分析 一种叫"Lydia"的海鸟为了给孩子们找食物,不远千里穿越陆路.这说明了海污染越来越严重,海里的鱼类越来越少,而海鸟的数量也在逐年减少.
解答 86.Because she wanted to search for food for her baby. 细节理解题 根据"A seabird named Lydia recently made a 26-day nonstop(不间断的)journey of about 2,500miles,just to search for food for her baby"可知,它不远千里只是为了给孩子寻找食物,故答案为Because she wanted to search for food for her baby
87.They usually fly a few hundred miles at a time. 细节理解题 根据"this kind of birds was known only to fly a few hundred miles from where they live"可知,这种鸟通常只飞几百英里,故答案为They usually fly a few hundred miles at a time
88.The number has fallen by 10 percent over the past 20 years.推理判断题 根据"The number of the birds,has fallen by 10 percent over the past 20 years."可知,鸟的数量在过去的二十年里减少了百分之十.故答案为The number has fallen by 10 percent over the past 20 years
89.Fish resources around Christmas Island are not large enough now.细节理解题 根据"Maybe it shows that fish resources(资源)around Christmas Island are not large enough now."可知,鸟的长途飞行说明了海里的鱼类数量不够多了.故答案为Fish resources around Christmas Island are not large enough now
90.We should try to protect our environment. 推理判断题 根据"That might explain the slow decline of the bird--sea pollution is serious"可知,由于海水污染严重,鸟儿的数量也在下降,所以我们应该保护环境.故答案为We should try to protect our environment
点评 做这道题时要先通读全文,弄清短文大意,然后根据相关句子写出正确答案,最后仔细检查.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | a; the | B. | the; the | C. | /; the | D. | the;/ |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 21.A.quick | B.clever | C.glad | D.patient |
| 22.A.children | B.letter | C.vegetable | D.fruits |
| 23.A.threw | B.read | C.wrote | D.opened |
| 24.A.hands | B.mouth | C.feet | D.nose |
| 25.A.easy | B.interesting | C.hard | D.same. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 81.What language must the babysitter speak well?B | A.English.B.Chinese. C.English and Chinese. |
| 82.How many hours does the babysitter work each week?C | A.8hours.B.2hours. C.14hours. |
| 83.How much can the babysitter get each week?A | A.280yuan.B.140yuan. C.20yuan. |
| 84.What does the babysitter need to have?B | A.Experience and patience.B.Patience and responsibility. C.Experience and the ability to play with a child. |
| 85.How can the person asking for the job get in touch with Emily's parents?C | A.By telephone.B.By email. C.By telephone or by email. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:句型转换
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com