精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.Frank bought a new doorbell,but nobody seemed to notice it.When his friends came,they knocked heavily at the door.Frank was not happy about it.
One day a friend came to see Frank.He knocked at the door loudly.Frank came to the door,but didn't open it.He shouted at the visitor from inside."I can't hear you!Please ring the doorbell!"

根据短文内容,回答下列问题:
41.What did Frank buy?Hebought a new doorbell.
42.Why wasn't Frank happy?Because nobody noticed it.When his friends came,they knocked heavily at the door.
43.Who came to see Frank one day?His friend.
44.Why didn't Frank open the door?Because he wanted his friend to ring the doorbell.
45.Did Frank hear the knock?Yes,he did..

分析 弗兰克买了一把新门铃,但似乎没有人注意到,当他的朋友来时,他们重重地敲门,弗兰克对此并不满意.有一天,一位朋友来看弗兰克,他大声敲门,弗兰克走到门口,但没有打开,他从里面对来访者喊道:"我听不见你的声音!请按门铃!"

解答 41.答案:He bought a new doorbell.细节理解题.问题:弗兰克买了什么?根据Frank bought a new doorbell弗兰克买了一把新门铃.可知答案是He bought a new doorbell.
42.答案:Because nobody noticed it.When his friends came,they knocked heavily at the door.细节理解题.问题:为什么弗兰克,不快乐?根据but nobody seemed to notice it.When his friends came,they knocked heavily at the door但似乎没有人注意到,当他的朋友来时,他们重重地敲门.可知答案是Because nobody noticed it.When his friends came,they knocked heavily at the door.
43.答案:His friend.细节理解题.问题:有一天谁来见弗兰克?根据One day a friend came to see Frank.有一天,一位朋友来看弗兰克.可知,答案是His friend.
44.答案:Because he wanted his friend to ring the doorbell.细节理解题.问题:弗兰克为什么不开门?根据He shouted at the visitor from inside."I can't hear you!Please ring the doorbell!"他从里面对来访者喊道:"我听不见你的声音!请按门铃!".可知他想让他的朋友按门铃.答案是Because he wanted his friend to ring the doorbell.
45.答案:Yes,he did.细节理解题.问题:弗兰克听到敲门声了吗?根据Frank came to the door弗兰克走到门口.可知他听到了,用肯定回答Yes,he did.

点评 阅读题型,要注重句子与句子之间、段落与段落之间逻辑关系以及对篇章的整体理解.根据要求,结合语境,运用正确的语法写出答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读表达

7.At the moment,it may be difficult to imagine,but many people believe that,by the year 2100,we will live on the planet Mars.Our own planet,Earth,is becoming more and more crowded and polluted.Luckily,we can start again and build a better world on Mars.
First of all,transport should be much better. At present,our spaceships are too slow to carry large numbers of people to Mars-it takes months.However,by 2100,spaceship can travel at half the speed of light.It might take us two or three days to get to Mars!
Secondly,humans need food,water and air to live.Scientists should be able to develop plants that can be grown on Mars.These plants will produce the food and air that we need.However,can these plants produce water for us?There is no answer now.There is a problem for us to live on Mars.Mars suck us much less than the Earth does.This will be dangerous because we could easily jump too high and fly slowly away into space.To prevent this,humans on Mars have to wear special shoes to make themselves heavier.
Life on Mars will be better than that on Earth in many ways.People will have more space.Living in a large building with only 10bedrooms is highly possible.Many people believe that robots will do most of our work,so we have more time for our hobbies.
There will probably be no school on Mars.Every student will have a computer at home which is connected to the internet.They can study,do their homework and take exams in online schools.Each student will also have their own online teacher called"e-teacher".
However,in some ways,life on Mars may not be better than that on the earth today.Food will not be the same-meals will probably be in the form of pills and will not be as delicious as they are today.Also,space travel will make many people feel ill.The spaceship will travel fast,so the journey to Mars will probably be very uncomfortable.

105.根据短文内容完成句子填空(每空限填一个单词).
In the first paragraph,we can knowwhen andwhy people will live on the planet of Mars.
106.根据短文内容完成句子填空(每空限填一个单词).
In order to live on Mars,people need fasterspaceships,plants that can produce food or air for people,and special shoes.
107.根据短文内容回答问题.
What examples are given in the passage about the disadvantages living on Mars?Mars suck us much less than the Earth does
108.把短文中画底线的句子译成汉语.目前,我们的宇宙飞船太慢以致于不能运载大批人去火星,那通常要花几个月的时间.
109.根据短文内容用一个完整的英文句子(限10个词以内)回答问题.
What's the passage mainly about?The advantages and disadvantages about living on Mars.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.Our surroundings(环境)are being polluted faster than nature and man's present efforts cannot prevent it.Time is bringing us more people,and more people will bring us more industry,more cars,larger cities,and the growing use of man-made materials.
What can explain and solve this problem?The fact is that pollution is caused by man,by his desire for a modern way of life.We make"increasing industrialization"(工业化)our chief aim.So we are often ready to offer everything:clean air,pure water,good food,our health and the future of our children.There is a constant flow of people from the countryside into the cities,eager for the benefits of our modem society.But as our technological achievements have grown in the last twenty years,pollution has become a serious problem.
Isn't it time we stopped to ask ourselves where we are going and why?It makes one think of the story about the airline pilot (飞行员) who told his passengers over the loudspeaker,"I've some good news and some bad news.The good news is that we're making rapid progress at 530miles per hour.The bad news is that we're lost and don't know where we're going."The sad fact is that this becomes a true story when spoken of our modern society.

42.Man cannot prevent the world from being polluted becauseC.
A.the population of the world is increasing fast
B.people use too many man-made materials
C.our technological achievements have grown in the last twenty years
D.we are producing more cars,trucks and buses
43.People crowd into the cities forB.
A.they want very much to find well-paid jobs
B.they are anxious to enjoy the achievements of our society
C.they have become tired of their homeland
D.they have a strong wish to become industrial workers
44.The story about the airline pilot tells us thatD.
A.man knows where the society is going
B.people do not welcome the rapid development of modern society
C.man can do little about the problem of pollution
D.the speaker is worried about the future of our society
45.What does the writer really want to say in this passage?A
A.With the development of technology pollution has become a serious problem.
B.Lower the speed of development to stop pollution.
C.It's time we did something to reduce pollution.
D.As industry is growing fast,pollution is the natural result.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.
Hong Kong Harbour(港口) Cruise By Night
Enjoy your wonderful dinner on the ferry(渡船) and see the fantastic city lights.
TIME:7:00pm 10:00pm daily
PRICE:With dinner Without dinner
Adult:HK300HK120
Child under 12:HK210HK$84
START/STOP:Kowloon Public Pier(码头)(Near Star Ferry Pier)
TICKET OFFICE:Star Company(123Canton Road)
根据上面所提供的信息,选择最佳答案.
36.Where does the cruise start?A
A.Kowloon Public Pier.
B.Near Star Ferry Pier.
C.Star Company       
D.On the ferry.
37.If Mr and Mrs Brown don't want have dinner on the ferry,how much will they 
pay?C
A.HK300.
B.HK 600.
C.HK240.
D.HK120.
38.Where can they buy the tickets?.C
A.A Kowloon Public Pier  
B.Near Star Ferry Pier
C.Star Company         
D.On the ferry
39.What can they see on the ferry?.B
A.The ferry 
B.The city lights 
C.The water 
D.Stars
40.If you are eleven years old and you don't have dinner during the cruise,how much will you pay?.D
A.HK300
B.HK120
C.HK210
D.HK84.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.Dear Gina,
It's Monday,October 28.I'm really busy today!At 8:00,I have Chinese.I don't like Chinese.It's boring.Then at 9:00,I have math.I like it very much because it's interesting.Next,at 10:00,I have English.It's my favorite subject.At 11:00,I have music.I like it because it's relaxing.I eat lunch at 12:15.After lunch,I have science.It's fun.Then I have P.E..I like it.It's exciting.We can play soccer.After P.E.,we have history.It's fun.Then I go home at around 5:00.
Yours,John

46.John doesn't likeA because it's boring.
A.Chinese        
B.math         
C.music         
D.history
47.John hasC classes on Monday.
A.four           
B.three       
C.seven         
D.eight
48.John's favorite subject isD.
A.Chinese        
B.P.E.
C.history      
D.English
49.John likes math because it'sC.
A.relaxing       
B.boring       
C.interesting   
D.exciting
50.John doesn't haveB on Monday.
A.music          
B.art          
C.P.E.
D.English.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.Amy's family has fun.They write a diary almost every day and send to each other by e-mail.Everyone writes something in it.Amy's brother is open.He tells many things about his life.Amy's sister is lazy.She doesn't write much.Amy's dad writes stories.Her mom is talkative.She writes a lot.Everyone enjoys the diary.
Hello,dear family!I am having a fun week here at The Mall.I had lunch with Pan and Jack on Monday.On Tuesday,I designed a new dress.Yesterday,Tom told me a funny joke.He always makes me laugh!
Hi,all!Last week I was feeling sad.I had a bad day at work.My boss was angry at me.But the next day was better.I did a good job and my boss was very happy,so I felt better.Sometimes my work is hard.But I am really thankful for my job.
Hello!I miss you all.However,I don't have much time to write this week.I'll write more next time.Bye,everyone!
Hi,everyone!I made a chocolate cake yesterday.That's Amy's favorite.I wish I could mail you a piece,Amy!It's really delicious.Today was warm and sunny.Your father and I went for a walk in the park.We also waited your Aunt Betty.She told us some good news.Your cousin John got a new Job!Oh,I'm writing too much,aren't I?We really miss you all.Take care!

Dear ones,let me tell you a story.A long,long time ago,A man lived a house on a hill.He had a candle.He lit the candle every night.Everyone could see the light.Then one night,something wonderful happened…


61.Where do Amy's family members write their diaries?B
A.On the same family diary.
B.On their own computer.
C.On Amy's blog.
D.On Mother's note-book.
62.When did Amy design a new dress?B
A.On Monday.
B.On Tuesday.
C.Yesterday.
D.Today.
63.What does the brother think of his job?D
A.The job is too easy
B.The job is a challenge.
C.The job makes him sad.
D.The job always gives him pleasure.
64.What did the mother do today?D
A.She got a new job.
B.She made a chocolate cake.
C.She did nothing but walk in the park.
D.She went for a walk and visited Aunt Betty.
65.What's the best title for the passage?C
A.Amy and her family.
B.Amy and her diary.
C.A family's diary.
D.Amy's father writes stories.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.这个不诚实的小男孩自认为有编造谎言的天赋.
The dishonest boy thinks he himselfhas a real gift for making up lies.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

6.Do you know why different animals or pests (昆虫) have their special colors?Colors in them seem to be used mainly to protect themselves.
Some birds like eating locusts (蝗虫),but birds cannot easily catch them.Why?It is because locusts change their colors together with the change of the colors of crops(庄稼).When crops are green,locusts look green.But as the harvest time comes,locusts change to the same brown color as crops have.Some other pests with different colors from plants are easily found and eaten by others.So they have to hide themselves for lives and appear only at night.
If you study the animal life,you'll find the main use of coloring is to protect themselves.Bears,lions and other animals move quietly through forests.They cannot be easily seen by hunters (猎人).This is because they have the colors much like the trees.
Have you ever noticed an even stranger act?A kind of fish in the sea can send out a kind of very black liquid (液体)when it faces danger.While the liquid spreads over (散开),its enemies (敌人)cannot find it.And it immediately swims away.So it has lived up to now though it is not strong at all.

56.From the passage we learn that locustsD.
A.are small animals
B.are easily found by birds
C.are dangerous to their enemies
D.change their colors to protect themselves
57.How can pests with different colors from plants keep out of danger?C
A.They run away quickly.
B.They have the colors much like their enemies.
C.They hide themselves by day and appear at night.
D.They have to move quietly.
58.Bears and lions can keep safe becauseA.
A.they have the colors much like the trees
B.they move quietly
C.they like brown and gray colors
D.they live in forests
59.Why can the kind of fish live up to now?B
A.Because it is very and strong.
B.Because the liquid it sends out can help it escape from its enemies.
C.Because the liquid it sends out can kill its enemies.
D.Because it swims faster than any other fish.
60.Which is the best title for this passage?C
A.The Change of Colors for Animals and Pests
B.Colors of Different Animals and Pests
C.The Main Use of Colors for Animals andPests
D.Some Animals and Pests.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

7.在你的生命中一定有一些自己爱不释手的物品,请写一篇关于它的作文,必须包含以下要点,运用多种时态,字数不少于70词
(1)你已经拥有它多长时间
(2)你是如何获得它的
(3)你为什么珍视它
(4)它已经给你留下的回忆70词.
The most precious gift to me is this photo which was taken by my father before the park of People in my hometown.I like it very much.It was the time of my go to Beijing to study.That time I was seventeen.I like my family but I never take photo with my family before I went to Beijing and live myself in other city.I study in Beijng without my family it was lonely.
Over four years I spent my stud y life with this photo.It gave me help to go over the difficults.I have never received a gift as precious as this one!.

查看答案和解析>>

同步练习册答案