分析 本文主要叙述了青蛙是水陆两栖动物,世界上有5000多种青蛙.最早的青蛙生活在大约1亿九千万年前,和今天的青蛙看上去一样.并一一介绍了最大的青蛙,最小的青蛙,跳得最远的青蛙和能承受最低温度的青蛙.
解答 29 D 细节理解题.根据第一段"The earliest known frogs lived about 190 million years ago已知的最早的青蛙生活在大约1亿9000万年前",可知本题选D.
30 A 细节理解题.根据第二段"The Gold Frog and the Poison Frog are the smallest frogs in the world.金蛙和毒蛙是世界上最小的青蛙",可知本题选A.
31 D 细节理解题.根据第三段"The Australian Rocket Frog can even jump over 2m,澳大利亚火箭蛙跳甚至能超过2米",可知本题选D.
32 B 细节理解题.根据第四段"When the temperature goes down,they become ice frogs.当温度下降,他们变成冰蛙",可知本题选B.
点评 本文题目主要是事实询问题,此类题型的问题多以what、who、which、when、where、how或者why等词引导,就文中某句、某段或某一具体细节进行提问并要求考生回答. 做好这类题的要领是:1.明确题意,顺藤摸瓜.2.按照要求,寻找答案来源.3.找准关键词,明白其暗示作用.4.多读课文,正确使用排除法.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Come to Austria (奥地利)! Soll is a village in the mountains in western Austria,and the Hotel Post,opened by a local family,is clean and cheap.From the hotel you can see the whole village,the forests (森林) and the mountains.The temperatures in summer are usually 20°C to 25°C in the daytime,but much cooler at night.You can have a good sleep. |
| Enjoy Thailand! When you visit Bangkok in Thailand,do not miss the early morning river boat trip to the Floating (漂浮的) Market just outside the city.There you will find many kinds of fruits and vegetables and you can pay for them when you sit in your boat.Don't forget your hat:the sun can be strong and it may be as hot as 40°C at noon! |
| Visit Hawaii! Maybe the most beautiful place in Hawaii is Kauai.You can visit its long,sandy beaches in the south and west of the island,and mountains and forests in the north,but be careful:there are many mosquitoes (蚊子).Daytime temperatures there are ususally around 24°C to 26°C by the sea,and only a little cooler in the late evening. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | basic | B. | difficult | C. | large |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com