| Program A | Program B |
| Dates:14一16July,2014 | Dates:5-7August.2014 |
| Days:Monday to Wednesday | Days:Tuesday to Thursday |
| Time:10:00a.m.一4:00p.m. | Time:1O:00a.m.一4:00p.m. |
分析 本文是一篇广告布告类短文.主要介绍了暑假探究自然的活动.如果你对自然感兴趣的话,想了解一些有趣的,有用的知识的话,你就可以参加为期三天的暑假活动.你可以参加实际动手操作的活动和很多动物接触,比如长颈鹿,熊猫,老虎,斑马等等.以下是关于这个活动的更多信息:年龄8-16岁;团队:你可以从两个活动当中选择一个,每个最多需要15个学生.活动A:时间:2014年7月14--16,从周一到周三,上午10点到下午4点.活动B:2014年8月5--7,周二到周四,上午10点到下午4点.花费:会员230,非会员250.怎么申请:来我们中心拿一张申请表,然后把填好的申请表在2014年7月1号之前寄过来就可以,还有两个注意事项:由于每个人有每个人的口味,所以不提供免费午餐;要是有暴风雨的警报的话,就会推迟一天.
解答 85.C.细节理解题.根据"Age:Students aged 8一16."因此可知14岁的男孩子可以参加这个暑假活动,故选C.
86.B.细节理解题.根据"NO FREE LUNCHES ARE PROVIDED because of personal food differences."不供应免费午餐的原因是每个人有每个人的口味,所以不供应免费午餐,故选B.
87.D.细节理解题.根据"simply come to our centre to get an application form (申请表).send your completed form on or before 1lth July,2014(Friday)."到中心拿一张申请表,然后把填好的申请表在2014年7月1号之前寄过来,因此可知要想参加这个活动要递交申请表,故选D.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | hour's | B. | hours' | C. | hours | D. | hour |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | what Miss Wang says | B. | what Miss Wang said | ||
| C. | what does Miss Wang say | D. | what did Miss Wang say |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Welcome A warm welcome to all our Italian,Chinese,French and Japanese students.We hope you will enjoy your time here with us at the University of Chichester. | |
| What's on this week? | |
| Education Talk | We invite our Chinese and Japanese students to a talk on education this Monday from 7pm to 9pm.It promises to be enjoyable and useful for your English study.Also,it will be a good chance to know some different cultures in different countries.So please come along. |
| Harry Potter Night | On Tuesday,the Chinese students are invited to Harry Potter Night.It's a talk about the writer of the novel by a teacher from the university and promises to be a really enjoyable evening.Please come here at seven and enjoy yourselves. |
| Free Conversation | To give you a chance to practice your English and know more about our university,free conversations are available to all students after class on Wednesday.You can spend 15minutes talking with Guy,Eilidh,or Phil in groups of 3-4. |
| Competition Evening | On Thursday there is a competition evening for the French,Italian and Chinese students in the hall of the university.You can also know more about your new friends.There will be prizes for winners.May the best team win! |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Would you like to go on a trip with me? B.There is a great show there. C.When and where shall we meet? D.It takes only 20minutes. E.We can see fine works of art. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com