分析 这篇短文主要介绍了中国音乐节目---《中国之声》,这个节目吸引全国的观众,而且在世界各地,越来越受欢迎.文中还提到评委那英对这个节目的评价.
解答 76.答案:B.细节理解题.阅读短文第一段可以找到相关信息:The Voice of China attracted lots of the country's audience(观众).It was a big success.It's just like the other singing shows around the world,and gets more and more popular.由此可以推断出出:《中国之声》正变得越来越受欢迎.故选:B.
77.答案:C.细节理解题.阅读短文第二段开头可以找到相关信息:Na Ying,a judge(评委) of The Voice of China,故选:C.
78.答案:A.细节理解题.阅读短文第二段可以找到相关信息:We choose the winner according to the voice,not the appearance.由此可以知道:评委选择歌手根据他们的声音,而不是外貌,故选:A.
79.答案:B.推理判断题.阅读短文第三段可以找到相关信息:In The Voice of China,judges are also teachers of the singers they choose.If two or more judges want the same singer,the singer has a difficult chance for himself or herself to choose the famous teachers.(在《中国之声》节目中,评委也是所他们选择歌手的老师.如果两个或两个以上的评委想要同一个的歌手,歌手很难为自己选择名师.)由此可以知道:对歌手来说选择名师不容易,故选:B.
80.答案:B.细节理解题,阅读短文最后一段可以找到相关信息:For judges,it is hard to knock out(淘汰) any team members.Sometimes they may cry when a singer has to leave.由此可以知道:当一个歌手被动淘汰时,评委有时感到很难过,故选:B.
点评 首先通读全文,了解文章大意,然后弄清题干意思,对照短文信息确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Come to Austria (奥地利)! Soll is a village in the mountains in western Austria,and the Hotel Post,opened by a local family,is clean and cheap.From the hotel you can see the whole village,the forests (森林) and the mountains.The temperatures in summer are usually 20°C to 25°C in the daytime,but much cooler at night.You can have a good sleep. |
| Enjoy Thailand! When you visit Bangkok in Thailand,do not miss the early morning river boat trip to the Floating (漂浮的) Market just outside the city.There you will find many kinds of fruits and vegetables and you can pay for them when you sit in your boat.Don't forget your hat:the sun can be strong and it may be as hot as 40°C at noon! |
| Visit Hawaii! Maybe the most beautiful place in Hawaii is Kauai.You can visit its long,sandy beaches in the south and west of the island,and mountains and forests in the north,but be careful:there are many mosquitoes (蚊子).Daytime temperatures there are ususally around 24°C to 26°C by the sea,and only a little cooler in the late evening. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What a pity! | B. | I hope so. | C. | I'm afraid not. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | support | B. | practice | C. | greetings |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | I'm Emma | B. | That's Emma speaking | ||
| C. | This is Emma speaking |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com