| House For Sale Century Garden,Shijiazhuang 3-story house,509sqm (平方米)total land area,428.8sqm built-in,312.2sqm garden.Asking¥13million (1.57million ). If you are interested in the house,please contact the Housing Center. MP:13861973547Tel:0311-89609228Fax:0311-89609728 | |
| Job Wanted Cherry,24,a shining girl,is good at oral English and Putonghua.Now she is working at a trade company in Shijiazhuang.She is kind hearted,hard-working and healthy.She would like part-time weekend work offering Putonghua lessons to foreign friends. Her email address:cherrylf@hotmail.com. | |
| Qingliang Mountain Ski Park Price:18yuan (entrance ticket 门票), 50yuan/hour on weekdays and 70yuan/hour on weekends,120yuan/four hours on weekdays and 190yuan/four hours on weekends. Tel:0311-85191617 |
分析 本文是一篇广告布告类短文.主要介绍了四则网络广告,每个人上网的时候他们可以很多很多的选择要看什么.我们总会发现有许多不同的广告,一些是很烦人的,但有些是有用的,下面是一些网络广告,或许对你有用.第一个是房屋销售的广告,这是一个位于石家庄世纪花园的房子,三层,土地面积是509平方米,房内面积是428.8平方米,312.2平方米的花园,要价一千三百万,如果感兴趣的话,可以联系房屋中心,手机:13861973547,电话:0311-89609228传真:0311-89609728.第二个是求职广告,柴蕊,一个阳光的女孩,擅长英语口语和普通话,她现在石家庄的一家贸易公司上班,她很善良,工作很努力,身体健康,她想找一份周末教授外国朋友普通话的兼职工作.第三个是清凉山滑雪场的广告,门票是18元,上班日的时候是50元每小时,周末的时候是70元每小时,上班日是120元四个小时,周末的时候,每四个小时是190元,电话:0311-85191617电子邮箱是:cherrylf@hotmail.com.
解答 56.A.细节理解题.根据"509sqm (平方米)total land area"可知土地面积一共有509平方米,故选A.
57.C.细节理解题.根据"She would like part-time weekend work offering Putonghua lessons to foreign friends.Her email address:cherrylf@hotmail.com."因此可知一个法国学生想学普通话的话,可以发邮件到cherrylf@hotmail.com,故选C.
58.D.细节理解题.根据"Now she is working at a trade company in Shijiazhuang"可知她在一家贸易公司上班,故选D.
59.A.细节理解题.根据"Price:18yuan (entrance ticket 门票)"以及"120yuan/four hours on weekdays"门票是18元,还有每4小时120元,所以一共需要138元,故选A.
60.C.细节理解题.根据"50yuan/hour on weekdays and 70yuan/hour on weekends,120yuan/four hours on weekdays and 190yuan/four hours on weekends."周末要比平日的花费都要多,可知周日去的滑雪的话,要比周二花费多,故选C.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| The (1)cause of people having colds in winter | It is because of the cold virus rather than low temperatures that people have a cold in the cold weather. |
| Ways of people getting the cold virus | The common cold virus is (2)passedfrom one person to another by ways of handshakes,sneezing or coughing. |
| More details about colds | ●Adults are less likely to catch a cold than children. ●Once getting the virus can not(3)protect (prevent) you from colds for the rest of life. |
| Ways to help with common colds | ●Take about two grams of Vitamin C a day and you will soon recover from your cold. ●Honey may be of especial effect to children with colds. ●(4)Avoideating if you are not hungry when you have a cold. ●Drink much water or tea every day. ●It's (5)possiblethat drinking milk might make you feel more uncomfortable. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | size | B. | style | C. | form | D. | shape |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com