| A Telephone Message From:Ren Xue To:Yu Wei Date:May 23rd Time:16:00 Message:She says that you must put on your sports shoes,your hat and sunglasses,bring some food and drinks,and ride a bike to meet her at the school gate at 8:00tomorrow. Tel:84676352.Taken by:Mother. | |
| Found May 13th,2015 An MP5was found in the library on the morning of May 13th.Please call 87058344or come to Class 1,Grade 9to get it. Lin Xiang | Sunshine Club FOR YOUNG PEOPLE FROM 12TO 18YEARS OLD Every Saturday 6:30am-9:30pm London Street 28 87539682/87539683 Just 5yuan a time Games,music,dancing and more |
分析 本文介绍了三篇信息.第一篇为妈妈记录的任雪给于伟的电话留言.信息中告诉于伟明早8点在学校门口见面时所需要穿的衣服和需要带的物品.第二篇为林翔发布的招领启事.物品为在图书馆捡到的一个MP5.第三篇为一则俱乐部的广告.本俱乐部为12岁到18岁的孩子开放.信息中包括开放时间、地址、电话和俱乐部的内容.
解答 51.B 细节理解题.根据第一篇电话留言中的Date:May 23rd,可知写留言的时间为5月23日.根据"meet her at the school gate at 8:00tomorrow."可知两人见面的时间为写留言的第二天,也就是5月24日的早上8点.故选B.
52.A 判断推理题.根据第一篇中"you must put on your sports shoes,your hat and sunglasses,bring some food and drinks,and ride a bike"可知他们穿着运动鞋,戴着帽子和太阳镜.带吃的和喝的,还骑着自行车.故可推断两人是要参加户外活动.故选A.
53.D 细节理解题.根据失物招领中"An MP5was found in the library on the morning of May 13th.Please call 87058344"可知如果谁丢了MP5,可以拨打电话87058344.故选D.
54.B 细节理解题.根据第三篇中"FOR YOUNG PEOPLE FROM 12TO 18YEARS OLD"可知俱乐部是对12岁到18岁的年轻人开放的.故选B.
55.A 细节理解题.根据俱乐部的开放时间"Every Saturday 6:30am-9:30pm"可知你可以在每周六的早上6点30到晚上9点30之间去俱乐部.故选A.
点评 本题考查广告布告类阅读.首先要看一下每一篇广告的标题,确定是关于哪方面的,以便在读题后,可以准确的知道去那一篇找答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | not to play | B. | don't play | C. | not playing | D. | not play |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Keeping pet dogs is a good idea,says Tony I think peopleshould be allowed to keep pet dogs.There are lots od reasons for this. First,dogs are really cute.It's nice to pick them up and hold them in our arms,and it's wonderful to see them growing up quickly. Second,your dog might not be dangerous but by simply barking(吠)he can keep away a burglar(窃贼)who might think of entering your house. Finally we can also learn about life and death from dogs.Young people can learn how to care for others and how to respect(尊重)all living things by keeping a pet dog. I think keeping pet dogs is something everyone can enjoy. | Keeping pet dogs is not a good idea,say Jane In my opinion,it is never a good idea to keep a pet dog. Firstly,pet dogs creates a lot of mess.They leave fur(毛) and hair on the floor,on beds and on sofas,and they need to be washed daily. Secondly,we should remember that not all dogs are friendly.Some dogs bark at people they do not know.A few dogs bark all night.This stops their neighbors from getting any sleep.A small number of pet dogs even bite(咬) people. Lastly,you have to make sure pet dogs are in good health and provided with good pet products. Paying for dog food and visiting the vet when dogs are ill can be expensive. I believe that people should not keep pet dogs. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| back | bad | express | feel | it | lou |
| luck | simple | sweet | thank | two | war |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 56.A.bike | B.car | C.bus | D.computer |
| 57.A.heavy | B.helpful | C.excited | D.hungry |
| 58.A.something | B.anything | C.everything | D.nothing |
| 59.A.hand | B.book | C.head | D.bag |
| 60.A.because | B.but | C.so | D.though |
| 61.A.happy | B.poor | C.big | D.rich |
| 62.A.quietly | B.easily | C.luckily | D.mainly |
| 63.A.time | B.water | C.money | D.work |
| 64.A.taken | B.helped | C.put | D.found |
| 65.A.myself | B.himself | C.ourselves | D.Themselves. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:书面表达
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com