精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
8.
Trip 1  One Week In The Mountains
Bring your strong shoes and warm clothes for this walk in a beautiful area of the Green Mountains.You may go hiking or have a try of rock climbing.This is also a protection area for wild animals.You can find many kinds of animals living in this area.
Time:July 8--July 14            Tel:84639818
Adult:1l0             Child:55
Trip 2  Three Days In The Country
There are many beautiful gardens.Take your camera and enjoy the wonderful sights in Hunter Valley.It is a good place for fishing and horse riding.You can also find different kinds of flowers here.This is also a great walk for bird-lovers.
Time:July 20--July 22      Tel:83986321
Adult50Child:25
Trip 3  Flashlight Adventure
Put on your warm clothes,bring a flashlight(手电筒) and come for a nght walk along the Dungog Valley.It is a trip full of adventure(冒险).A guide will lead the tour.Many of the plants you will see on this trip can only be seen at night.
Time:July 16--July 18Tel:83875629
Adult:30                Not for children
Trip 4  Five Days By The Sea
Wear your sun hat and enjoy wonderful sunshine all the time from morning to evening.Our hotel is next to the sea.We have our own boats too.You can swim in the sea or in the swimming pool.Every day our boat will take you to different places for swimming.
Time:July 13--July 17Tel:87556979
Adult:80                 Child:40
31.What number may you call if you and your friends want to enjoy the sunshine at the seaside?D
A.83986321.
B.84639818.
C.83875629.
D.87556979.
32.Sam wants to stay in Hunter Valley with his wife,his five-year-old daughter and his seven-year-old son.How much will it cost?C
A.50.
B.100.
C.l50.
D.200.
33.David loves sports.He will take his holiday from July 7to July 15What activiy will he probably take part in?B
A.Fishing in the country.
B.Hiking in the mountains.
C.Swimming in the sea.
D.Watching plants at night.
34.Lucy is a college student.She is quite interested in science.She wants to know something about the life of plants at night.Which trip will she choose?C
A.Trip 1.
B.Trip 2.
C.Trip 3.
D.Trip 4.
35.Which of the following is NOT mentioned according to the four advertisements?C

分析 这是一个旅行社的广告,介绍了五个旅游线路的内容,时间以及价格等.

解答 31.D 细节理解题.根据题干可知你的朋友想去海边,应该参加Trip 4  Five Days By The Sea,从这一广告里我们可以看到电话是87556979,故选D.
32.C 细节理解题.根据题干可知萨姆想要和太太带儿子和女儿一起去Hunter Valley,应该参加Trip 2  Three Days In The Country,根据Adult50Child:25可知应付150元.故选C.
33.B 细节理解题.根据题干可知戴维喜爱运动,假期是7月7日到15日,从时间上看只有Trip 1  One Week In The Mountains适合,因为时间是July 8--July 14,故选B.
34.C 细节理解题.根据题干可知露西想要了解植物晚上的情况,应该参加Trip 3  Flashlight Adventure,因为广告中提到了Many of the plants you will see on this trip can only be seen at night.故选C.
35.C 细节理解题.选项A在 Trip 4  Five Days By The Sea提到了,选项B Trip 1  One Week In The Mountains提到了;选项D在Trip 2  Three Days In The Country提到了.只有选项C没有提到,故选C.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.好的教师应该既不太严厉又不太软弱.
A good teacher must beneither too strict nor too weak..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-Granny,________do you water the flowers?
一Once a week.(  )
A.how longB.how oftenC.how soonD.how much

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

16.Class:Good morning,Mrs.Chen.
Mrs Chen:(41)B Well,Today is our last class together.
Bob:That makes me sad,Mrs.Chen.Your classes have been great.
Mrs Chen:(42)E But the future will be exciting,too.What do you hope to do in the future,Bob?
Bob:I hope to pass the exam to get into senior high school.
Mrs Chen:I think your dream will come true.(43)A
Shirley:I'm going to try to get into a music school.I want to play in a band.
Mrs Chen:That's great.And you,Anna?
Anna:(44)G
Mrs Chen:That's an excellent plan,Anna.All of you should go for it.I believe in you,all of you.
Shirley:Thank you,Mrs.Chen.Oh,this weekend we're celebrating the end of junior high school.We're having a party.(45)D
Mrs Chen:Sure,I'd love to!I'll bring a graduation cake.

A.What about you,Shirley?
B.Morning,everyone!
C.Could you tell me when are you going to have the party?
D.Would you like to come?
E.I'm glad to hear that.
F.No,thanks.
G.I'm going to improve my English so that I can teach kids English in the future.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.---______ difficult time!
---Yes,they only could make a living by selling newspapers and carrying bricks.(  )
A.WhatB.What aC.HowD.How a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.Do you like sports?Here are some sport clubs for you..Visit any club to get started.99
to join!20a month!
Club NamePhone NumberAddreesCity
MontclairMontclair50South Park StreetNew York
Water Street2123634600160Water StreetNewYork
Allston617731417715Gorham StreetBoston
Andover9784753333307Lowell StreetBoston
Alexandria70393337773654-King Street
Bradlees Shopping Center
Washington
DC
West Springfield70356969668430C Old Keene Mill RoadLos Angeles
76.How much should you pay if you want to stay in one of these clubs for two months?B
A 40
B.139
C.198
D.218
77.The club Montclair is inA.
A.New York.
B.Boston
C.Washington DC.
D.Los Angeles.
78.Rita is in Boston,and which of the following clubs can she join?A
A.Allston
B.West Sprigfield.
C.Alexandria.
D.Water Street
79.Jack wants to join the club Andover,and which phone number should he call?D
A.9735090048
B.6177314177
C.7035696966
D.9784753333
80.We can know that all these clubs are inC
A.China
B.England
C.America
D.France.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

20.今年年初,你们学校组织同学们学习"八礼四仪",并开展了一个"争做文明市民"的活动.同学们在人际交往、社会公德等方面都比以前有了很大的进步.请你根据下表所提示的要点,以"To be a civilized citizen"为题,写一篇英语短文,介绍同学们的表现,并谈你对这个活动的看法.
表现人际交流尊敬他人  诚信友善
乐于助人  礼貌待人
社会公德遵守交规  爱护环境
热心慈善  (自拟一点)
感受你对这个活动的看法(自拟,至少一点)
要求:
1 表达清楚,语法正确,上下文连贯;
2 必须包括所有相关信息,并作适当发挥;
3 词数:100词左右(开头已给出,不计入总词数);
4 不得使用真实姓名、校名和地名等.
To be a civilized citizen
Our school organized an educational activity called"To be a civilized citizen"at the beginning of the year.All the students took part in this activity and they have improved a lot in many ways.
                                       

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

3.假定你校聘请到外籍教师Mr.Dean前来作关于美国的文明礼仪的讲座(lecture).请你用英语写一个通知,欢迎广大英语爱好者参加.内容包括:?时间:下周五下午3:00;?地点:英语俱乐部;?其他:自带笔和笔记本;在讲座期间不得拍照片.
Notice
The foreign teacher Mr.Dean is going to give a lecture about American good manners at3:00 nextFriday afternoon.The lecture will be held in theEnglish club.Please take yourpen and notebook.And you're not allowed totake photos while Mr.Dean is giving the speech.
Welcome to the lecture!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.My mother made me ______ the piano when I was very young.Now,I begin to understand her.(  )
A.playB.to playC.playingD.plays

查看答案和解析>>

同步练习册答案