分析 这篇短文主要讲述人们对快乐的理解.指出快乐不在于贫穷富有,而在于人的心理感觉.如果把握住每一次机会,你就会成为一个快乐幸运的人.
解答 51.D 细节理解题.根据第一段Happiness is for everyone可知人人都可以快乐.故应选D.
52.A 细节理解题.根据第二段when you do something wrong,people around you will help you to correct it可知哪怕做错了事,周围的人也可以帮助你.故选A.
53.C 细节理解题.联系上下文,如果你成功了,周围的人会向你表示祝贺,以你为荣;即使你没有钱,你也可以说自己是快乐的,因为有些东西是不能用金钱买来的.故选C.
55.A标题归纳题.根据文章内容可知,这篇短文主要讲述人们对快乐的理解.指出快乐不在于贫穷富有,而在于人的心理感觉.故选A
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | two thousand | B. | two thousands | C. | thousands | D. | thousands of |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
There are several types of pop-up shops.The Swedish menswear brand Brothers has The Suitcase Store.This is a large,old-fashioned suitcase with built-in shelves for the company's suits,ties,and shirts.It's touring most big Swedish cities.In 2008,Reebok opened a one-month store called FLASH in New York City's CVZ modern art gallery; and WIRED magazine opens an electronic shop every winter in New York City with a big launch party full of famous people. |
| Pop-up restaurants often use clever marketing tricks (计谋) to attract customers.People don't know where the Disappearing Dinging Club is until it's fully-booked.One of their events was made up of a five-course dinner with welcome cocktails and canapés for£55.They also had DJs and live music. |
| The 180Restaurant and Bar in Paris opens for 180days from 7th January to 7th July.It lies on the top floor of the Pullman Hotel,with fantastic views of the Eiffel Tower.One new item is added to the menu on the seventh day of each month.It's advertised by word-of-mouth. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title:(62)Success | |
| Some (63)qualities | Supporting details |
Optimism | ●Try hard(64)likepeople who look forward to winning. ●Have a clear (65)aim and a reason for doing something because a key to achieving success is motivation. |
| Creativity | ●Think about things (66)differently. ●Study how other people would do the (67)same thing. |
(68)Reasing | ●Help you know about how (69)othershave achieved success. ●Read books about famous people such as Bill Gates and Steve Jobs to encourage yourselves. |
| Practicing | ●Understand the saying"Practice makes (70)perfect." ●You will be (71)givenmore chances because of confidence. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | in hospital | B. | in the hospital | C. | at hospital | D. | at the hospital |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | have | B. | has | C. | be | D. | is |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com