分析 【文章大意】这篇文章主要讲述了伦敦的交通情况,由于路上车多,所以人们如果坐车出行或者去上班,不如骑自行车快,骑自行车花费少,又锻炼身体,又节省时间,作者给出了骑自行车的好处.
解答 46 C 细节理解题.根据文章第一段:you will also see a lot of bikes because more people travel by bike.可知在伦敦有更多的人骑自行车旅行.故选C.
47 B 细节理解题.根据文章第三段:I travel to work by bus for about four years.可知作者坐公交车上班有四年了.故选B.
48 D 细节理解题.根据文章第四段:I spend 40minutes going by bus,but only half an hour by bike!可知骑自行车花费的时间少.根据文章第四段:And I feel healthy.可知骑自行车可以让人们保持健康.根据文章第二段:First,it's very cheap to buy a bike,and riding bikes is quick,too.You often need to wait for a bus for half an hour.When the bus comes,there are so many other buses and cars on the roads so the bus moves very slowly.The underground train(地铁)is quick but very expensive.可知骑自行车花费少.只有D选项:骑自行车可以减少空气污染并没有提到.故选D.
49 C 细节理解题.根据文章第一段:If you go to visit London,you will see a lot of buses and cars on the road,you will also see a lot of bikes because more people travel by bike.可知路上有公交车,小汽车和自行车在行驶.故选C.
50 D 细节理解题.根据文章第四段:Many people think my ideas is good and maybe you'll see more bikes on the road in the future.可知也许在未来,在路上将会看到更多的自行车.故选D.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| 1.The weekend before she has to give it to the teacher,she sits on her own in the kitchen.First,she looks at the title and thinks a lot. | 2.Then she writes a few ideas onto a piece of paper,in no particular order. She looks up a couple of words in the dictionary and writes those down. | 3.Then she has a sandwich and goes to watch TV. | 4.The next day she looks at whatshe wrote.She adds some more ideas.Then she decides how to order her ideas.She starts to write. |
| 5.There are some words she's not sure about so she looks them up in her dictionary. | 6.When she has finished writing, she reads carefully through her composition.She crosses some things out and changes one or two sentences. | 7.Then she looks back at her notes from other written work.She makes sure she hasn't made any of the same mistakes. | 8 Finally,she writes out her composition onto a clean piece of paper and puts it in her bag. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com