分析 这篇文章主要介绍了作者在在当地苏赖德慈善商店做志愿者.不仅了解慈善商店是如何工作的,也意识到公众对慈善事业是多么重要.他们提供他们不再使用的物品,然后慈善商店把这些物品卖掉集钱捐给需要它们的人.可知为慈善商店提供物品的是公众.通过做志愿者已经提高了团队合作能力.总的来说,他的志愿服务经验是有益的,对他来说,他学到了很多.
解答 答案:61.In a local Sue Ryder Charity shop.细节理解题.根据I now volunteer in a local Sue Ryder Charity shop.我现在在当地苏赖德慈善商店做志愿者.故答案为In a local Sue Ryder Charity shop.
62.No,it wasn't.细节理解题.根据At the beginning,one of my difficulties was using a till.起初,我的一个困难就是使用放钱的抽展.可知起初作者的工作不是很容易.所以答案是否定的.故答案为No,it wasn't.
63.The public.细节理解题.根据I've also realized how important the public are in charity.They provide the objects they no longer use,and then the shops sell the objects and raise money to provide care for people in need.我也意识到公众对慈善事业是多么重要.他们提供他们不再使用的物品,然后慈善商店把这些物品卖掉集钱捐给需要它们的人.可知为慈善商店提供物品的是公众.故答案为The public.
64.She feels satisfied with it.细节理解题.根据I always leave the charity shop after work with a very satisfying feeling.我下班后总是带着非常满意的感觉离开慈善商店.可知作者对她自己的工作很满意.故答案为She feels satisfied with it.
65.She has learned about how a charity shop works and how important the public are in charity.She has also improved her teamwork skills 细节理解题.根据第三段第一句Not only have I leant about how a charity shop works,I've also realized how important the public are in charity.不仅让我了解慈善商店是如何工作的,我也意识到公众对慈善事业是多么重要.和第四段第二句I have certainly improved my teamwork skills by volunteering.通过做志愿者我已经提高了我的团队合作能力.故答案为She has learned about how a charity shop works and how important the public are in charity.She has also improved her teamwork skills.
点评 本文中长句较多,一时很难读懂句子含义,注意多读几遍,不要强求非得理解一词一句的含义,能把握文章大意就行.然后带着问题阅读短文,一般就能顺利找出答题依据.对于不能直接找到根据的问题注意联系上下文,根据短文中心总结出正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Have you taken your temperatuer? B.What's your trouble? C.Go back home and have a rest. D.It doesn't make much difference. E.Please fill in this form with your name,address and your phone number. F.Take this medicine three times a day and drink more water. G.Have you eaten something strange? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| late,look,young,show,kind,address,from,when,clear,I,gift,before |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| To build your character | Your promise |
| I will do my best to… | |
| be honest and fair. | eg.I'll tell the truth when mom asks if I have finished my homework. |
| be friendly and helpful. | eg.I'll help my friend with lessons. |
| be polite and kind. | eg.I'll show good manners in class. |
| be courageous and strong. | eg.I'll take part in the English singing contest. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com