分析 文章大意:学生将第一次学习如何睡在苏格兰.学校将获得材料,教学生如何得到足够的睡眠,慈善睡眠苏格兰创建的教学被用来作为学校课程的一部分.其目的是帮助人们认识到年轻人的身体和心灵的睡眠重要性.
该慈善机构说,晚上看电视,使用电脑和手机可以防止儿童睡眠需要九个小时.睡眠苏格兰,这也提供了一个睡眠咨询服务,说充足的睡眠可以提高学习成绩和身体健康.然而,睡眠不足会导致重大,更绝望的风险.报告说,年轻人往往认为他们在周末睡懒觉可以弥补睡眠时间.然而上床后可能会强迫改变他们的生物钟,也有可能影响星期一的早上.
解答 42-45 CDAB
42题答案:C 考查细节理解.根据第一段第一句:Students will be given lessons on how to sleep in Scotland for the first time.故选择C.
43题答案:D 考查细节理解.根据文中的However,less sleep can lead to be heavy and have a greater risk of feeling hopeless.然而,睡眠不足会导致体重增加,并有更大的绝望感.故选择D.
44题答案:A 考查细节理解.根据文中的Research shows that sleep time for children around the world has decreased over the past 10 to 20 years.研究显示,过去10至20年间全世界儿童的睡眠时间都有所减少.故选择A.
45题答案:B考查细节理解.根据文章大意,大部分是描写健康的,故选择B.
点评 这是一篇社会文化类阅读.题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | less | B. | much more | C. | much | D. | better |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.How are you going to do that? B.Everyone has his own dream. C.How often do you sing? D.What is it? E.By the way, F.How long have you been singing? G.I'm sorry, |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Suggestions on (56)giving a speech | |
| Problems | ●You feel nervous and don't (57)remeber the content you will say. ●You talk too much,making the audience (58)bored. ●Usually,you hope the speech will end as soon as possible. |
| (59)Steps to take | ●Knowing (60)why you have to give the speech. ●(61)Spending much time researching and having your material organized to make your speech smooth. ●Listing as many (62)examples as possible and choosing the useful pictures,charts and so on. ●Neither using too (63)difficult words nor looking down upon your audience but remembering to treat them respectfully. |
| Conclusion | ●Be well prepared. ●Don't mention something (64)unimportant. ●It is your personality that will help you (65)contact with your audience well. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Thirty years in the(56)future | ||
| Digital money | Advantages | Using cards is much easier and (57)safer than using cash. |
| The future | Sweden stopped taking cash last year and America may follow its(58)example. | |
| Bionic eye | (59)Advantages | A bionic eye can use a camera to"see"the environment and send data directly to the brain so the (60)blind may have a chance to get their sight back. |
| The future | Although now blind people wearing a bionic eye can only see lights and unclear shapes,there could be (61)better ones in just a few years. | |
| Self-driving car | How it (62)works | Sensors and cameras make it possible to keep a safe distance from other cars. |
| Advantages | A self-driving car will strictly keep to the (63)road rules and the number of road accidents will e greatly (64)reduced. | |
| The future | Many vehicle companies are planning self-driving cars. Driverless(65)cars/vehicles will no longer be science fiction in 30years. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| with lose one throw I eye self however usual receive break sit |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What | B. | When | C. | Why | D. | Who |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com