精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.Do you like sports?Here are some sport clubs for you..Visit any club to get started.99
to join!20a month!
Club NamePhone NumberAddreesCity
MontclairMontclair50South Park StreetNew York
Water Street2123634600160Water StreetNewYork
Allston617731417715Gorham StreetBoston
Andover9784753333307Lowell StreetBoston
Alexandria70393337773654-King Street
Bradlees Shopping Center
Washington
DC
West Springfield70356969668430C Old Keene Mill RoadLos Angeles
76.How much should you pay if you want to stay in one of these clubs for two months?B
A 40
B.139
C.198
D.218
77.The club Montclair is inA.
A.New York.
B.Boston
C.Washington DC.
D.Los Angeles.
78.Rita is in Boston,and which of the following clubs can she join?A
A.Allston
B.West Sprigfield.
C.Alexandria.
D.Water Street
79.Jack wants to join the club Andover,and which phone number should he call?D
A.9735090048
B.6177314177
C.7035696966
D.9784753333
80.We can know that all these clubs are inC
A.China
B.England
C.America
D.France.

分析 这是几个运动俱乐部的广告,介绍了俱乐部的名字,电话,地址和所在的城市.

解答 76.B细节理解题.根据Do you like sports?Here are some sport clubs for you..Visit any club to get started.99 to join!20a month!可知要想加入一个俱乐部,要先付99元,然后每个月20元,根据题干中说待两个月,就是99+20+20=139,故选B.
77.A 细节理解题.根据Montclair一栏可知这个俱乐部的所在城市是纽约,故选A.
78.A细节理解题.根据题干Rita在波士顿,那么我们看早波士顿的俱乐部有Allston和Andover,故选A.
79.D细节理解题.根据题干可知杰克想要加入Andover俱乐部,广告中Andover一栏中的电话是9784753333,故选D.
80.C细节理解题.根据广告中地址一栏可知这些城市都是美国的城市,故选C,美国.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.比起那些衬衫来,他和他父母都更喜欢这些棉质的.
Not only his parents but also heprefers these cotton shirts to those ones.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Keep quiet,kids.Dad        in the next room.
-OK,Mum.(  )
A.is sleepingB.will sleepC.sleptD.sleeps

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

1.A:Excuse me.(46)C
B:Yes,and you are…?
A:(47)AThis is my membership card.Would you please show me your passport?
B:OK.(48)B
A:Welcome toBeijing,Miss White.I am so glad that you are the first guest I have received.
B:Thank you,Miss Chen.(49)E
A:Let me help you with your suitcase.Our car is waiting for us just at the entrance.(50)D
B:Thank you very much for your good service.
A:It's a pleasure.
A.I'm an English guide from Beijing China Travel Service.
B.Here you are.
C.Are you Miss White from New York?
D.It will take us to the hotel.
E.I am so lucky that I could meet my guide as soon as I got  off the plane.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.
Trip 1  One Week In The Mountains
Bring your strong shoes and warm clothes for this walk in a beautiful area of the Green Mountains.You may go hiking or have a try of rock climbing.This is also a protection area for wild animals.You can find many kinds of animals living in this area.
Time:July 8--July 14            Tel:84639818
Adult:1l0             Child:55
Trip 2  Three Days In The Country
There are many beautiful gardens.Take your camera and enjoy the wonderful sights in Hunter Valley.It is a good place for fishing and horse riding.You can also find different kinds of flowers here.This is also a great walk for bird-lovers.
Time:July 20--July 22      Tel:83986321
Adult50Child:25
Trip 3  Flashlight Adventure
Put on your warm clothes,bring a flashlight(手电筒) and come for a nght walk along the Dungog Valley.It is a trip full of adventure(冒险).A guide will lead the tour.Many of the plants you will see on this trip can only be seen at night.
Time:July 16--July 18Tel:83875629
Adult:30                Not for children
Trip 4  Five Days By The Sea
Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening.Our hotel is next to the sea.We have our own boats too.You can swim in the sea or in the swimming pool.Every day our boat will take you to different places for swimming.
Time:July 13--July 17Tel:87556979
Adult:80                 Child:40
31.What number may you call if you and your friends want to enjoy the sunshine at the seaside?D
A.83986321.
B.84639818.
C.83875629.
D.87556979.
32.Sam wants to stay in Hunter Valley with his wife,his five-year-old daughter and his seven-year-old son.How much will it cost?C
A.50.
B.100.
C.l50.
D.200.
33.David loves sports.He will take his holiday from July 7to July 15What activiy will he probably take part in?B
A.Fishing in the country.
B.Hiking in the mountains.
C.Swimming in the sea.
D.Watching plants at night.
34.Lucy is a college student.She is quite interested in science.She wants to know something about the life of plants at night.Which trip will she choose?C
A.Trip 1.
B.Trip 2.
C.Trip 3.
D.Trip 4.
35.Which of the following is NOT mentioned according to the four advertisements?C

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

18.One day a family visited the school where I taught deaf children.They said they would move here and planned to send their deaf daughter to my school as a first grader.They were upset that their child's kindergarten(幼儿园) teacher told them not to have high hopes for her.Standing behind them was Katherine,a beautiful five-year-old with long hair and dark eyes.The whole time her parents were there,she didn't make a sound or use sign language,even when her parents asked her to do so.
After a few weeks with Katherine,I discovered she was a very smart child.Although she joined in different learning activities,writing was always a problem.I tried all kinds of ways to get her interested in writing,but she always refused to write.
One day Katherine got off the school bus and stood in front of the school crying.The teachers there did not know enough sign language to ask her what happened.Finally they led her into the office and gave her a pen and a piece of paper.Katherine wrote:"PACBAK".Then the teachers realized she had left her backpack on the bus.They called the bus driver back to school and soon Katherine got her backpack back.
That day Katherine discovered the power of the pen.From then on she fell in love with writing.She is a young woman now and has become an excellent writer,public speaker and student leader.
54.What was Katherine like when the writer first saw her?D
A.She was active.
B.She was upset.
C.She smiled a lot.
D.She kept silent.
55.What was Katherine's problem after a few weeks with the writer?B
A.She didn't get along well with her classmates
B.She didn't like to write
C.She had no interest in learning activities.
D.She couldn't use sign language
56.Why did Katherine cry in front of the school?Because.B
A.she lost her pen.
B.she left her backpack on the school bus.
C.she fell off the school bus.
D.she didn't know how to write"backpack"
57.What does the underlined part"Katherine discovered the power of the pen."Mean?A
A.Katherine became interested in writing.
B.Katherine used the pen for the first time
C.Katherine understood how to use the pen.
D.Katherine knew what the pen was used to.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.
The online review community TripAdvisor recently made a list of America's top 10zoos.You might be surprised that some of the nation's most popular zoos are located in small or mid-size cities around the country.The following are four of these top zoos.
Henry Doorly Zoo in Omaha
Never heard of Henry Doorly Zoo?TripAdvisor reviewers didn't just rank (将…列为) it No.1in the country; they ranked it the No.1zoo in the world.There are all kinds of interesting activities and programs in this zoo and its aquarium.You won't be disappointed if you visit it.
San Diego Zoo in San Diego
Considered by many people to be a special zoo,San Diego Zoo supports the concept (概念) of open-air,cageless shows that re-create natural animal environments,with different animal species (物种) living side by side.If you want to know how animals live naturally in the wild,don't miss it.
St.Louis Zoo in St.Louis
It began as a single show during the 1904World's Fair (世博会).Now it has grown to be St.Louis Zoo with over 700different animal species.If you've got little ones,don't miss this children's zoo.
Memphis Zoo in Memphis
This zoo has a history of over 100years.It is home to more than 3,500animals representing over 500different species,including the giant panda.In 2008,Memphis Zoo was chosen to be the No.1zoo in the US on TripAdvisor.
38.According to the passage,we know that Henry Doorly ZooA.
A.has an aquarium in it                  
B.sits in a small city
C.is the largest zoo in the world            
D.is always the No.1zoo in America
39.Why is San Diego Zoo considered to be special?B
A.It is free for the public.
B.Animals are not kept in cages there.
C.People can get close to wild animals there.
D.It has the largest number of animal species.
40.According to the passage,which of the following about Memphis Zoo is TRUE?D
A.It has the longest history of the four.
B.There are about 500animals in it.
C.It used to be the No.1zoo in the world.
D.It was highly praised by TripAdvisor.
41.The main purpose of the passage is toD.
A.compare the popularity of these zoos     
B.show the popularity of zoos in America
C.show the result of TripAdvisor's study    
D.introduce several popular zoos in America.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.世界各国对朝鲜将发射卫星的报道极为关注.
Countries all over the worldpay moreattention to the report that Korea will send up its own satellite.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.我亲眼目睹了一切才相信这个事实.
Idon't believe the factbefore I saw it with my own eyes.

查看答案和解析>>

同步练习册答案