.appearance         
C.habits
79.Is it easy for the singer to choose the famous teachers?B
A.Yes,it is.
B.No,it isn't.
C.I don't know.
80.How does the judge sometimes feel when a singer has to leave?B
A.Happy           
B.Sad            
C.Relaxed.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.The little dog is so cute,______ I like it very much.(  )
A.soB.butC.or

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.Thanks forwriting (write) to me.

查看答案和解析>>

同步练习册答案