精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.Have you ever wondered what an American high school is really like?This article will describe a typical (典型的) high school and its students.
A typical American high school has several large buildings and enough space for about 1,500 students.Every student is given a locker.When students first arrive at school,they go straight to their lockers to put away or get their textbooks and to hang up their outdoor clothes.As American textbooks are expensive,students would rather loan(租借) than buy them.Students must pay back if they lost any of them.
American students have different types of school transport.They usually take a yellow school bus or walk to school if they live close enough.Sometimes their parents drive them to school.When they turn 16years of age,most take a free driving class at school for one term.If students earn passing grades in the class and also pass their state driver's exam,they can begin driving themselves to school.
Each day,students take six or seven classes.They must take science,math,English and social studies.They can choose art,homemaking,fashion design and other classes.In some schools students are required to take one or more of the following special classes:health education,physical education or foreign language studies.Students move to different classrooms for each subject.This is because each teacher has their own classroom.There is a five-minute break between classes,to give the students the time to hurry to their next class.
The regular school day usually ends early in the afternoon.After school more than half of the students are involved in after-school activities.These activities include sports-especially football,basketball,baseball and soccer or clubs,such as yearbook,speech,school newspaper,photograph or student government.
Title:(46)Lifein an American High School
OutlineDetails
Introduction◇It gives an overview of a typical American high school and its(47)students.
Lockers and textbooks◇Every student has a locker for textbooks and(48)outdoor clothes.
◇They prefer loaning textbooks to(49)buyingthem.
(50)Schooltransport◇Students usually go to school by bus or on foot.Sometimes their(51)parentssend them to school by car.
◇They can(52)drivethemselves to school when they are over 16and have passed the required tests.
Classes and classrooms◇Students have to take main classes,elective classes and sometimes one or more
(53)specialclasses.
◇They go to(54)differentclassrooms for each subject.
After-school activities◇After school most of the students take (55)partin their faviourite activities,including sports and clubs.

分析 你曾对美国高中是什么样感到好奇吗?这篇文章将会描述一所典型的美国高中和它的学生.一所典型的美国高中有几幢大楼和足够的空间容纳1500名学生,每个学生被分给一个衣物柜.当学生到学校的第一件事是,他们径直走到他们的衣物柜去放好或者取他们的教科书,和晾晒他们的户外衣物.因为美国的教科书非常昂贵,学生们宁愿租借而不愿买.学生必须赔偿如果他们弄丢了任何一本教科书.美国学生上学有不同的交通方式,如果他们住得够近的话他们通常乘一辆黄色的校车,或者走路上学.有时候他们的父母开车送他们去学校.当他们到16岁时,大多数学生去上一个学期的免费的驾驶课.如果学生在这个课上获得合格,并且通过了他们的驾驶考试,他们能够开车去学校.每一天,学生上六到七节课.他们必须上科学,数学,英语和社会课,他们能选艺术,家政,时装设计和其他课.在一些学校,学生被要求去上一节或者更多节特殊的课,健康教育,体育或者外语课.每个科目的学生都去不同的教室,这是因为每个老师有他们自己的教室.有5分钟的课间时间让学生去下一堂课的教室上课.常规学校的一天,通常在下午早早地结束.放学后,超过一半的学生加入到课外活动中.这些活动包括特殊的体育活动,美式足球,篮球,棒球,和英式足球或者俱乐部.例如:年刊,演讲,校报,拍照或者学生自治会.

解答 46.Life    归纳总结题,根据整篇文章的内容,主要讲述了美国高中生的生活.生活,名词life,在句首,注意首字母大写.
47.students.细节理解题,根据第一段最后一句This article will describe a typical (典型的) high school and its students.可知,概述了一所典型的高中和它的学生,故填students.
48.outdoor   细节理解题,根据第二段原文they go straight to their lockers to put away or get their textbooks and to hang up their outdoor clothes.学生到学校会给他们一个衣物柜,衣物柜是用来装学生的书本和悬挂户外的衣服.户外的,形容词outdoor.
49.buying    同义句转换题,根据第二段As American textbooks are expensive,students would rather loan(租借) than buy them.,由于美国书本是非常昂贵的,学生们宁愿租赁它们而不愿买它们.prefer doing …to doing …宁愿做…而不愿做…,所以填buying.
50.School  细节理解题,根据原文:American students have different types of school transport.所以提纲是学校交通工具 在句首,School大写.
51.parents   细节理解题,根据第二段Sometimes their parents drive them to school.,有时候他们的父母送他们去学校.父母parents.
52.drive    细节理解题,根据第二段最后一句they can begin driving themselves to school.,如果学生通过了班上的年级考试和他们州的驾驶考试,他们能开始自己驾驶去上学.情态动词后用动词原形,drive
53.special   细节理解题,根据第三段In some schools students are required to take one or more of the following special classes:,在一些学校,学生被要求上一门或者多门特殊的课程.特殊的 用形容词special
54.different  细节理解题,根据原文中,Studets move to different classes for each subject.学生上每节课去不同的教室.不同的 形容词different.
55.part   同义词转换题,根据原文中,名词填空题,After school more than half of the studennts are involved in after-school activities.放学后一半以上的学生加入课外活动.be involved in 参与,相当于take part in.故填:part

点评 根据文章内容写单词题,考查学生综合语言能力,要把握文章总体内容,注意从原文中找出处,注意一些近义词或词组的转换.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.Mikes parents don't allow him        TV.They keep him         his lessons all the time.(  )
A.to watch; to learnB.to watch;learning
C.watching; learningD.watching; to learn

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.Elizabeth lived with her six children in a small house.One summer,there was a big flood(洪水)and quite a few houses were washed away,but Elizabeth's house was high enough to escape it.
Elizabeth took in one of the families which had lost everything.She shared her home until the family could build another house.Elizabeth's friends could not understand why she wanted to give so much when she already had so many children to support.
"Well,"Elizabeth explained to her friends,"At the end of World War I(第一次 世界大战),there was a poor woman in a town in Germany.Her husband had been killed in the war and she had a lot of children,just like me now."
"The day before Christmas,this woman said to her children,‘we won't be able to have much for Christmas.I'm going to get just one present for us all.I'll go and get it.,She came back with a little girl who had no parents.‘Here's our present"she said to her own children"
"The children were more than excited to get such a present.They welcomed the little girl happily,and she grew up as their sister.I was that Christmas present."

根据短文内容,从各题所给的四个选项中选择一个最佳答案.
56.How did Elizabeth help the family she took in?A
A.By sharing her home with the family.
B.By giving much money to the family.
C.By giving a Christmas present to the family.
D.By supporting their children.
57.Which of the following about the poor woman is wrong?D
A.She lived in a town in Germany.
B.Her husband died in World War I.
C.She had a lot of children.
D.She lived alone,so she brought a little girl to her family.
58.What was the Christmas present the poor woman got for her children?D
A.Some candy.
B.A Christmas tree.
C.A new house.
D.Little Elizabeth.
59.Why Elizabeth told the story was toB
A.show she was lucky and rich
B.explain to her friends why she helped the family
C.give her children a surprise
D.fool her friends
60.What's the best title of the passage?A
A.The Christmas Present.
B.A Woman with Six Children.
C.A Little Girl.
D.A Big Flood.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Who'staller(高),Lucy or Lily?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.Of all the students,Peter sings        .(  )
A.betterB.bestC.well

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.(One day Alice runs after a strange rabbit and comes into a deep hole.She becomes smaller when she wakes up the next day.She finds herself in a wonderland with many amazing things inside.)
The Caterpillar(毛毛虫) and Alice looked at each other for some time in silence.At last the Caterpillar took the pipe out of its mouth,and said to her in a tired,sleepy voice.
"Who are YOU?"said the Caterpillar.
This opening for a talk couldn't make Alice at ease.Alice replied,rather shyly,"I----I hardly know,sir,just at present----at least I know who I was when I got up this morning,but I think I must have been changed several times since then."
"What do you mean by that?"said the Caterpillar,"Explain yourself!"
"I can't explain MYSELF.I'm afraid,sir."said Alice,"because I'm not myself,you see."
"I don't see."said the Caterpillar.
"I'm afraid I can't put it more clearly."Alice replied very politely,"for I can't understand it myself.And being so many different sizes in a day is very puzzling."
"It isn't."said the Caterpillar.
"Well,perhaps you haven't found it so yet."said Alice."But when you have to turn into a chrysalis(蛹,茧)----you will some day,you know----and then after that into a butterfly,I think you'll feel it a little stranger,won't you?"
"Not a bit."said the Caterpillar.
"Well,perhaps your feelings may be different."said Alice."All I know is,it would make ME feel very strange."
"You!"said the Caterpillar scornfully."Who are YOU?"The question brought them back again to the beginning of the talk.Alice felt a little angry because the Caterpillar was making such VERY short sentences.She drew herself up and said very seriously,"I think you ought to tell me who YOU are first."
"Why?"said the Caterpillar.
Here was another puzzling question.As Alice could not think out any good reason,and as the Caterpillar seemed to be very unpleasant,she turned away.
"Come back!"the Caterpillar called after her."I've something important to tell you!"
This certainly gave Alice some hope.Alice turned and came back again.

31.Where may their talk take place?A
A.In a wonderland.
B.In the field.
C.In the tree.   
D.Outside the hole.
32.Alice didn't feelB during her talk with Caterpillar.
A.shy   
B.sad   
C.angry   
D.strange
33.Why did Alice think she was not herself?B
A.Because she was too young to understand the changes.
B.Because being changed several times in a day made her feel puzzled.
C.Because she didn't like her changes
D.Because she didn't feel very well.
34.Put the following statements in the correct order according to the story.D
①Alice drew herself up.
②Alice used an example to explain the changes to herself.
③Alice couldn't explain herself.
④Alice turned away.
⑤Alice looked at Caterpillar for some time in silence.
A.⑤②③④①
B.⑤②③①④
C.⑤③②④①
D.⑤③②①④
35.Which of the following sentences can be added to the end of the story?B
A."Don't be silly.You are still yourself."said the Caterpillar.
B."Don't be angry.You think you're changed,do you?"said the Caterpillar.
C."Don't be sad.You'll grow bigger again."said the Caterpillar.
D."Don't be afraid.You can go home now."said the Caterpillar.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Who took you to the new school,you dad or mum?-____________.I went there alone.(  )
A.Either.B.BothC.Neither.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Did you buy a new dress?
-Yes and it          me 350yuan.(  )
A.paidB.costC.spentD.took

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.Mr Wang was busy,but heinsisted (坚持) on seeing me off at the airport.

查看答案和解析>>

同步练习册答案